CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Deputat PNL: Cum e să fii mincat de un urs in anul 2021, intr-o tara a UE?

5 comentarii / 4597 vizualizări / 5 iulie 2021

Liberalii dau semne că încep și ei să se trezească în chestiunea extrem de gravă a înmulțirii necontrolate a urșilor și să ia în calcul soluții neîntîrziate.

”Autorităţile statului s-au lăsat intimidate de anumite organizaţii neguvernamentale foarte vocale. Sub pretextul iubirii de animale şi de natură, aceste organizaţii au reuşit să blocheze un sistem care funcţiona foarte bine” acuză deputatul PNL Dumitru Flucuș într-o declarație politică parlamentară.

”În ultimii ani, reprezentanţi ai unor organizaţii neguvernamentale au reuşit să îşi plaseze oameni chiar în guverne. Este interesant de observat cum organizaţii care se numesc neguvernamentale devin de fapt guvernamentale, luând sau influenţând decizii majore ale Executivului.
Simultan cu asta, specialiştii au fost îndepărtaţi de la luarea deciziei. Toată lumea se pricepe acum la protejarea pădurilor, la urşi şi la fotbal.
Unii oameni politici aflaţi în funcţii de execuţie din Ministerul Mediului, speriaţi de presiunile puse de unele organizaţii neguvernamentale, de media şi de emoţiile false induse de aceştia opiniei publice, au hotărât să nu facă nimic(…) Vă puteţi închipui cum e să fii omorât şi mâncat de un urs? Şi asta în anul 2021, într-o ţară a UE? Vă puteţi imagina ce simte un copil sau o femeie, dacă sunt speriaţi de urs? Ei pot rămâne cu traume pe viaţă. Nu avem niciun program de consiliere sau de sprijin pentru recuperarea persoanelor speriate de urs. De cei răniţi nu mai vorbim, de cei morţi nici atât. Aceste situaţii trebuie să înceteze cât mai curând cu putinţă. Statul trebuie să intervină în restabilirea echilibrului dintre oameni şi animalele sălbatice, prin promovarea unor măsuri ferme, ţinând cont şi de sugestiile specialiştilor în cinegetică.
Solicit Guvernului României să ia măsurile necesare, astfel încât în România oamenii să nu mai rişte să fie atacaţi şi chiar mâncaţi de urşi” mai spune deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Intr-o tara a UE? Nu boss. Romania nu este a UE, ci a urmașilor urmașilor PSD si PDL, ultimii ajunsi în PNL și in fel de fel de alte partide care se vor inventa înainte de 2024. Sa trăiți bine!

  2. M-am prins, adevaratii „specialisti” sunt doar in tabara vanatorilor, padurarilor si administratorilor fondurilor de vanatoare. Cam asa conduce BTI articolul. Rusinica maistre! Vezi ca nu e bine, nu e deloc bine ce faci.

    • Specialiștii adevărați stau cu pula-n mână în piața din Oslo, la cerșit, ca #Iulian Bulai.

  3. SECURIMEA VREA LA VANTOARE DE URSI ACUM. HAI SIKTIR ! URSII VIN DE FOAME DUPA VANATORILE EXACERBATE ALE MISTRETILOR DE CATRE MAESTRII CRIMINALI TZIRIACU SI TOTI SECURICII INVITATI LA PARANGHELII. ! LE FORESC TUTUROR „VANATORILOR” CU ARME CARE DEPASESC CU MULT NIVELUL DE ARMA DE VANATOARE, SA SFARSEASCA NEINARMATI IN FATA ACESTOR ANIMALE! exista o traditie a vanatorii din necesitate – HRANA. VANATORUL TREBUIE SA CEARA IERTARE ANIMALULUI UCIS SI SA MULTUMEASCA PENTRU DAR. DOBITOCILOR !! MERITAM TOT CE NI SE INTAMPLA. POOLIME TAMPA SI INDOCTRINATA !

  4. Un singur lucru nu intreaba „victimele” ursilor ,unde sunt padurile in care traiau acestia?Bineinteles ,jigodiile numite presa nu puteau sa lipseasca de la mascarada si prezinta in fiecare zi asazise victime plus ca ticalosi cum ii cunoastem plang pe umarul copiilor care merg la scoala fiind in pericol de a fi atacati de ursi fara sa puna problema de ce acei copii nu au o scoala in sat sau o cale de acces civilizata pentru a fi transportati cu un mijloc auto.Poate stie cel mai iubit necuvantator al tarii ce s-a facut cu padurile..Inca odata se confirma ca suntem o tara de jigodii si de ticalosi.Dupa industrie si agricultura trebuie distrusa si fauna ,una din cele mai bogate si diversificate din Europa,Noroc ca exista Dumnezeu care va face dreptate iar criminalii care ucid aceste animale nobile vor avea toata viata cosmaruri pentru ceea ce fac.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998