CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Deputat PNL, atac violent: Pandemia, provocata de iresponsabilul regim criminal comunist din China

15 comentarii / 2951 vizualizări / 12 mai 2020

Regimul de la Beijing este vehement pus la zid de PNL, printr-o declarație parlamentară a deputatului Daniel Gheorghe, care afirmă că acesta e vinovat de pandemia în derulare. Pe lista victimelor pandemiei, acesta plasează Biserica Ortodoxă, pe care o vede transformată în țintă ”a unei agresiuni facisto-bolșevice”.

”Vedem cum, acum, când cu toţii ne confruntăm la scară mondială cu o pandemie provocată prin iresponsabilitatea criminală a regimului comunist din China, care nu a fost în stare să gestioneze cum se cuvine o criză sanitară de mare amplitudine, o parte din vocile din societatea românească se înghesuie, diverse organizaţii sau persoane fizice, pur şi simplu, să atace în direcţia bisericii. Biserica a devenit o ţintă”afirmă deputatul în declarația politică.

”Vedem că se încearcă a se transforma biserica într-un fel de paratrăsnet. Chiar şi atunci când ea nu este într-un anumit context, i se transferă anumite atribuţii şi anumite vine, să le spunem aşa, este catalogată în fel şi chip. Şi spun acest lucru, în speranţa că autorităţile statului român şi societatea românească vor fi conştiente că astăzi ne aflăm în faţa unui val de agresiune extremist-secularistă, cu caracteristici bolşevice şi fasciste fără precedent(…)
Cred că Guvernul României ar trebui ca, în contextul relaxării măsurilor de prevenire a măsurilor de răspândire a pandemiei, un pericol real această pandemie, după 15 mai, să permită deschiderea bisericilor şi a lăcaşelor de cult din România, evident, cu respectarea anumitor norme de protecţie sanitară şi distanţare socială” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Populism de politica externa? Daca-i ordin, cu placere!

 2. Un prostovan care altoieste PRul marca cia licuricesc la specificul romanesc.
  Si daca de fapt este exact invers? :D
  http://thesaker.is/the-anglozionists-are-launching-a-strategic-psyop-against-china/

 3. „Cred că Guvernul României ar trebui ca, în contextul relaxării măsurilor de prevenire a măsurilor de răspândire a pandemiei, un pericol real această pandemie, după 15 mai, să permită deschiderea bisericilor şi a lăcaşelor de cult din România”. păi guWernu` e al tău geniule. mai veniți și voi la muncă și mai stați de vorbă.

 4. Cit:
  „…iresponsabilitatea criminală a regimului comunist din China, care nu a fost în stare să
  gestioneze cum se cuvine o criză sanitară de mare amplitudine…”
  –––
  > Nimănui nu i se poate lua dreptul de a fi tolomac, de către nimeni și niciodată.
  Au încercat, ceva, „Comuniștii”, dar nici lor nu le-a reușit!…
  > Iată o declarație izvorâtă din reflexul „suptul licuriciului” – practicat, și apoi promovat la
  nivel de Doctrină Națională, de către Băsescu.

  P.S. (subiect de reflecție)
  Cum ar fi lumea, dacă și în China ar domni un regim de teapa celui de la București?

 5. Nu pot sa cred ca in parlamentul Romaniei sunt asemenea prostovani ! Cum este posibil sa ataci China, o mare putere care a facut eforturi enorme de combatere a pandemiei si s-a descurcat magistral comparativ cu o alta pretinsa mare putere ( SUA ), care s-a facut de tot cacatul ? Acesti prostovani decid orientarea externa a Romaniei ? Jos cu ei! Bisericile se vor deschide atunci cad nu vor mai prezenta un pericol pentru sanatate. Asta ramane la aprecierea DSP, nu a Parlamentului.

  • Tu pe ce lume trăiești? Sau esti un fel de strut care a scos capul din fundul cuiva( nu zic al cui) si ai descoperit apa calda?
   Dar cred ca este o pierdere de timp sa te faca cineva sa vezi adev!

   • tu când scoți țeasta din curul… cuiva? nu știu ce înseamna „adev”. e în chineza?

 6. Raceala a fost creata la Fort Detrick intr-un laborator al armatei muricane si in noiembrie 2019 muricanii au dus virusul in frumosul oras Wuhan din China.Presa evreiasca a rostogolit dupa aceea povestea mincinoasa despre aceasta raceala.Peste 90 % din morti au avut boli grave dar au fost trecuti ca fiind rapusi de Covid.Asa ca Daniel Gheorghe e in grava eroare.

  • Altfel spus americanii i-au lovit crâncen pe chinezi cu o răceală ușoară.

   Realizezi ce spui?

   • Exact ma Cacastoaie.Virusul s-a raspindit rapid,in China,au raportat mii de morti aiurea,convinsi ca li se trage de la raceala.Ca si la noi OMS le-a recomandat sa nu se faca autopsii.China a luat masuri de blocare fara precedent convinsi fiind ca vor avea milioane sau zeci de milioane de morti de la raceala.Cind si-au dat seama in ce capcana au intrat,era prea tirziu.In timpul asta propaganda evreiasca declansa isteria in lume.Si acum impotriva Chinei.E prea greu pentru un postac sereist ca tine sa inteleaga adevarul.Tu esti obisnuit doar sa maninci cacat.

    • Statisticile arată creșterea mortalității de peste 50% în luna martie.raportat la ultimii 5 ani.

     Asta doar pentru a clarifica faptul că tu nu înțelegi nici măcar ce-i cu tine pe lumea asta.

   • Si inca ceva ma Cacastoaie.Raceala dispare de la sine dupa vreo 10 saptamini.Efectele acestei isterii mediatice vor dura ani de zile.Ca si prostia ta.

    • Da, pentru că a declarat un diliu din Israel. Sigur dispare. Altfel spus, vei trăi și vei tot nega cât ești de prost.

 7. Are vreo dovada? Dar cum se face ca acest biet virus pe care il omoara apa cu clabuci, odata intrat in organism, se da de trei ori peste cap precum Fat Frumos, mananca jaratec precum calul si devine muult mai periculos decat Enola gay, putand duce chiar la deces?

  • simplu: devine virus politic.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998