CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PNL: ”Statul nu mai acordă ajutoarele pentru lapte praf”

0 comentarii / 1683 vizualizări / 23 martie 2011

Deși ajutoarele pentru lapte praf, acordate micuților a căror mame sunt bolnave, se ridicau doar la 15 milioane de lei anual, Cabinetul Boc a tăiat această rentă motivând lipsa banilor deși premierul Emil Boc ne-a anunțat, de ceva vreme, că România e ca și salvată din criză, declară deputata liberal Diana Tușa.

”O nouă măsură de sporire a natalităţii marca Boc: statul nu mai acordă ajutoarele pentru lapte praf. Măsura a fost motivată de lipsa banilor, deşi premierul ne anunţă de ceva vreme că România a ieşit din recesiune.
Ca mai toate măsurile luate în acest domeniu privind natalitatea nu este vorba de o economie consistentă la bugetul de stat, dat fiind faptul că doar vreo 20.000 de micuţi beneficiau de acest ajutor, valoarea totală suportată de bugetul de stat fiind de 15 milioane de lei anual. Mai mult decâta atât, până la începutul acestui an, de ajutorul pentru lapte praf beneficiau bebeluşii din familiile cu probleme materiale sau ale căror mame erau bolnave. Deasemenea, acest ajutor se acorda şi în cazul copiilor adoptaţi, luaţi în plasament sau orfani”, scrie Diana Tușa, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998