CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Deputat progresist: ”Nu drogurile sunt de vină pentru tragedia de la 2 Mai”

8 comentarii / 3063 vizualizări / 25 august 2023

”Nu drogurile sunt de vină pentru ce li s-a întâmplat celor doi copii care au fost uciși cu o mașină de un individ scăpat de sub control” afirmă, într-o analiză publicată de siteul Digi 24, deputatul REPER Andrei Lupu. Partidul lui Dacian Cioloș, reamintim, alături de USR, încearcă de ani de zile să legalizeze posesia de droguri în România, deocamdată fără succes.

”Discuția despre droguri declanșată ca urmare a tragediei este o falsă pistă pe care adevărații ucigași și complici încearcă să o potențeze pentru a scăpa încă o dată de răspunderea pentru faptele lor. Consider că în realitate ne găsim în fața unei crime premeditate care ne este prezentată ca un accident provocat de consumul de droguri. Să începem acum o dezbatere despre droguri în cazul de la 2 Mai ar însemna să îi acordăm circumstanțe atenuante celui care a ucis cei doi tineri. Ar presupune să afirmăm implicit că fiind sub influența drogurilor nu a știut ce face și că dacă n-ar fi consumat droguri situația ar fi stat diferit. Greșit. Nu avem ce circumstanțe să îi acordăm. E ca și când ne-am îndrepta furia către pistolul cu care s-a tras în loc de persoana care a apăsat pe trăgaci. Criminalii: Vlad Pascu și părinții lui” afirmă deputatul.
”Complicii: Cătălin Predoiu, Alexandru Rafila, Marcel Ciolacu Poliția, sistemul medical de prevenție și autoritățile publice au partea lor de vină în lipsa de prevenție, lipsa de autorizate, indiferență, complicitate în corupție și abandonarea scopului pentru care există” mai susține deputatul. (B.T.I.)

foto: Unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Toți tinerii în stradă! Ca în 2015!

 2. Societarea trebuie să crească cetățeni, nu niște stârpituri ; iar toate eforturile unui Stat, prin insti-tuțiile sale – inclusiv (în special !) familia – trebuie să conveargă exclusiv pe această direcție.
  Zevzecul ăsta s-a trezit vorbind în registrul tipic REPER & USR : „Cinste” celor ce „s-au uitat în gura lor” și i-au trimis în Parlament să ne conducă „treburile țării”. Halal nouă. Asta nu se numeș-te Democrație, nici pluralism de idei ; este degradare socială „în formă accentuată” și, dacă nu se trezește nimeni, ne vom „topi” în irelevanță. Noi suntem „orbi”, chiar nu pricepem că din acest secol – poate chiar din acest deceniu – puține nații vor mai scăpa tefere. Până și „lumea a treia” „se mișcă”, își caută locul lor real în lume – prin ei înșiși : vremea supraviețuirii prin „suptul licuricilor” a trecut : licuricii înșiși au problemele lor, prea mari ca să le mai pese de fraieri – cum deja se și vede, de altfel.
  N.B. Șansa unei „schimbări de licurici” pe „ultima sută”, prin vreun nou „23 August”, nu va mai fi.
  Și asta, în primul rând pentru că, dacă „atunci” aveam Armată, care, printr-o jertfă incredibilă a „spălat obrazul” politicienilor nerozi, și al țării, azi, o Armată Națională nu mai există pe la noi. Apoi, nici urciorul nu merge de prea multe ori…

 3. logica d.lui deputat
  e stramba rau de tot:
  -asa e el pe natural?

  • aaaaaaaaaaaaaaaaa
   domnu BTI
   pune-ti va rugam poza cu mecla deputatului,
   il recunoaste lumea din tembelizator!

 4. jegosul asta crede ca posesia de arme de foc (un drept banal intr-un stat liber) e totuna cu a-ti baga droguri in vena si sa-ti pierzi mintile.

  • Bagă-ți pușca în cur, babuin liber ce ești.

   • Armele pot fi folosite si corect, la auto-aparare, dar majoritatea drogurilor sunt doar distructive.
    Babuin era tac-tu iar ma-ta o maimuta buboasa.

 5. mare bou!
  da, suntem siguri, drogul bagat in tine nu ti afecteaza caputsul deloc si tot ce faci faci pentru ca doar esti un om rau :)
  mare bou!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998