CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PNL: Liderii PSD provoacă o criză guvernamentală fără precedent

3 comentarii / 2445 vizualizări / 25 mai 2023

”În actualul context socio-economic România are nevoie de stabilitate şi de oameni politici responsabili. Din păcate, jocul de-a guvernarea pe care îl practică astăzi liderii PSD tinde să provoace o criză guvernamentală fără precedent şi se îndepărtează de principiile care au stat la baza protocolului de guvernare asumat de cele trei partide care fac parte din coaliţia de guvernare” acuză deputatul PNL Alexandru Popa, într-o declarație parlamentară.

”Toţi am mizat pe o tranziţie rapidă a actului guvernării, însă iată că preşedintele PSD dă înapoi, nedorind să îşi asume funcţia de prim-ministru în acest moment doar pentru a nu deconta electoral criza din învăţământ, asta deşi este evident că prin blocarea discuţiilor privind formarea noului Guvern nu se rezolvă problemele semnalate de sindicatele din învăţământ şi nici nu se urgentează reforma pensiilor speciale, în condiţiile în care ministrul PSD al muncii este responsabil de această sarcină” mai spune liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. O parere:
  Nu mai este nevoie de PSD la guvernare.
  Ciolacu a inteles mesajul si procedeaza conform dispozitiilor primite.
  Urmeaza PNL- USR, cu sprijin parlamentar discret din partea PSD.
  Cat priveste greva, profesorii sunt doar „imbecilii necesari” politicului, cum zicea bolsevicul Lenin.

 2. Așa se întâmplă dacă ne place să ne construim viața politică (și nu numai…) „după ureche”, „la mica înțelegere” (cel mai adesea, chiar „la plesneală”) – și nu în raport cu Constituția.
  „In extenso”, toată această „țigăneală” reflectă diferența dintre „stilul de viață Dâmbovițean”, ba-zat pe improvizația „ad-hoc”, sau pe „tocmeală”, și modul de viață „al altora”, pe care îl „admi-răm” atât de mult (în mare parte pe bună dreptate), dar nu suntem în stare să vedem esențialul : – Să știm și noi, ca „vorba să rămână vorbă”, „cuvântul, cuvânt” și Legea – Lege. Iar peste toate, Constituția să fie respectată și aplicată „chiar de s-ar prăpădi lumea”, căci altfel, uite la ce se ajunge. Și ne mai și plângem că, pentru toți, nu suntem nimic mai mult decât „vaca de muls”.

 3. @ Nicio altă specie nu acumulează ”provizii” pentru mai mult de o iarnă, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998