CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Deputat PNL: ”Macron vrea sa marginalizeze estul Europei. Sa mai rareasca telefoanele cu Putin”

9 comentarii / 2919 vizualizări / 11 mai 2022

”România refuză așa-zisul plan al președintelui #Macron de „reformare” a proiectului european, de fapt un proiect prin care marile puteri precum Germania și Franța ar putea să impună statelor mai mici decizii care le-ar dezavantaja” scrie, pe Facebook deputatul PNL Andrei Gheorghe.

”Dacă am modifica tratele europene în această direcție, atunci în interiorul UE s-ar putea lua decizii doar cu votul reprezentanților statelor care reprezintă 65% din populația UE. Astfel, doar Franța, Germania, Italia și Spania ar putea impune pentru restul Europei decizii care le convin doar lor. Am ajunge în situația ca votul a aproximativ 20 de țări, în special cele din nordul și estul Europei să nu mai conteze. Această schimbare ar fi extrem de periculoasă din perspectivă democratică. În plus, aceasta ar submina rolul statelor națiune și ar transforma UE într-o afacere franco-germană.
Prin aceste propuneri, președintele Franței demonstrează că dorește să marginalizeze jumătatea estică a Europei”.
”Dacă dorește să fie respectat în Europa, Macron trebuie să unească națiunile europene și nu să le dezbine. Și, dacă se poate, să mai rărească discuțiile interminabile cu Vladimir Putin. După cum se vede, nu-i fac bine deloc” mai spune deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Macron si respect – doua cuvinte care n-au cum sa-ncapa in aceeasi propozitie…Daca domnul deputat ar avea ceva glagorie si buna credinta si n-ar fi doar o biata papusa mecanica votanta la semnul liderului de grup, ar fi inteles de mult ca estul Europei a fost marginalizat si izolat inca de la primirea in UE si NATO, asta e rolul lui, al estului ueist, sa fie marginea, locul in care se ¨recicleaza¨ gunoaiele vestului, bazarul in care se comercializeaza marfa cu termenul expirat, ori neconforma…pe bani multi si adevarati…ai estului. E adevarat ca si estul castiga, el este lasat sa exporte carne vie, sub toate formele spre vestul ¨integrator¨, asta pe bani putini, ori cu titlul de voluntariat oenghist, de bunavoie si cu ¨consimtamant informat¨….cu ajutorul justitiei ¨reformate¨ de acelasi vest care, chiar, ne vrea binele (si-l ia!)

 2. andrei gheorghe nu mai e rus?!

  • E alt Andrei Gheorghe…ala, rusul, s-a cam dus…Dumnezeu sa-l odihneasca, chiar daca era ateu!

   • A murit pe B-dul Mgheru lovit de o masina, cind era putin ”descumpanit” !

    • Gheorghe s-a dus pașnic la el în baie. Că fumase ultima labă, că s-a dus săracul de la vaccin, în 2018, oricât de propagandiști sovietici am fi, nu se cade să-i mutăm omului locul decesului.

     • „Vladimir Pulin“ care postează în convulsii pe aici, este un căcat cretin şi oligofren, un impotent cu scula bleagă şi cu sloboz în borş la cap, în loc de creier, care n-a futut nimic în viaţa lui decât pe mă-sa, când a prins-o bolândă la pat, după care l-a futut tot batalionul Azov pe el. N-are argumente ci doar pula-n gură şi în cap, că i-au fecundat creierii toţi avortonii planetei înregimentaţi în Azov, de cât s-au slobozit în el, curvă de pripas, zdreanţa bulangiilor care s-au pişat pe el şi s-au căcat în gura lui, de-i iese din ea preaplinul vărsat pe-aici. „Pulin“ e o zdreanţă penală din Batalionul Azov – Ucraina, refugiat în România din laşitate şi de la prea mult spart în gură şi în cur.
      Marş înapoi la canalul de scursuri Azov, în Ucraina, „Pulin“ zdreanţă penală.

 3. Am ascultat siderat comentariile patimase ale Marcelei Feraru in video la Cristoiu.
  Siderat? Da. Acea doamna vorbea incantata de nenorocitii din Est care impiedica progresul si de care Vesticii (ca ea) s-au saturat… „gata, pana aici, rescriem tratatele ca sa va punem genunchiul pe gat, sa va sufocam”.
  Apoi am devenit si mai enervat si am inchis video-ul (scuze dle Cristoiu, cred ca este primul video al dv pe care nu il vad in intregime, am inchis ultimele 15 minute sau asa) atunci cand Marcela Feraru incepuse sa spuna cum Rusia nu mai are rachete pentru ca … sanctiunile procesoarelor …. in timp ce EU si deci Ucraina are…. atentie… RESURSE INFINITE…. Cand am auzit prostia asta am inchis. Scuze dlui Cristoiu pentru acest gest.
  Da, sa vedem cum face Europa cu resursele infinite pe care le are Marcela Feraru acum cand Ucraina a inchis o treime din gazul rusesc catre Europa. O sa se spele in lighean si o sa urle pe geam „take that Putin”. O sa isi ventileze hainele in loc sa le spele frecvent ca asa i-a zis Frans Timmermans…..

  • Bine, bine, dar cu ce isi va umecta mucoasele ravacite de uscaciune !?

 4. La ea la șatră spălatul e ultima optiune

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998