CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Deputat PSD, atac devastator: De ce nu cred ca premierul Citu e agent acoperit

2 comentarii / 1959 vizualizări / 28 septembrie 2021

”De ce nu cred că premierul Cîțu e agent acoperit, cum zic mulți.
În primul rînd, serviciile străine l-ar fi putut folosi, cel mult, ca pe scheletele din laboratoarele de biologie, adică să fie obiect de studiu pentru tinerii lor agenți începători. Dar nici asta nu cred…După primele lecții ar fi început băieții lor să tragă jointuri prin toalete și să dea semne de tîmpeală progresivă. Nu te joci cu James Blond, agentul 1,64 la mie” scrie, pe Facebook, într-o postare devastatoare, deputatul PSD Radu Cristescu.

”Nici ai noștri nu l-ar fi racolat, că le-ar fi trebuit translator de româno-română ca să se înțeleagă cu el.
Și apoi ce să faci cu unul care vrea să urce scara valorii, dar alunecă pe treapta a doua de liceu?
Ce să faci cu loaza-loazelor, care a ratat de două ori intrarea la ASE într-o perioadă, imediat după revoluție, cînd se lărgiseră peste noapte facultățile și se luau studenții cu arcanul de pe stradă?
În sistemul educațional, SRI și SIE ar fi avut la îndemînă cîteva opțiuni de racolare mari și late: studenți eminenți, buni, medii, mediocri și ultima opțiune, studentul Cîțu.
Primul pe țară și al doilea pe județ, ratatul de la ASE să credem că a devenit eminentul de la Iowa?
Nu, nu e nici omul serviciilor noastre. N-or fi ele cele mai grozave, dar un minim de standarde tot au.
Ce cred eu cu adevărat despre ascensiunea fulminanta a acestui nimeni?!?
Cîțu a fost descoperit și ghidat, de fapt, de reprezentanți de vârf ai celei mai toxice grupări politice care a existat in România și anume PD/PDL, creatia celui mai toxic președinte, Traian Băsescu. Un turnător jegos și notoriu la Securitate, el însuși descoperit și ghidat de sistemul altor epoci. Sunt vreo 10 personaje care se întrevăd în spatele lui Cîțu, care au gândit și urmărit încă de la fuziunea cu PNL distrugerea și anihilarea vechilor liberali. Cucii și-au pus ouăle otrăvite în cuibul altuia, iar odraslele eclozate aruncă acum proprietarii de drept ca să preia puterea. O mână de oameni toxici, care au pus mâna pe sute de milioane de euro și care sunt la originea tuturor mișcărilor politice dubioase care au loc pe scena politica, inclusiv ultimele alegeri prezidențiale și parlamentare.
Trebuie doar sa te uiti in spatele lui Cîțu și să vezi o mulțime de inși!
Sigur, gurile rele ar spune că mulțimea din spatele lui e, de fapt un dispozitiv supradimensionat al SPP, pentru că Florin Cîțu, avînd două fețe, enervează un număr dublu de oameni, deci îi trebuie și pază dublă.
Dar nu!
Cei la care ne referim sunt mereu în spatele lui, dar nu îi vede chiar oricine.
E vorba de grupul pedeliștilor ardeleni, o matrioșkă toxică și lacomă, în care se ascund matrioște mai mici, și mai mici și tot așa.
Brațele caracatiței mafiote care a pus mâna pe țară.
Și cel mai lung braț – marioneta Iohannis. Vârful purulent al aisbergului mafiot care a ciocnit și scufundat România.
Uitați-va in spatele lui Cîțu și veți vedea care e structura acestei mafii pedeliste cu guler alb:
matrioșka mare, a grupului pedeliștilor din Ardeal, nășită de Florian Coldea, din care a ieșit matrioșca Iohannis, din care iese matrioșca Florin Cîțu.
Și alte matrioști, mai bine zis mafioți, Blaga, Falcă, Buda , Bode, Tișe, Hava,Turcan, Flutur, și mulți alții.
Conjurația mafioților, care înghite sute de milioane și ține România în mizerie și întuneric.
Să nu-l uităm pe tovarășul procuror Bologa, șeful DNA, brațul înarmat al acestei mafii, care robotește dosare penale pentru cei care încurcă socotelile caracatiței mafiote.
Mafia pedelistă a lui Băsescu + sistemul represiv creat de el + Iohannis + Bologa de la DNA, asta e formula găștii mafiote care, din spatele marionetei Cîțu, sufocă România.
L-au promovat pentru că sociologii eminenți de la Cluj au demonstrat, cu analize, că percepția publică e rezonabilă, în medie: doar un sfert dintre cetățeni îl credeau prost, pentru că celelalte trei sferturi nu auziseră de el.
Cât îi mai răbdăm?!” mai scrie deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Fostul curlingau basist este cel mai in masura sa demaste mafia PDL care a acaparat astazi PNL. Toti cei pomeniti au fost colegii lui de partid.

  2. Cristescu este un om informat, stie. Ce ne facem cu mamaliga? Nu vrea sa explodeze si pace.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998