CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Deputat AUR: ANAF sa clarifice cum si-a facut Iohannis averea din meditatii

3 comentarii / 1888 vizualizări / 28 iunie 2022

”Constat – cu bucurie – că, după mai bine de doua decenii, Agenția Națională de Administrare Fiscală, a înteles că există și în România oameni care nu își pot justifica averile, dar pe care și le demonstrează, prin adoptarea unui stil de viață opulent, spre exemplu” afirmă deputatul AUR Silviu Păunescu, într-o interpelare către ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

”Recentul demers demarat, acela de verificare a veniturilor, este unul salutar pentru peisajul economic românesc și, nu în ultimul rând, pentru demnitatea cetățenilor buni plătitori de taxe și impozite. Din acest motiv, vă rog să îmi răspundeți, stimate domnule ministru, dacă aveți în vedere că acțiunile de control și verificare să îi vizeze, cu prioritate, pe actualii și foștii inspectori ANAF, personajele politice controversate, inclusiv directorii de servicii secrete, dar și modul cum președintele țării, domnul Klaus lohannis, și-a dobândit locuințele făcând meditații” solicită politicianul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. 1. Cati bani trebuie sa returneze traficantul de case și copii Iohannis din chiriile încasate?
    2. Traficantul de case și copii iohannis este deasupra legii… „ghinion”, cum ar spune traficantul!

  2. Nu-i mai ţin americanii împreună la „jos ciuma roşie“ (dirijorii lor urmărind jos suveranismul românesc” = scoaterea de resurse din ţară pe nimic), nu se mai iubesc nici ei! USR-ul a fost doar o fată f…tă şi abandonată. Păcat că unii din participanţii sinceri la manifestaţiile rezist s-au sinucis după ce au văzut la ce au contribuit, manipulaţi. La îmbuibarea câtorva noi politicieni – gen Burduja şi Poliţeanu – pe lupta şi pe spatele lor.
    Acum serveşte Ciolacu ce trebuia să servească USR: trădare şi m…e.

    • Da, dar vechiului PSD. De aceea e la guvernare. Că îl slujeşte mai bine pe Iohannis la dat mue PSD, din interior, decât o făcea USR din exterior (care mai ridica şi pretenţii, pe când Ciolacu e băiat cuminte).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998