CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Deputat PNL da de pamint cu ministerul lui Vela: „MAI e tolerant cu infractorii”

3 comentarii / 2469 vizualizări / 22 septembrie 2020

”Aş dori ca Poliţia Română să se preocupe mai puţin de chestiuni minore şi să ia în serios gravele atacuri la adresa siguranţei şi a cetăţeanului” solicită deputatul PNL Andrei Gheorghe într-o declarație în parlament. Declarație survine atacurilor la bancomate din ultima perioadă, nerezolvate nici acum de poliție.

”Aş dori să vă aduc în atenţie o situaţie în care cred că MAI ar trebui să intervină de urgenţă, dar şi SRI, DIPI şi alte structuri care au în vedere combaterea criminalităţii grave organizate în România. Este vorba despre jafurile bancare prin aruncarea în aer a bancomatelor. Acest lucru se întâmplă în România cam din lunile februarie-martie, când au început să sosească în ţară grupuri de infractori deosebit de periculoşi, antrenaţi în bandele care au astfel de apucături prin Franţa, Belgia, Olanda şi alte ţări ale Europei Occidentale. Din februarie-martie, în Timiş, Arad, Sinaia, Constanţa şi în alte localităţi şi judeţe ale României au loc astfel de atacuri, fără ca instituţiile de forţă, MAI, poliţia, cât şi serviciile secrete, să poată da de cap acestor grupări de crimă organizată, deosebit de periculoase.
Cred că ar trebui ca odată pentru totdeauna să înceteze orice toleranţă cu interlopii, orice toleranţă cu bandele de tâlhari şi cu toţi aceşti infractori deosebit de periculoşi, unii dintre ei, cum am spus mai înainte, întorşi în ţară cu experienţa cuprinsă în urma infracţiunilor comise în Europa Occidentală, în ultimii ani” cere deputatul PNL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Asta a nimerit ministru doar pentru ca lumea buna se pregatea de anticipate si se presupunea ca s-o descurca si el 2-3 luni in fonctie. Uite ca nu prea s-a descurcat

  2. E si ei diaspora! De ce esti rau mai deputate! Ei l-a adus pe Klaus la putere! Nu iti e rusine?

  3. Pai nu sunt mai periculosi politistii care mananca gratis pizza???

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998