CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Deputat liberal: ”PNL va pierde tot in alegerile parlamentare din strainatate”

1 comentariu / 2833 vizualizări / 19 august 2016

Pe fondul scandalurilor interne și al demisiilor din partid liberalii mai încasează o lovitură de imagine: un deputat al diasporei anunță eșecul ca și sigur al partidului în alegerile legislative din decembrie, în străinătate.

”PNL Diaspora, eşec anunţat la alegeri! Vor pierde tot! 2016 va fi prima dată cănd PNL va pierde absolut totul in alegerile parlamentare!” afirmă deputatul PNL Aurelian Mihai într-un comunicat de presă.

”În urma evenimentelor care vor avea loc în perioada următoare, situație în care partidele politice se vor îndrepta către alegatorii români aflați în străinătate cerând-le votul de încredere pentru mandatele parlamentare ale circumscripției 43, anticipez mari surprize în privința rezultatelor electorale având în vedere listele candidaților pe care partidele parlamentare și neparlamentare le vor prezenta cetățenilor români cu drept de vot! Deloc de neglijat nu este nici prezentarea candidaturilor independente ale cetățenilor români care se vor prezenta în fața alegatorilor diasporei. De asemenea, rezultatul politic la urne, va fi suficient de fărâmițat, altfel încât, partidele politice nu vor spera la mai mult de câștigarea a doi deputați, în cel mai fericit caz și mă refer aici chiar la cele mai fericite, aproape imposibile situații, așa cum stau lucrurile în acest moment(…)

Vom avea o toamna incendiara, în care românii din diaspora își vor răcori setea de vot cât pentru cel puțin un mandat prezidențial datorat și a unor mandate parlamentare pe măsura rezultatelor primite sau nu în beneficiul diasporei în toți acești ani” mai profețește liberalul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Daca sunt asa insetati de vot de ce nu s-au inscris pentru a-si face cunoscuta aceasta sete? Sunt analfabeti?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998