CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Denunț penal împotriva lui Iohannis în scandalul vaccinurilor

4 comentarii / 3244 vizualizări / 11 ianuarie 2023

Avocatul Dan MV Chitic, lider al partidului Coaliția Pentru Națiune, a depus azi un denunț penal la Parchetul de pe lângă ÎCCJ împotriva vinovaților de dezastrul cauzat de vaccinare. Fapta reclamată este genocid în forma prevăzută și pedepsită de art. 438 al. 1 lit. g C.pen. – „vătămarea integrității fizice sau psihice a unor membri ai grupului”, iar în fruntea listei celor denunțați este președintele Klaus Iohannis.

Pe lîngă președinte, conform anunțului făcut de Chitic pe Facebook, denunțul îi mai vizează pe Nicolae Ciucă, Cîțu Florin-Vasile, Raed Arafat, Gheorghiță Valeriu, Vlad Voiculescu, Attila Cseke, Alexandru Rafila, Andi Manciu și pe mulți alții.

”Nu doar că oficialitățile statului român nu au promovat și nu au făcut publice prin campanii de informare concomitente sau subsecvente celor ce promovau vaccinarea informațiile utile aflate în prospectele medicamentelor contractate de către Ministerul Sănătății – informații care puteau evita apariția unor efecte adverse în urma administrării vaccinurilor la unele categorii de persoane care s-au vaccinat, ci membrii „Grupul de Comunicare Strategică” amintiți mai sus au dispus cenzurarea a tuturor informațiilor de presă sau din mediile online care ar fi încercat să prezinte și unele posibile efecte adverse ale vaccinurilor.
Din documentele făcute publice zilele trecute rezultă fără echivoc faptul că începând cu data 06.04.2021 coautorii au știut de existența unor riscuri ce pot apărea după adminstrarea a cel puțin unuia dintre vaccinurile contractate („riscuri de trombocitopenie și de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului COVID19 – Vaccin Astra Zeneca”).
Cu toate acestea, coautorii infracțiunii de genocid, fiecare pe durata mandatului său, nu au făcut cunoscute publicului în mod oficial informațiile avute, ci au continuat să promoveze vaccinarea și, mai mult, au stăruit în forțarea cetățeanului român să se vaccineze nu doar prin campanii de presă obsesive ci și prin restrângerea unor drepturi și libertățil cetățenești fundamentale ale cetățenilor care nu își administrau tratamentele experimentale contractate de către Guvernul României.
Acțiunile concordante ale coautorilor și complicilor acestora au avut ca efect producerea a unui număr de 41.486 efecte adverse raportate oficlităților române până la 31.12.2021” se arată în denunț.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. SUBSCRIEM…POATE SE GASESC SI MAGISTRATI NEVACCINATI SI NESPALATI PE CREIER..POATE CHIAR IUBITORI DE ROMANI SI ROMANIA…NU VICTIME CA DANIEL MARIUS MORAR CU PENSII SPECIALE SI CONTURI GRASE IN SEYCELLES…MAI SI SCRIE CARTI CU SORINA MATEI, DUPA CE FACEAU BANI GREI CU P.N.A. UL LOR! LICHELELE LUI BASESCU…SA VEDEM CINE VA SUSTINE DEMERSUL AVOCATULUI DAN CHITIC! UNDE SUNTETI, ROMANI ADEVARATI? NU AIA CU CHILOTII LUI ARAFAT PE MUTRA…

  2. Mulțumim domnule Dan Chitic!
    Toată CIOCOIMEA asta numita la cârma României,trădătoare și păguboasă pentru neamul nostru, trebuie să plătească cândva!
    Să sperăm că s-or găsi o mână de oameni cu frică de Dumnezeu pentru a se apuca de treabă! Dumnezeu să ne ajute! … că numai EL ne poate scăpa de ciuma, holera, …. si toate bolile necurate care s-au abătut asupra noastră!

    • Sisi, du-te la babe să te tragă cu mătrăgună, c-ai dat în deliruri mistice de sonaţi la cap.

    • Tot prin boscheti umbli si cu blesteme? Mai ia-ti un tratament, doua!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998