CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Deputat PNL: Iohannis trebuie să poată conduce România din avion, ca președintele SUA

6 comentarii / 2251 vizualizări / 21 martie 2023

”Populismul pare să fie o maladie de care unii dintre noi nu intenţionează deloc să scape. De data aceasta în prim-plan a fost Preşedintele României şi aeronava cu care s-a dus la o întâlnire bilaterală în Japonia. Este jenantă şi ruşinoasă toată această discuţie” afirmă deputatul PNL Florin Roman, într-o declarație parlamentară.

”În orice ţară civilizată din lumea aceasta, şeful statului are o aeronavă proprie, pe care doar el şi stafful său o folosesc pentru deplasări oficiale, sau închiriază avioane private. Probabil, domnii şi doamnele care s-au ofensat de această „fărădelege” a Preşedintelui Klaus Iohannis nu înţeleg, sau nu vor să înţeleagă, faptul că un preşedinte are nevoie de condiţii speciale de călătorie, pe care nici măcar un avion privat nu le poate satisface. După părerea mea, este inadmisibil ca, astăzi, şeful statului, cel care reprezintă România în relaţiile sale externe şi urmăreşte apărarea intereselor noastre, să nu beneficieze de o aeronavă specială a statului român, care să ofere toate condiţiile adecvate protejării demnităţii pe care acea persoană o reprezintă. O astfel de aeronavă specială, cum au majoritatea şefilor de state din ţările de la care luăm exemple de bune practici, beneficiază de condiţii de securitate sporite – poate survola o perioadă lungă de timp şi poate fi alimentată în aer; ne aducem aminte de tristul eveniment de la 11 septembrie şi decizia ca Preşedintele George Bush să rămână în aer din motive de securitate -, garantează comunicaţiile cu solul şi beneficiază de suficient spaţiu ca, în caz de urgenţă sau pericol iminent la adresa securităţii naţionale, să se organizeze un centru de comandă” mai afirmă deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. -a condus din Avion
  la 11 septembrie.

  (da,
  bush jr. era pilot „de figher aero/plane”)

 2. Tristul eveniment a fost organizat de CIA, turnurile fiind aruncate in aer de explozibili bine plasati. Avioanele cu pricina nu au existat, fiind simple trucaje. Sa aduci ca argument o megaescrocherie criminala, despre care toata America stie, inseamna sa fii tu insuti un megacretin care nu cunoaste limba engleza si n-a citit nimic din 2001 incoace.

 3. Mai, mai mai… marele Hoha are nevoie sa conduca Romania din avion?!… pai el nu o conduce de la sol!
  Cineva ar trebui sa-i spuna dlui. Presedinte ca ultimul om care ar fi trebuit sa-i ia partea este hotul plagiator de Roman… Florin Roman! Nu doar ca nu i-a facut vreun serviciu, dar a reusit sa-l arate si mai dihai drept cine este: un hot, un neica-nimeni, impostor si paraditor!
  Si nu, dl. Roman, nu spune nimeni ca executivul Romaniei nu poate avea un avion, care sa-l plimbe inclusiv pe al “vostru” presedinte pe ruta Bucuresti – Sibiu – restul lumii! Ideea este ca nu poti inchiria avioane de mega fitze, pe banii amaratului astuia de popor, doar ca sa te dai tu mare la ravasitoarea ta sotie… ca deh, poti!
  De 8 ani de zile sta pe masa aprobarea achizitionarii unei aeronave pentru nevoi speciale, dar cand omu’ care da cu paltonul de capota e pe arogante – si nu a facut nimic altceva ca presedinte decat arogante – sigur ca ar fi imposibil de justificat achizitionarea de catre statul roman a unei aeronave de genul celei cu care a plecat in Japonia, ca mai apoi sa-i ia o orhidee, din Singapore – cei poarta numele – ravasitoarei sale de la Sibiu!
  Domnu’ Roman… ti-a revenit glasu’?! Plagiator hot si mincinos ce esti! Mare serviciu ne-ai facut vorbind pentru Hoh al vostru!

 4. Navetistul ar avea nevoie de un satelit ca sa-l plasam pe orbita pana la adânci batranete.

 5. si ataca pe toate fronturile

 6. La o țară necivilizata o instituție prezidențială modesta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998