CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Deputat PSD: De agenda Palatului Cotroceni se ocupa epoletii din servicii

4 comentarii / 3576 vizualizări / 6 decembrie 2015

În România, așa-zisa presiune a străzii este, de fapt, presiunea epoleților din servicii, care în loc să se ocupe de pericolele din exterior, se ocupă de agenda palatului Cotroceni. Acuzația gravă aparține deputatului PSD Sorin Iacoban și a fost făcută într-o declarație politică în parlament. Acesta mai susține și că se urmărește decapitarea lui Raed Arafat de către noua putere în vederea privatizării sistemului SMURD.

”Instituţia demisiei nu a devenit altceva decât mijlocul cel mai eficient de a epura adversarii politici. Presiunea străzii este de fapt presiunea diversionistă a epoleţilor, care în loc să se ocupe de pericolele venite din exteriorul graniţelor se ocupă de agenda Palatului Cotroceni. Ruşinos mod de a face politică, dragi colegi!
Ştim că Raed Arafat s-a împotrivit privatizării serviciilor de urgenţă. În fond de ce să fie aceste servicii de urgenţă privatizate? Cine este în spatele acestei afaceri puse din timp la punct în stil diversionist? Ce clienţi politici aşteaptă preluarea atribuţiilor SMURD-ului, împiedicându-se de domnul Arafat?

Câteva întrebări însă se impun în cauză.

De ce nu se cere demisia celui dovedit de instanţă că a achiziţionat nişte imobile folosindu-se de acte false?

De ce nu se cere demisia celor care au minţit că sunt blocate de către Comisia Europeană unele programe operaţionale?

Sau de ce nu se cere demisia celor care au făcut ca pereţii Clubului „Colectiv” să se aprindă ca o torţă?

Suntem în ţara în care un fax revendică dreptul la demisie.

Dragi colegi, SMURD-ul trebuie să rămână al statului, căpuşarea acestuia cu privaţi din postura de clienţi politici ar reprezenta falimentul unui sistem premiat de Comisia Europeană pentru eficienţă.
Parlamentul României trebuie să se trezească din amorţeală şi să dovedească solidaritate faţă de toţi cei care sunt hăituiţi în mod nedrept de actualul sistem care caută să preia puterea totală, uitând că în ţară suveranitatea absolută o are poporul, şi nu o gaşcă de gulere albe” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Au înnebunit bolşevicii după pierderea puterii, vin cu fel de fel de scenarii în care il văd pe Fonta mare erou.

  • corect, psd = filiala kgb in romania. psd si iliescu vor sa ne intoarcem la hotie, coruptie, banditism, furt , comunism. niste nemernici!

 2. Frumoase comentarii la acest articol si foarte adevarate pentru banii MULTI incasati.
  In rest deputatul PSD Sorin Iacoban are dreptate cu carul.
  „Presiunea străzii este de fapt presiunea diversionistă a epoleţilor… ’’ Deci nu puteau pierde ocazia sa se furiseze in comentariile de mai sus.
  Nu am putut gândi pâna acum ca serviciile noastre vor sa distruga tara care ii hraneste cu pâine alba impletita si cu miere stropita. Felul in care se comporta serviciile noastre imi aduce aminte cum au reusit americanii sa ingenuncheze armata irakienilor. I-au cumparat generalii.
  Am ajuns in groapa Marianelor, dar atentie la mamaliga!.

 3. Mare dreptate are dl. Iacoban. Pacat ca vocile care sesizeaza aceste lucruri sunt foarte putine. In colonia Romania totul se invarte in jurul banilor si a indepartarii pe orice cale a adversarilor politici sau a incomozilor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998