CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Deputat PNL: “Pedelistii sa se roage pentru Roberta Anastase”

0 comentarii / 1656 vizualizări / 18 noiembrie 2010

Pedelistii de la grupul ecumenic de rugaciune din Camera Deputatilor ar trebui sa mediteze la recunoasterea greselii Robertei Anastase, care a fraudat votul Parlamentului, la fapte bune si la respectarea semenilor, indeamna liberala Alina Gorgiu, pe blog-ul personal.

“Pierderea si regasirea omului. Despre asta au discutat ieri cei din Grupul ecumenic de rugaciune din Camera. Recunosc ca eu, in timpul asta, ma gandeam la pierderea si regasirea voturilor, a cvorumului, a sustinerii politice… chestiuni care va duc si pe voi (pun pariu) cu gandul la presedinta Camerei. Vedeti ce intortocheate sunt caile mintii si totusi cum reusim sa ne intalnim in locuri comune (nu ca cele din literatura)? Adica, a devenit un automatism sa fugi la subiectul Roberta Anastase cand se discuta despre frauda in Parlament. Pacat sa ramana asa in istorie… Dar nimic nu e mai important ca prezentul, nu-i asa?
Eu le propun colegilor doamnei Anastase alte teme la grupul de rugaciune: recunoasterea greselii, faptele bune, respectul semenilor… ei, lista lunga”, scrie Gorghiu. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998