CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Depolitizare: liberalii Gorghiu, Cupsa si Scantei – in carti pentru fotoliile CCR

5 comentarii / 3637 vizualizări / 21 iulie 2021

Trei nume sonore din PNL sunt în cărțile liberale pentru posturile de judecători ai CCR care se vor vacanta anul viitor, e vorba de senatoarele Alina Gorghiu și Iuliana Scîntei și de deputatul Ioan Cupșa, potrivit unor informații intrate în posesia Inpolitics.

Anul viitor, reamintim, expiră fără drept de prelungire mandatele lui Valer Dorneanu, actualul președinte, numit de Camera Deputaților, al Monei Pivniceru, desemnată de Senat, și al lui Daniel Morar, desemnat de președinte.
Iuliana Scîntei e actualul președinte al Comisiei Juridice din Senat, iar Alina Gorghiu a absolvit Dreptul la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”. Ioan Cupșa a studiat Dreptul timp de 6 ani la ”Babeș Bolyai”, e avocat și vicepreședinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, un apropiat, totodată, al greului Ilie Bolojan, în timp ce Gorghiu are susținerea lui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu. Despre Iuliana Scîntei presa a vehiculat că a parvenit în carieră cu susținerea grupului de la Iași al lui Relu Fenechiu, ”nașul” fraților Muraru ori al lui Tudor Chiuariu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. & Dacă pandemia este preponderent de stânga sau preponderent de dreapta, că se spune că sunt mai mulți dreptaci decât stângaci, iar partidele de stânga insistă mai puțin cu vaccinarea decât partidele de dreapta, ?

 2. Mda… doamna cu salteaua-n spate, in papuci venita de la Tecuci… hai ca asta ne mai lipsea la Curtea Constitutionala: Gorghiu… Alina Gorghiu!
  Saltelista perfecta, suie paparude a Romaniei! – ma rog, dupa alde madam Livia Stanciu, asta macar merge clar la “o tura de taveala” – d’aia spun cunoscatorii ca a venit cu salteaua pe spate (fata pregatita… ce sa mai ).
  Ceea ce ar putea urma – la CCR – este de noaptea mintii!!
  Scapam de alde Livia Stanciu, dar dam de una ca Gorghiu! – Stanciu, macar, n-a avut pretentii de DIVĀ, asa incat ce a facut, a facut in combinatie cu binomul (“DNA va vea in ICCJ un partener”… Stanciu dixit). Madam Gorghiu, cu al sau sot, Isar – ala de e pe mana cu “că Cîțu” – sunt pregatiti sa paradeasca tot ce mai era de paradit prin minunata republica! Sa dure, sa bage tara-n faliment… pe conision! (cu serviciile si presedintele pe mana!)
  Madam Gorghiu… cea care este in carti, pentru Curtea Constitutionala, aflam din CV-ul ei (ma rog, pentru cunoscatori), ca este absolventa de UCDC – ea si Tudose… Mihai Tudose! Oameni “grei”, ‘telectualii Romaniei!
  Sa traducem – Gorghiu si Tudose (PSD): Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” – o “privata” de 2 lei!
  Am si eu, asa… o intrebare retorica: daca nu ti-e rusine (“doamna saltelista” Gorghiu) de facultatea absolvita, de ce “mergem” pe acronime?! – d’alea, de nu le intelege nimeni!?
  In fine, hai sa iti dam “benefit of a doubt” (nu-l intreba pe Cîțu cum se traduce… ca nu stie )…
  Tu chiar crezi ca ai ce cauta la CCR?! Tu chiar crezi ca e normal ca Lucica Isar, al tau, sa faca jocurile la finante?!
  Alooo… “salteluta”!!!
  Matale n-ai facut facultate… tristu ala de ti-e sot, nici atat!
  Impreuna, insa, ati gasit de cuviinta sa va separati averea (mi-e lene sa pun link-ul cu stirea respectiva…)
  Asa ca … soamna draga, purtatoare de papuci si de saltea, de la Tecuci, ai grija ca unii – putini, cei drept, dar suficienti – atou cine esti!

 3. In loc de erata: cateva litere sunt gresite, in postarea anterioara, dar sunt sigur ca cei ce au citit… au inteles.
  Erata:
  “dure” = fure
  “conision” = comision
  “soamna” = doamna
  “atou” = stiu
  Hai ca suntem bine, acum ; am indreptat greselile – nu ca ati fi avut vreo problema in a intelege sensul celor spuse!
  Concluzia e una singura: Cîțu si Isar sunt frați, in HOȚIE, alaturi de saltelista si de baietii de la PSD (TUDOSE si CIOLACU) – toti fiind, pe mana, cu SRI-ul zilelor noastre

 4. Toate posturile din tara asta sunt pline de prosti, analfabeti, cu diplome false, idioti, etc. Urmeaza si CCR ultimul bastion unde mai existau oameni cu scoala adevarata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998