CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9448 RON DOWN | 1 USD = 4.7348 RON DOWN | 1 GBP = 5.7408 RON UP

Deputat PSD: Daca mastile textile n-au fost bune, de ce au fost recomandate oficial?

4 comentarii / 3365 vizualizări / 6 ianuarie 2022

”Inconsecvența nu ajută în lupta cu pandemia” remarcă, într-o postare pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu, acesta ridicînd o problemă foarte spinoasă și actuală: dacă măștile textile nu protejează contra virusului, cine și de ce le-a impus în pandemie?

”Zilele acestea, guvernul pregătește noi restricții, cu intenția de a eficientiza combaterea noului val de COVID 19. În principiu, adaptarea la noua situație e un lucru bun și necesar, numai că , din păcate, continuă practica absolut contraproductivă a inconsecvențelor cronice, care fac ca lucrurile bune până ieri să devină rele de mâine.
E și cazul cu măștile textile, care până acum erau recomandate, dar care, conform noilor reglementări, vor fi interzise, așa cum reiese din declarațiile oficiale.

Nu sunt specialist în medicină, dar mă întreb și eu, ca orice om simplu: dacă măștile textile erau bune până acum, dar vor fi interzise, asta înseamnă că ele au fost inutile, adică n-au avut efect ? În această logică, cei care au recomandat oficial aceste măști nu sunt cumva vinovați de zădărnicirea combaterii pandemiei?

Chiar dacă sunt parlamentar din coaliția de guvernare, nu mă pot face că nu văd aceste semne de întrebare justificate. Responsabilii guvernamentali trebuie să răspundă la aceste întrebări în mod onest, pe înțelesul tuturor cetățenilor. Asta e datoria guvernanților, nu datul vinei pe populație. Altfel, riscăm ca derapajele din perioada trecută să se repete, iar asta ar însemna noi victime, noi aglomerări ale spitalelor și scăderea încrederii în guvern și în statul român în general. Și cred că guvernul nu vrea asta, în nici un caz” mai scrie parlamentarul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Virusul omicron se transmite mult mai ușor și prin stropi, particule mult mai mici. Asta s a spus de când a apărut. E logic deci ca măștile medicale să fie mai bune.

 2. Mastile contin OXID DE GRAFEN, care este foarte toxic pentru organismul uman:
  https://www.bitchute.com/video/fhG0kw3E261E/

  GENOCIDUL continua, atata timp cat criminalul muslim Raed Arafat detine functii in statul Roman.
  Este clar ca e agent infiltrat al unui stat strain, mare dusman al crestinilor!

 3. @ Bă, virusul este o manifestare energetică a unor dezechilibre, ? Dezechilibrele sunt date de starea societății și de dependența individului de starea societății, a mediului, de relaționarea cu societatea cu mediul, fapt pentru care au și fost instituite și măsuri de carantină și izolare, ?

 4. Măștile FFP2 nu protejează împotriva niciunui virus!!!
  Primele măști chirurgicale care se vindeau în primăvara lui 2020 aveau un DISCLAIMER (clauza de limitare a responsabilității fabricantului) înscris pe ambalaj: „This mask does not protect you against any virus!”
  Tot în acea perioadă (primavara-vară 2020) am cumpărat măști pe ambalajul cărora care scria explicit: „This mask does not protect you against Covid 19”
  În prezent, pe ambalajul măștilor ce se găsesc în comerț scrie: „Această mască asigură protecție bacteriană de 92%.” Nici măcar bacteriile nu sunt filtrate în totalitate!!! Bacteriile sunt mult mai mari decât virușii: căutați pe net, informați-vă.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.