CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PNL, atac dur la Clotilde: ”Expozitia dracilor – degenerare si amoralitate subculturala”

3 comentarii / 3439 vizualizări / 18 februarie 2021

Controversata expoziție de sculpturi găzduită de Clotilde Armand în holul primăriei sectorului 1 face valuri tot mai mari, deputatul PNL Daniel Gheorghe criticînd în termeni duri demersul, pe Facebook.

”Expoziția dracilor de la primăria sectorului 1 este o nouă dovadă a gradului de degenerare și amoralitate subculturala în care se zbate arta „postmoderna”. Amurg de lume rătăcită!Nu mă mai miră nimic! Este fără replică ce se petrece! E ceva uluitor cât de departe pot ajunge formele de expresie ale urâtului! Este o realitate contemporana : decaderea artei in manifest grobian și retorică a uratului, un adevărat fenomen de dărâmare a adevăratelor valori culturale si spirituale pe care le-a dat umanitatea!” scrie liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Ce dovada mai buna pt nebuna din sect.1!?
  O nenorocita care va aduce fericirea globalistă &neomarxiste de sorginte sorosista in sect.1….Macar de ar rămâne doar acolo….

 2. Mhey, astea nu e dracoaice ..
  E niste personaje din viata publica romaneasca.

  Prima ar fi Cacarmen Muianis. careia i-au zburat flocii de pe cap de la cit i-au tras-o sub coada sepepulele din Sibiu

  A doua ar fi Mojica Cacovei care si-a pus casca pe fata sa nu-si mai simta mirosu de pisat si trascau care emana din ea

  A treia ar fi chiar Clopizda Armand care e lunga cit o prajina, buna sa sari gardul cu ea si care si-a facut implant de puta de la Mucisor Ban, ca sa fie mai atragatoare

  In fine ultima, e febletea mea. Sub formele voluptoase de bivolitarinocer am recunoscut-o imediat pe Gaura Kurvutza Kobeshita, care se lupta cu pieptul gol contra coruptiei din Europa

 3. Pai ,pe asta au votat-o bucurestenii din sectorul 1 grabiti spre casele de vacanta de pe Valea Prahovei.Credeti ca votantii scarnaviei asteia sunt cu ceva mai buni sau mai morali?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998