CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: ”Avem 70%, a venit vremea sa schimbam starea din justitie”

0 comentarii / 1627 vizualizări / 8 octombrie 2013

PSD atacă Justiția pe toate fronturile, după semnalul dat zilele trecute de liderul Victor Ponta, în urma ultimelor condamnări ori trimiteri în judecată ale unor grei de la putere. Într-o declarație politică susținută în parlament, un deputat PSD cheamă la deșteptare în fața a ceea ce numește el întoarcerea justiției în Evul Mediu și la luarea de măsuri neîntîrziate, în baza celor 70% din voturi luate la ultimele alegeri.

Deputatul PSD de Hunedoara, Laurenţiu Nistor, acuză, astfel, de la tribuna parlamentului:
”Am ajuns să vedem un opozant important al lui Băsescu condamnat la 5 ani de detenţie cu executare, pe motiv de… telepatie! (…)S-a deschis astfel, oficial, vânătoarea de vrăjitoare, ca în întunecatul Ev Mediu! De unde ştim că, la următorul dosar făcut unui opozant al lui Băsescu, acesta nu va fi acuzat de vreo omucidere, iar ca dovadă or să vină cu poze de cocoş negru tăiat, la miezul nopţii, pe malul bălţii? Ne vom trezi că va fi acuzat respectivul opozant că are inelul Arabelei şi pelerina lui Rumburak, cu care i-a şutit cuburile de gheaţă lui Băsescu, lăsându-1 sărac, iar onor judecătorul – foarte probabil ex-procuror, că e o modă acum de speriat, tipic româneşte! – să-1 bage pe nefericit la închisoare vreo 472 de ani, spre fericirea hăhăitoare a guvernatorului de la Cotroceni!
(…) De la cazurile Năstase şi Voiculescu (acestea fiind nu unicele, ci doar cele mai mediatizate!), putem spune că aşa-zisa justiţie românească a intrat în zodia SF-ului, deschizând poarta execuţiilor publice ca în Evul Mediu. Pe când revenirea la interogatoriul sub tortură? Nici măcar comuniştii n-au avut curajul să acuze fără dovezi serioase: le-au fabricat, dar au avut dovezi. În regimul Băsescu, aşa-zisa justiţie română nu se mai oboseşte nici măcar cu asta: nu contează că nu sunt dovezi, trebuie dat un exemplu, deci – la pârnaie cu opozantu’! Sau… ăăă… n-avem dovezi, da’ ştim noi că s-a lucrat telepatic…

Doamnelor şi domnilor, cât va mai merge aşa? Nu cumva a venit vremea să schimbăm această stare de lucruri? Altfel, oamenii vor începe să regrete că ne-au oferit 70% din sufragiile lor, mai ales că le-am promis că vom face legi prin care să oprim această sarabandă a abuzurilor şi să restaurăm normalitatea…” mai spune deputatul pesedist.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998