CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PNL: “Vantu a fost retinut suspect de repede”

0 comentarii / 1596 vizualizări / 10 septembrie 2010

In Romania, actul justitiei are doua viteze: una care taraganeaza procedura, acesta fiind pentru infractorii de rand si, alta, care urgenteaza punerea catuselor la maini, metoda destinata inamicilor presedintelui Traian Basescu, sustine deputata liberala Diana Tusa, pe blog-ul propriu, comentand astfel retinerea afaceristului .

“Vântul a fost arestat. Ei, şi? Justiţia s-a mişcat. Suspect de repede în acest caz. E treaba lor dacă au sau nu probe, habar nu am pentru că nu am văzut dosarul, e treaba lor dacă e sau nu comandă politică, însă nu pot să nu remarc faptul că în România justiţia are cel puţin două viteze.
Vă aduceţi aminte de cazul de la Maternitatea Giuleşti, când le-a luat o săptămână pentru a decide o arestare? Dar de cazul de la Craiova, când un bătrân a murit în urma bătăilor încasate de la un şmecher? Atunci cât a durat? Sau, mai recent, la Dâmboviţa, când un membru al unui clan mafiot a fost arestat doar după ce televiziunile se săturaseră de urlat?
Curios comportament al justiţiei! În unele cazuri pedala de acceleraţie e apăsată la maxim iar în altele merge cu frâna de mână trasă!”, scrie Tusa. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998