CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: Cine a platit deplasarea lui Carmen Iohannis in Egipt?

12 comentarii / 6104 vizualizări / 30 octombrie 2021

”Că președintele nostru se plimbă în țări exotice cînd România e îngropată de crize și sufocată de moarte s-a lămurit deja toată lumea. Rămîn, însă, alte întrebări. Și e nevoie urgentă de răspunsuri la ele, pentru că vorbim de sfidarea unui întreg popor năpăstuit. Spre exemplu, aș avea niște curiozități legate de plimbarea în Egipt” scrie pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu.

De ce președintele nu a luat miniștri într-o vizită de stat?

”Am fost informați oficial că a fost vorba de o vizită de stat – cel mai înalt nivel posibil – în care s-au marcat 115 ani de relații diplomatice, s-a discutat despre impulsionarea schimburilor comerciale, despre colaborare în domenii precum industria de apărare, energie, agricultură, transporturi, IT&C, securitate cibernetică, educație, cercetare și inovare. Drăcia-dracului, însă.
Cu dl.președinte nu a fost niciun responsabil din guvern în respectivele domenii, începînd cu ministrul de Externe. În numele tuturor se cheamă că a vorbit dl.președinte, deși pariez că profesorașul de fizică liceală nu înțelege nimic din domeniile respective.
Ori poate s-o fi rușinat că ar fi trebuit să meargă după el cu un sobor de momîi demise cu șuturi în fund pe post de guvernanți respectabili” punctează deputatul.

Ce a căutat Prima Doamnă în Egipt?

”Nu au fost miniștri, dar a fost, în schimb, răvășitoarea Primă Doamnă.
Și de aici vine a doua mea curiozitate.
Vizitele de stat, de regulă, impun și prezența primelor doamne, măcar la recepțiile oficiale. Nu e o regulă de fier, e adevărat. Se mai întîmplă ca protocolul anunțat din timp să stipuleze absența soțiilor de președinți/premieri de la acțiuni. În acest caz, însă, ele nu mai însoțesc soții în vizitele respective, pentru că nu ar avea sens. Doamna Iohannis nu a participat la niciuna dintre reuniunile la nivel înalt de la Cairo, nu apare pe siteul niciuneia dintre cele două președinții, nu e pomenită pe nicăieri, la fel cum nu e pomenită doamna Entissar Amer, soția președintelui egiptean.
De ce a mai ținut morțiș să meargă la Cairo, totuși?
Simplu: întreaga vizită în Egipt a fost doar o escapadă turistică, și doamna profesoară de la Sibiu nu putea rata ocazia să bifeze Sfinxul și faraonii pe agendă. De parcă nu i-ar fi ajuns ”sfinxul” de lîngă ea…
Marea întrebare e: dacă Prima Doamnă, altminteri complet absentă din spațiul public, nu a fost ”prinsă” în vizita de stat, cine plătește pentru cheltuielile sale, nu mărunte? Administrația prezidențială, deci contribuabilul român, ori dl.președinte, din leafa babană și din banii personali strînși din meditații?
Cred că cineva de la președinție trebuie să dea urgent un răspuns la aceste întrebări, dar repede, pînă nu ne pleacă prezidentul în alte zări mai calde ori mai reci, fugind de crize și de propriul popor…” mai scrie Cristescu. (B.I.)

foto: gazetaph.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Nu v-ati prins dupa atatia ani, ca turismul e activitatea de baza a presedintelui? Ce-i place lui cel mai mult? Sa plece aiurea. In cate ”vizite” nu a fost el, despre care nu a stiut nimeni? Dar cand partenerul strategic a distrus Egipt-ul, RO nu a a vut nici o atitudine. Nu au mai existat cei 115 ani!

 2. Carmen Iohannis e din Tg. Mures orasul dat lui Raed Arafat ca resedinta de organele de securitate…palestinian in maghiarime..probabil sa penetreze AVO(!) Mama lui Carmen Iohannis a fost incredintata lui Raed Arafat acolo, de unde s-a lasat intre ei cu o mare prietenie si multe daraveli…CINE I-A DAT LUI RAED ARAFAT ATATA PUTERE? AVETI RASPUNSUL …CARMEN GEORGETA IOHANNIS..Ceauseasca 2 este intre noi! Cica cel putin una din casele alea 6 ale lui Iohannis a fost pe demersurile mamei lui Carmen Iohannis…

 3. Fiecare om este cu destinul lui…la 13 iunie scrie AVENTURIER…asa ca daca destinul domnului Iohannis este punctat din cer sa fie AVENTURIER nu va intrebati cine l-a ales sa se puna in fruntea tarii? Decanul 10-20 iunie este DECANUL MINCINOSILOR…asa ca tot ce e scris in frunte e pus
  ..CINEVA A ALES UN ASEMENEA LOOSER PENTRU A-L PROPTI CA PE DULAP IN USA TARII…seful Fundatiei Soros …Alina Mungiu Pippidi gusata care stie tot si de fapt nimic, dar ia bani de la Aspen si un alt sef al fundatiei Soros de la Sibiu, Eduard Raul Hellvig unu mic care facea smecherii cu Udrea si gentutele ei pe la domeniile de la Straja si Transalpina…si cu Orban Ludovic..sa nu uitam…asa ca toti sunt pe aceeasi tabla de sah…se cred dastepti!!!! Cat o sa traiti mai mult decat cu o gura, o perna si cu o singura gaura in fund? Nu va mai satura Dumnezeu!

 4. sinteti niste materialisti prapaditi:intrebati-va ce a cauta faraoanca la mormintele profanate,ce vraji a mai facut?
  (cum iti explici halul in care l-a putut duce de nas pe plavan,a ajuns prostul ala de-a vandut copii!!!!!!!!!!!!).

 5. Lasa astea, mai bine ne zici cu ce avion or mers.

  • Cu avion ”paesonal” cumparat din banii romanilor, excortat de avionele teroristilor arabi.

 6. Exista un ziarist mai prăfuit care a făcut o mare pasiune in ulitima vreme pentru KVJ. Mititelul e persecutat, i se vrea demisia sau demiterea. De câteva zile se străduiește sa mosasca o conspirație împotriva susnumitului prin publicarea unor poze in ziarul “pesedist de Prahova”. Explicația este foarte simpla: pozele au fost publicate in presa egipteană, de unde au fost preluate de ziarul menționat. De fapt se poate vedea din pozele publicate ca nu este nici picior de turist in zona.
  Pe de alta parte, publicarea acestor poze nu e o crima de lezmajestate, KWJ este o persoana publica, era pe domeniu public și deplasarea era făcută cu bani publici, inclusiv pentru doamna.

  • Chiar nu-ti este rusine sa insulti jurnalistul?Interebarile puse in articol sunt absolut necesare, reale si impun raspunsuri, dar asa sunt cocalarii tradatori d etara si deneam stau in genunchi in fata calailor tarii.

  • Lets go Adrian!
   Si mămicuța ta!

  • Adriane nici nu stii, ce kkt incepi sa fii!

 7. Imprumuturile de miliarde de lei facute de retardatul mintal,, alcoolic si drogat Catu Florin au ajuns in posesia nazistului/mafiot Klaus Iohannis si de acolo in conturi ultrasecrete oriunde in lume , inclusiv in Egipt. Cum sa ia ministri in ”viezita” Klaus Iohannsi cand el s-a dus sa-si ascunda banii talhariti de la romani? Mai mult decat atat daca a plecat singur ”in vizita oficiala” ce documente ultrasecrete ale statului roman a luat cu el doar cu intentia de a distruge Romania. Autoritatile romanesti sunt complice tacite la toate crimele savarsite de K.W.Iohannis impotriva Romaniei.Nu-i de gluma nici ca si-a luat uratenia de capra zisa fgemeie cu el.

 8. Cine plătește? Plătește fraierul român.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998