CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PNL, dupa condamnarea lui Nastase: Legea Amnistiei nu va trece, indiferent cine si-o doreste

0 comentarii / 1453 vizualizări / 6 ianuarie 2014

Deputatul PNL Alina Gorghiu afirmă, printr-o postare pe blogul propriu, că legea amnistiei pritocită de PSD nu va trece, în ciuda condamnării lui Adrian Năstase la închisoare.
”Este o hotarare dura, o condamnare care presupune o decizie mai aspra fata de hotararea anterioara, condamnare si pentru luare de mita si pentru santaj, dar si recuperarea prejudiciului. Doar ca trecand peste o condamnare la care, daca nu suntem ipocriti, vom recunoaste ca ne asteptam, ar trebui sa ne si gandim, chiar cu voce tare ce si cum trebuie facut.
O intreaga clasa politica trebuie sa invete ceva din condamnarea de azi a fostului premier, iar plaga lasata de acest proces si de aceasta condamnare pentru orice politician din Romania va fi una de lunga durata si greu de tot vindecabila. Ma gandesc ca nu e cea mai fericita formula sa mergem pe ideea procesului politic, chiar nu o incurajez. Si nici nu merg pe varianta vehiculata masiv ca se va promova legea amnistiei si gratierii, pentru ca asa ceva nu va trece, indiferent cine si cand si-o doreste” afirmă Gorghiu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998