CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9184 RON DOWN | 1 USD = 4.7383 RON DOWN | 1 GBP = 5.6933 RON UP

Deputat PLR: Dacă va fi suspendat, Băsescu ar trebui „arestat” la domiciliu

8 comentarii / 10499 vizualizări / 10 septembrie 2014

Deputatul PLR Octavian Bot spune că preşedintele Traian Băsescu poate fi suspendat pentru încălcarea Constituţiei chiar şi în ultima zi a mandatului, iar dacă va fi suspendat, ”pentru a nu putea repeta încălcarea legii supreme, poate că ar trebui să fie arestat la domiciliu, metaforic vorbind”.

„Respectarea Constituţiei este obligatorie şi pentru preşedinte? Da, este obligatorie, de la vlădică la opincă. A încălcat Constituţia preşedintele Băsescu atunci, şi nu doar atunci, când a găzduit la Cotroceni o reuniune a PMP? Da, a încălcat Constituţia. Când cineva încalcă o lege, iar Constituţia este legea supremă, trebuie sau nu trebuie să fie pedepsit? Da, trebuie”, a spus deputatul PLR Octavian Bot, într-o conferinţă de presă desfăşurată, azi, la Oradea, transmite Mediafax.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Mai, Bot, dupa ce te-ai plimbat prin 8 partide, ai tupeul sa guiti? Il ai, ticalosia n-are limite.

 2. IMI PLACE COMMENTUL DE MAI SUS
  CE SA FACI DACA TIPUL E UN ALIENAT MINTAL DIN PARTIDUL LIBRESSE

 3. Individul care se autointituleaza seful Statului ar trebui inchis pe viata.

  • Cu mare parere de rau aflu asa maragie. N-ar trebui sa ma mai mire. Sfatul meu: alt cont! Si tot asa. Cat o sa tot suspende? Si: Jos basescu!

  • si eu m-am autosuspendat… attenie pe edu nu poti sa iti stergi contul!!!… oricum pierdere de timp si lingai la greu… asta e Ro!!! referitor la Funeriu acesta minte ca si stare patologica curenta pe care o are!!! sa speram ca noul ministru care ii va urma sa fie un adevat ministru al educatiei sicercetarii in RO.cu stima si consideratie gabriel teodorescucluj-napocaps. si pe mine m-au amenintat la fel atat doar ca si eu am spus ca vom discuta in alte conditii… asta e Ro… madame … colorata bate campii la greu… oricum este paltita pt asa ceva!!! … asta e Ro

  • Imi plac scrierile tale asa ca m-am gadnit sa iti propun colaborarea cu o revista online ce vai fi prezentata unor editori cu scopul de a ajuta la publicarea colaboratorilor. Aceasta va fi tradusa si in engleza si are ca target proza, poezie, texte cu caracter reflexis si eseuri existentiale. Daca doresti mai multe detalii te rog sa ma contactezi la adresa O seara frumoasa!

  • Imi citesc in sufelt cu fiecare text al tau si ma cuprinde o puternica stare de anxietate. Viata asta tenebroasa sper sa fie doar un rod al imaginatiei tale, eentrucat status quo-ul devine tot mai greu cu fiecare seara, iar framantarile amortesc; ba chiar anihileaza sentimentele unor ani inca fragezi. Nu stiu daca comoditatea/superficialitatea/simplitatea altora e alternativa, dar uneori o invidiez, ba chiar ravnesc la ea Nu in ultimul rand, iti aplaud scriitura. E mare lucru sa iti asumi vulnerabilitatea

 4. @EU, tu esti fai udreo? Ia zi, te mai acopera amanta-tu?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998