CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Deputat AUR, informație explozivă: Ucraina exportă cereale în România via Moldova

10 comentarii / 2137 vizualizări / 28 septembrie 2023

Deputatul AUR Silviu Păunescu îi solicită ministrului agriculturii, Florin Barbu, informații despre ceea ce ar putea fi un export de cereale mascat al Ucrainei către România, via Moldova, pentru ștergerea urmelor.

”Prin facilitarea exporturile agricole ale Ucrainei, România a avut doar de pierdut – aproximativ 95% dintre produsele agricole ucrainene au rămas în U.E. creând grave perturbări ale pieței, saturând capacitățile de stocare și lanțurile logistice de transport și afectând viabilitatea economică a fermiererilor până la limita colapsului” scrie deputatul într-o interpelare parlamentară.

Păunescu vrea să știe, în consecință, ”ce cantități de cereale au fost importate din Republica Moldova în România, ca fiind produse agricole de origine moldovenească, în ultimii doi ani? Există suspiciunea rezonabilă conform căreia cerealele din Ucraina au fost importate în Moldova, iar de acolo în România, ca fiind produse agricole de origine moldovenească”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Acest lucru l-am scris recent pe blog si am primit injuraturi de la Platiti, fara ca ceilalti cititori sa-si spuna parerea. Acum Platitii pe cine mai injura ?
  Romani dormiti linistiti, Bill Gates lucreaza pentru voi si va trimite graul toxic de pe vastele sale tarlale din Ucraina, pentru ca populatia Romaniei sa dispara si Romania sa fie mai usor de cotropit.
  Romanii merita ce este mai rau pentru ca prostia si indolenta ii stapaneste intr-atat incat si Dumnezeu isi va epuiza mila si intelegerea sa fata de IDIOTI. Cred ca va ingadui o bombardea atomica sau cateva cu neutroni, asa cum este o prezicere, pentru ca poporul roman devine pe zi ce trece o gloata iresponsabila fara Dumnezeu si fara ratiune colectiva si demnitate nationala.

  • SI NICI NU CONTEAZA CA NU ITI DAI CA NU ITI DAI SEAMA CE PROST ESTI

  • iar IDIOT cretin, fara rost pe lume si fara Dumnezeu esti tu, ZOAIE reptiliana!

  • avortonule scarbos.

  • Asa este, guvernantii nostrii pe linga ca ne fura , mai si mint. ciolacu zice: nici un gram de griu ucrainean nu intra la noi, dar mii de tone pot intra?

 2. Mă amuză cum combate inpolitics pentru Simi Petardă.
  Sunteți idioți utili (adică mâncați caca gratis) sau șmecheri utili (adică pe bani)?

  • .

  • JEGULE PROST, AMUZAT A CRETIN

 3. Ce e ,jigodie securista,te simti cu musca pe caciula?De fiecare data tu si cloaca de slugi libidinoase vandute pe un teanc de bancnote injurati pe acest site pe toti cei care au care au ceva de spus in apararea intereselor romanilor.Iti plac cererealele radioactive ale lui Zelensky?Mananca-le tu impreauna cu neamul tau de prosti si cretini .

 4. In atentia tuturor romanilor cu drept de vot.
  Iata ce va asteaăta daca in vestire v-ati da votul maciucarilor extrem d eviolenti ai AUR/Simion.
  In rice loc s-arafla numitul Simion George are un comportament huliganic isntigand sa violșenta . in fapt Simion george este un real pericol pentru siguranta publica a fiecaruia dintre noi.Ingaginati-va cum se va comporta (daca ar fi votat) cu dreptul la livera exprimare a cetatenilor , ar bate oamenii,ri ar scoatemaciuca, ori psitolșul si ar ucide?
  https://www.national.ro/politica/scandal-cu-george-simion-la-micul-de-aur-reactie-violenta-la-intrebarea-cum-e-sa-fii-rusofil-video-803054.html?fbclid=IwAR0HrRz1uoMm9b8FrO-Zxnj4kOVrlKahVe2x5Is6grWGK7ShNiFTgk1JM-g

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998