CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat liberal: ”Coronavirusul impune anticipate cit mai devreme posibil”

2 comentarii / 3971 vizualizări / 1 martie 2020

PNL a găsit argumentul suprem pentru organizarea alegerilor anticipate cît mai curînd: epidemia de coronavirus care va afecta țara noastră și îmbolnăvirile care vor crește exponențial în perioada care urmează.

”Suntem în faţa unor provocări uriaşe, economice, dar mai ales de sănătate publică, România fiind ameninţată cu apariţia noului Coronavirus. Specialiştii spun că este doar o chestiune de timp până când vor apărea primele cazuri şi în ţara noastră, având în vedere că în Italia, unde există o importantă comunitate de români, putem vorbi despre o creştere exponenţială a cazurilor de îmbolnăviri.
Aşadar, este extrem de important ca acum să dăm dovadă de responsabilitate şi să lăsăm jocurile politice, pentru a putea lua măsurile urgente care se impun şi a putea proteja cetăţenii României! În acest context, apreciez că organizarea alegerilor parlamentare cât mai devreme posibil este o problemă de interes naţional” afirmă deputatul PNL Florin Roman într-o declarație politică în parlament. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Asta pe cat e de hidos, pe atat e de prost; emblematic pentru ciuma galbena, de altfel.

  2. […] Deputat liberal: ”Coronavirusul impune anticipate cit mai devreme posibil” […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998