CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD, apel disperat: Opriti investitiile si cumparati medicamente

5 comentarii / 2413 vizualizări / 4 noiembrie 2021

”România a intrat în război! Un război crunt, în care, la fiecare două minute, moare o mamă, moare un părinte, moare un bunic sau un copil nevinovat. Sunt atât de multe decese, încât putem spune că în România moare câte o comună în fiecare săptămână. Peste 45.000 de familii îşi plâng rudele dragi” afirmă deputatul PSD Radu Tuhuț într-o declarație politică, prin care cere guvernanților deturnarea urgentă a banilor pentru investiții către achiziția de medicamente anti-Covid.

”Astăzi, de la tribuna Parlamentului României, vreau să trag un semnal de alarmă. Solicit Administraţiei Prezidenţiale, Guvernului României, tuturor preşedinţilor de consilii judeţene, prefecţilor şi primarilor din România să înceapă de urgenţă achiziţia medicamentelor speciale pentru bolnavii de COVID şi în mod special achiziţia de anticorpi monoclonali! Am auzit spunându-se că aceste medicamente şi anticorpii monoclonali sunt foarte scumpi şi nu ni-i permitem. Nu este adevărat, nimic nu este mai scump pe lumea aceasta decât viaţa semenilor noştri. Vă rog să terminaţi cu această aberaţie, trebuie să cumpărăm de urgenţă, tot ce este necesar pentru a salva viaţa oamenilor, viaţa românilor! Solicit, în mod urgent, Guvernului şi tuturor decidenţilor politici din toată ţara să oprească de urgenţă orice investiţie, dacă altfel nu se poate, şi să canalizăm toţi banii pentru salvarea vieţilor românilor” solicită deputatul PSD. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Dar de ce nu contribuiti voi , cei de la PSD si alte partide , prin cedarea salariilor si pensiilor speciale , cel putin pe 1 -3 luni la intrajutorarea bolnavilor de COVID?Doar aveti fonduri , slava Domnului ca, alaturi de partenerii vostri din PNL, vechiul USL , ati capusat sistemul sanitar la greu din ’90 incoace. La retorica si vorbe goale sforaitoare cu iz ”patriotic”, nu va intrece nimeni! Hai, la treaba! Si, nu am vazut umbra de politician roman imbracat in ”costum de cosmonaut” sa intre in acele sectii de spitale, sa intrebe bolnavii de sanatate, sa-i incurajeze atat pe ei cat si pe personalul medical suprasolicitat.Ce spuneti?

  2. Scutirile de impozit pentru imbuibati fac 3.5% din PIB zice ministrul de finante.
    Eliminati-le AZI. Si aveti bani pentru spitale, medicamente, testare, aveti bani pentru pandemie. Eliminati scutirile pentru categoriile profesionale imbuibate si nesimtite.

  3. Greșit. Opriți „sporurile” de lucovid. Nu mai dați 90/oră „eroilor” și 60/doză injectată. Desființați pensiile speciale. Tăiați orice primă, spor, voucher și normă dată bugetarilor! Reduceți numărul de bugetari.

  4. 60 ron de doza injectata…ehhheee…tot cu 6…ca e din 666…DACA NU STIAU, PACAT NU AVEAU. DAR PENTRU CA AU LUAT IN BATJOCURA CUVANTUL LUI DUMNEZEU, DE EI SE VA ALEGE PRAFUL…SI DE AIA CU ORA LA COVID…SUNT PLATITI SA OMOARE!!! SI AIA CARE DAU DIB GURA..

  5. Cu riscul de a deveni plicticos: câte spitale ai promis că faci, bă pesedeule, în 2016? Și câte ai făcut, bă pesedeule? Și acu vrei la guvernare, nu? Ca să faci tot zero spitale, nu? Derbedei bolșevici îmbuibați și nesimțiți, cât vă mai rabdă țara asta?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998