CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Deputat PSD aruncă bomba: Ucigașul de la 2 Mai va face ani grei de pușcărie în baza noii legi ”Anastasia”

14 comentarii / 3200 vizualizări / 19 august 2023

”Grație PSD, criminalul de la 2 Mai va sta vreun deceniu după gratii.” anunță, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu, legat de tragedia în care un tînăr de 19 ani drogat în ultimul hal a ucis azi noapte cu mașina doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, și a rănit alții, intrînd pur și simplu cu Mercedesul decapotabil într-un grup de tineri.

”Românii sunt oripilați de tragedia provocată la 2 Mai de un june imberb, drogat a la Untold, și care a băgat doi tineri nevinovați în mormînt și alți cîțiva în spital. Băiețelul de bani gata, căruia la 19 ani mami și tati i-au luat Merțan decapotabil, era atît de trotilat că a fugit de la locul accidentului fără măcar să facă priza cu realitatea. Cu tragedia prin care a îndoliat două familii, mai precis. Înțeleg că puțin mai înainte mai făcuse un accident, fără victime de data asta.
Ce se întîmplă: în alte vremuri, cu banii părinților, cu avocați grei și cu relațiile potrivite, criminalul precis ar fi scăpat cu 2-3 ani cu suspendare.
Dar a înțărcat bălaia.
Criminalul va face pușcărie de la 7 ani și jumătate în sus. Poate chiar vreo 10, pentru circumstanțe agravante.
Și asta pentru că el va fi primul ”client” al legii Anastasia, creată de PSD și promulgată pe 8 iulie.
Conform acelei legi care a schimbat Codul Penal, bețivii și drogații care comit accidente auto mortale fac obligatoriu pușcărie. Iar același Cod mai spune că pedeapsa pentru ucidere din culpă e închisoarea de la unu la 5 ani, iar dacă s-a cauzat moartea a două sau mai multor persoane, limitele speciale se majorează cu jumătate. Deci se pleacă de la 7 ani și jumătate, la care vin și circumstanțele agravante, care există în acest caz.
Grație PSD, ucigașii șoselelor nu vor mai fenta pușcăria. Iar părinții de copii nesăbuiți se vor gîndi, poate, de două ori mai înainte de a-și ”dota” odraslele cu bolizi de superlux, arme mortale în mîinile unora.
Sincere condoleanțe famiilor celor doi tineri uciși în accident” a scris deputatul.

La adoptarea legii, primul care a salutat-o, reamintim, a fost însuși premierul Marcel Ciolacu, care a scris, pe Facebook: „Nu există nicio scuză pentru un #șofer care se urcă la volan fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psiho-active și curmă o viață!
De aceea, odată cu promulgarea Legii Anastasia, inițiată de PSD, o astfel de faptă se va pedepsi cu #închisoare, fără ca instanța să poată dispune suspendarea pedepsei sub supraveghere.
Mai puține accidente rutiere!
Mai multe vieți salvate”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Și a fost nevoie de 33 de ani pentru asta ?!

 2. Ei hai, mă PSD-ule, n-ai și tu un listoi cu excepții de le lege, ca la pensiile speciale? Adicătelea ce motiv aș avea să-i cred pe mincinoșii ăștia roșii?

  • Sunt roșii ca curul lu mă-ta.

 3. Și acum, următorul pas e ca Parlamentul să modifice legea și fiecare zi de pușcărie să fie plătită de pușcăriaș sau familia lui….altfel, muncă forțată, sau dacă nu vor … rație minimă de mâncare, fără curent, TV, acces la sala de forță și toate celelalte beneficii. Și desigur, dacă nu plătești, nu vei beneficia de reducerea aia care din 12 luni pedeapsă stai doar 8 luni închis.

 4. Legea se va aplica de la 1.01.2024. O sa fie judecat pe legea veche. Dl. Cristescu se grabeste.

 5. Domnu Cristescu, militienii care au omorat oameni pe trecere ei ce au patit?! Au fost scosi asa cumva subtil basma neprihanita?
  Asya clar a gresit ce a facut, dar traficul de droguri cine il stapaneste in Romania, ia spune domnule Cristescu, ca ai si dumneata niste conexiuni la speciali…? Ofiterii SRI care au accidentat oameni, fiind beti la volan, chiar Florica Coldea … Cam ce au patit, dar unii magistrati, alde Horodniceanu…?

  Romania, in fata legii sa raspunda TOTI, nu doar fraierii de rand, ci si militienii, si sri istii si magistratii, absolut toti!

  • militienii nu erau nici drogati nici bauti si nici nu au fugit de locul accidentului.

 6. Tipul e in afara probleme Legea la care se refera intra in vigoare la 01.01.2024,nu poate fi aplicata retroactiv. Nu strica un pic de spuza trasa pe PSD..Traficul de droguri e scapat total de sub control,este ingrozitor ce se intampla in acest sens vezi drogurile esuate pe Dunare la SF. Ghe. si lacul Razelm acum doi ani , ,cantitati imense penetreaza granita in special prin portul C-TA.Agentia cu antidrog nu stie nimic,czul de mai sus nu are pana acum vinovati sau condamnati.La UNTOLD se vinde si cumpara,,prizeaza la greu ,de fapt festivalul este dedicat consumului de droguri ptr. autohtoni si „participanti”dornici de distractie din UE..Asa ca ptr. moment lupta cu consumul de droguri e pierduta de catre statul „esuat”-vezi Onanis(presedintele)Acum 2 zile era prezentata o stire cu nr. drogatilor raportat la nr. celor cu consum de alcool la volan identificati de politie.. Ce sa vezi era aproape egal!!!!!,asa ca in curand drogurile vor fi pe primul loc.Copii de 12 ani se drogheaza si societatea nu se implica cu numic.E ingrozitor,numai parinte sa nu fii(vorba lui Adrian Paunescu in Repetabila Povara intr-un cu totul alt context)

 7. ,,Av. Gheorghe Piperea: E VREMEA ISPĂȘIRII. VENIM DUPĂ VOI, ȚAPILOR!’’
  https://www.activenews.ro/opinii/Av.-Gheorghe-Piperea-E-VREMEA-ISPASIRII.-VENIM-DUPA-VOI-TAPILOR-183859 Foto https://www.activenews.ro/thumb-637?/articole/183859.jpg
  ,,… În pandemie, spitalele au fost aproape închise, pentru a se concentra pe cazurile de „această boală nenorocită”. Oamenii au fost privați de minime îngrijiri medicale și de medicamente, cu toate că românii plătesc miliarde de euro anual cu titlu de CASS. Din acest motiv, mulți au pierit, mulți au suferit.
  Cazurile de malpraxis au explodat, foarte multe decese fiind în mod greșit atribuite sus-zisei boli pandemice (nu uitați niciodată modul atroce în care s-au făcut înhumările în acea perioadă).
  Oamenii sănătoși au fost, pur si simplu, arestați medical – au fost denumiți asimptomatici, parcă în disprețul științei și al eticii medicale. Copiilor li s-a furat copilăria, fiind ascunși ani de zile în spatele inutilelor măști. Serurile așa-zis imunizatoare, care au fost niște experimente medicale și psihologice (autorii s-au jucat chiar și cu manipularea genetică), nu doar că s-au dovedit initule – se vede clar azi că sunt și nocive. Nimic din cele 1291 de efecte secundare sau adverse ale acestor seruri experimentale nu a fost ratat… Cel puțin deocamdată, nimeni nu a fost găsit vinovat și, evident, nu a fost pedepsit. Scuza principală este: „așa s-a crezut atunci”. Afirmația este dărâmătoare pentru ideea în sine de știință. Nu mai poți avea încredere în corifeii unei asemenea pseudo-științe care se dovedește, retroactiv, a fi fost o simplă ghiceală, mai mult sau mai puțin norocoasă. Afirmația, singură, probează cu asupra de măsură că, de fapt, nu a fost vorba de nici de știință, nici de sănătate, ci de ideologie și de politică totalitară. Nenorocirea este că această ideologie totalitară botezată știință ne-a costat și ne costă continente de bani, iar hoții și beneficiarii bunurilor furate nu au fost pedepsiți (și nici nu par a fi șanse să se întâmple așa ceva)… Președinta CE, Ursula von der Leyen, este evident culpabilă de cheltuirea inutilă și în conflict de interese a peste 70 de miliarde de euro pentru cele cca 4 miliarde de doze de „ser imunizator”. Sunt sms-uri care probează „negocierea” directă, pe telefon, cu șeful unui producător al serurilor, dar aceste corespondențe pe canalul public al UE sunt secretizate.
  Cîțu, Vlad Voiculescu și alții din clanul lor mafiotic au achiziționat degeaba 120 de milioane de doze din acest ser, pe un preț de 1,2 miliarde de euro, iar dosarul penal corespunzător de la DNA nu a reușit nici măcar să pună ștampila de suspect pe cineva anume – se derulează încă in rem, adică, asupra faptelor, iar nu asupra persoanelor. Pare a fi un dosar făcut cu singurul scop de a bara orice alte cercetări penale din partea altor organe… Mai mult decât atât, în ultimii trei ani, mai ales în legătură cu lupta de tip mexican wrestling cu pandemia pe care au dus-o vajnicii noștri prostocrați, au fost create datorii publice de peste 65 de miliarde de euro, ceea ce a triplat datoria publică din anul 2019. Azi, când ar fi trebuit ca măcar din punct de vedere politic, cei care au comis această crimă contra generațiilor viitoare ale României să răspundă, ne trezim că fix aceiași prostocrați au tupeul să propună măsuri de „austeritate” îndreptate contra clasei de mijloc și a populației (evitând croporațiile trișoare cu bugetul, ca un chirurg care operează cu barda) și, mai ales, „imunizarea” în proporție de 95% a populației până în 2030, urmând ca cei intrați în acest program să se tot „imunizeze” pe tot parcursul vieții, de unde un minunat efect de rentă perpetuă pentru Big Pharma și de dependență totală de stat a omului obișnuit…
  Într-o mare de umbrele se poate ascunde chiar și satana.
  Cu toate acestea, există oameni care refuză să se prefacă a fi orbi și insensibili la mirosul izbitor al crimei.
  Datorită lor, vor fi identificați și pedepsiți țapii ispășitori. Afirmația nu este o bagatelizare a ideii de justiție, ci un avertisment sever pentru toți cei cu adevărat vinovați. Nimeni nu știe CINE va fi țapul ispășitor, deci ORICINE poate fi în pielea țapului. Venim după voi, țapilor, fiți siguri!

  Din panoul cu capetele inca nespanzurate si neimpaiate a Criminalilor Cleiosi lipsesc multi altii, dar si pozele cu Zoiaristii Criminali de la acest ZOIAR – cu cateva exceptii pentru care am mare respect.

  Primul pe lista Criminalilor de la acest Zoiar este Babuinul Constipat Bolshevicul Roncea Quasimodo, apoi Tovarasul Nelu Cristoiu cursant la Fanica Gheorghiu, care s-a vaccinat contra-cost la bustul gol cu apa chioara ca sa-i prosteasca pe prosti, si nu ultima pe lista, cu voia dumneavoastra, Muma Padurii Cora Hana Montana.

  • scarba infecta. Mesteci pielea ulii țapilor, jegule bolnav!

 8. apropos:
  leagea aia cu „actul secsual….” se aplica de la 1 ianuarie 2024,
  ce apare pe tembelizatoare este EVIDENT o minciuna,

  probabil băbătiile care au initiat chestia aia se udă la cre-er,
  orgasm cerebral,lucru bine făcut pas-cu-pa,

  „La sfârşitul calupurilor publicitare, difuzate în intervalul orar 18.00 – 22.00, cu excepţia programelor dedicate copiilor, posturile de radio şi televiziune sunt obligate să difuzeze următorul mesaj de avertizare: Actul sexual comis de un major cu un minor sub 16 ani constituie viol, dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani, şi se pedepseşte cu închisoarea”, mai prevede actul normativ.

  Judecătorul Cristi Danileț, despre modificarea din Codul penal privind consimțământul sexual: „Textul este redactat deficitar. Nu reiese de nicăieri că minorul își dă acordul. Din text reiese că e un fel de invitație la viol”

 9. ia 8.
  iese-n 5.
  poate nici atat.
  asta daca pot sa probeze ca a fost drogat.
  nu m-ar mira sa fie incapabili.

 10. Justitia in Romania este facuta de catre bogati, criminali si straini in favoarea lor si impotriva oamenilor saraci si a romanilor obisnuiti.

  Probabil vreun politist va lua cu executare, acarul paun.

  Drogalaul ucigas, cu neamul lui spurcat de rechini imobiliari si ce spate mai are (politic sau interlop) o sa posteze liber pe insta despre „420”, asa cum au mai facut-o si alte beizadele.

 11. Fiecare e liber sa faca ce doreste cu viata lui, dar daca esti un betiv sau un drogat stai naibilor in curtea ta.. aresteaza o batrana ca a furat mancare si asta omoara 2 tineri si nu se stie daca ajunge sau nu in puscarie? Vai de ea Romanie si de noi prostii de rand care suportam..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998