CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Deputat al Puterii, afirmatie-soc: ”Ungaria vrea ruperea Romaniei, cu sprijinul Rusiei, in anul Centenarului!”

3 comentarii / 3279 vizualizări / 9 octombrie 2017

Mișcările secesioniste din Europa, precum cea care țintește autonomia Cataluniei, sunt opera unor mari puteri precum SUA și Marea Britanie, braț la braț cu Rusia și China. O asemenea mișcare ar urma să ducă anul viitor la ruperea României de către Ungaria, cu sprijinul Rusiei. Stupefianta declarație aparține unui parlamentar al puterii, Constantin Avram, deputat ALDE și a fost făcută în plenul Camerei.

SUA si Marea Britanie vor faramitarea Europei

”Cum nimic nu este întâmplător, mă întreb şi întreb, cine are interesul direct de susţinere a acestui val de solicitări de autonomie teritorială pe criterii etnice, în interiorul Europei? Şi de ce tocmai acum?
Mie îmi este foarte clar! Numai marile puteri, adică Rusia, SUA, China şi Marea Britanie, aflată în plină desfăşurare a Brexitului, nu doresc formarea a ceea ce jurnaliştii occidentali au numit „Statele Unite ale Europei”, pentru că încă nu s-au înţeles „asupra unei noi ordini mondiale”, adică a reîmpărţirii zonelor de influenţă la nivel global.
Nici SUA, nici Rusia, nici China şi nici Marea Britanie nu au interesul formării unui nou pol de putere economică, militară şi politică prin formarea Statelor Unite ale Europei!
Şi atunci, minoritatea maghiară din România ce să facă? Respectă planul pus la cale de Ungaria, a cărei ostilitate faţă de România este tot mai evidentă, privind ruperea României, cu sprijinul Rusiei, tocmai în anul 2018, anul Centenarului românesc, asta după ce România şi-a dovedit exemplul de bune practici în problema minorităţilor naţionale.
Cred că trebuie să abordăm foarte serios această problemă şi să trecem la acţiune! Ce fel de acţiune, vom vedea…!? Mai apare o întrebare serioasă în mintea tuturor românilor, după vizita lui Viktor Orban, de ce tace administraţia prezidenţială?” acuză deputatul puterii. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Se vede ca si asta e o lepra”cu ochi albastrii” ce executa ordinul primit de dezbinare intre cetateni.Pobabil si in Ucraina,NKDV-istii procedeaza la fel cu minoritatea romanesca,astfel ca marii patriotii ucraineni sa scandeze ”afara,afara cu romanii din tara”,asa cum se intampla in asa zisul stat de drept romanesc fata de catatenii roomani de etnie maghiara.

  2. Nimic nou…
    Asta incearca maghiarii de la Trianon incoace…
    Depinde de taria statului roman…exclusiv!

  3. Eu stiu?!Sa nu fie si o dorinta a multor romani din Ardeal si a unor inalti demnitari de-ai nostri!Inalti la propriu si la figurat!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998