CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Deputat PSD, despre meciul Tomac-Calin Georgescu: A inceput rafuiala rusofililor, intarita-i drace!

18 comentarii / 3298 vizualizări / 2 februarie 2022

”Scrie Tomac pe Facebook: ”Cine în România critică în mod constat cel mai mult prezența scutului de la Deveselu? Nimeni altul decât Călin Georgescu. Acesta zice nici mai mult, nici mai puțin că “scutul de la Deveselu este cea mai mare rușine diplomatică”. Sigur, altfel toți pozează în patrioți!”.
Am ajuns s-o văd și pe asta. Alioșa Tomac apără scutul de la Deveselu cu pieptul gol, și capul aidoma, de alt ”răsăritean”. Se încaieră rusofilii între ei GRUpa mare, întărîtă-i drace! Agentul moscovit Tomac vs. agentul moscovit Călin. Kazaciokul se bate cu vodka…În momentele cheie ăștia ies unul dintr-altul precum matrioștele și-și pun poalele în cap. De ce o fi sărit agentul Tomac ca ars, i-o fi teamă că-l sar avansările în grad pe 12 iunie, de ziua Rusiei și-și umflă doar Georgescu epoleții? Se calcă kremlinezii pe bombeuri și nu mai au loc unul de altul. Un meci de urmărit, zic eu, pentru că nu se termină aici.
Товараши, маи расфирати…” comentează deputatul PSD Radu Cristescu, pe Facebook, atacul de azi al europarlamentarului Eugen Tomac la adresa lui Călin Georgescu, liderul onorific al AUR. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Calin Georgescu e o chestiune mult mai complcata, baieti! E peste nivelul vostru de complotisti ordinari…

 2. Ia iute-l si pe Ciumac, fostul bashit care a furat vreo 3 meleoane pe vremea cind mirosea bashinile lui Petrov Scirbashescu…

  Azi e Agentul Ukropilor si mare „nato’ist”.

  Bai Ciumacule ce spune Calin Georgescu e cam ce gindesc majoritatea Romanilor.

  Doar ca el o spune direct, pe fata, in timp ce pe tine Ciumacule te ghideaza sereimujdii, si-ti dau comanda cind sa chitai…

 3. Cit despre robu cristescu, alta panarama bashita iti trebuie stomac sa-i citesti ineptiile.

  Pai bine ma Istericule cristescu, tu nu stii ca Ciumacu e lingator de cururi nato;iste, ca si tine dealtfel ???

 4. E prost cu spume Istericu asta de Robu cristescu,

  Da de inteles ca domnul Calin Georgescu ar fi sub comanda GRU. Bine, la fel si pentru Tolea Ciumac sau cum il cheama pe „bassarabeanu” racolat de „romani” ca sa faca propaganda anti-Rusa

  Pai bine ma umflatule isteric, ai vomitat dintr-una cacatu ce ti l-au dat sereimuijdii fara o minima verificare ?

  NU STII CA GRU E SERVICUL MILITAR DE INFORMATII AL ARMATEI RUSE, SI ASTIA RECRUTEAZA DOAR MILITARI DIN TARILE DUSMANE.?

  Calin Georgescu nu e Cadru Militar, el ar putea fi cel mult „in atentia” SVR, adica Serviciul Extern de Informatii al Federatiei Ruse…

  CRETINULE OBEZ SI ISTERIC CE ESTI TU ROBU cristescu !

 5. De ceva timp asistam la o campanie de invrajbire a AUR si de atacuri subumane

  A inceput pe situ stiripesurseDeCacat a lui Ioska Bubele. Ioska Bubele fiind unu cu fata de Taran Prost, casatorit cu o curva, Diana Tusa, mare inghititoare de mataringi penelizde si pesedizde. Titlu soc in urma cu 3 saptamini:
  „RUPTURA INTRE AUR SI CALIN GEORGESCU”
  n-a fost nicio ruptura !

  alt sit Flux24 racneste si el despre ruptura dintre Claudiu Tirziu si George Simion.
  Alta minciuna scirboasa !

  Atacul chelbosului subuman Murariu la adresa AUR pe motiv de „antizemitizm”. Samd

  De ce aceste atacuri de cacat a anti-romanilor la adresa AUR si a lui Calin Georgescu?

  Au intrat in Fibrilatie sereimuijdii si stapinii lor, Jidanii si sorosistii ca Romanii redevin Nationalisti si Patrioti.

  Iar Calin Georgescu ii arunca la Gunoi pe toti „politicienii” romani, cam toti tradatori si subumani de cea mai joasa speta

  • Malagambo oare te-ai nascut in materii fecale ?Intreb pentru ca intotdeauna in comentariile tale cuvantul ”cacat” se repeta foarte des.Iti place, nu manca tot lasa-le si lui Simion si lui Georgescu

 6. Da, e o campanie media declansata impotriva AUR. Toate televiziunile care vor sa si faca raiting, invitand lideri AUR, la un semn, au inceput sa muste. Contra cost evident, ca finanteaza „paduchele”
  C Georgescu este atipic. Poate avem nevoie si de unul de asta, care sa rupa pisica si sa n o mai dea pe dupa cires. Dupa cum vedem lideri de astia (Orban -HU si Kacinski – Pol) reusesc sa puna piciorul in prag si sa aduca beneficii tarilor lor. Am vazut ca Macron o dat fuga sa l viziteze acasa pe Orban. Asta nu l o impidecat pe ultimul sa mearga la Moscova calare pe calu alb. Numa noi suntem cu sarumana sa nu suparam pe careva. Cred ca va prinde acest tip de abordare la un partid suveranist si la noi. Bineinteles ca sar toti deontologii platiti de afara, care ne dreseaza sa stam cu capu in pamant si sa fim supusi. E un test, hai sa l trecem. Modelele HU si Polonia sunt aici langa noi.

 7. Calin Georgescu are dreptate. Si in nici un caz nu poate fi comparat cu unul ca Tomac, servitorul lui Băsescu. Scutul de la Deveselu e cu cântec. Cică ne apără de …Iran! E indreptat impotriva lor. Asa zic americanii. Sanchi. Dar minciunile lor nu le mai credem de mult. In mod clar e indreptat spre Rusia! Iar PSD-ului ar trebui sa ii fie rușine! Țara e traversata zilnic de tancuri si de armate straine, iar ei nu au nici o atitudine. Romania se pregateste sa fie victima intereselor americane si PSD habar n-are. Toarce satisfacut. Johannis cheama armate peste armate, ca sa ne apere de cine? CSAT, Parlament, hello? Deputatul de mai sus ar trebui sa aiba o atitudine responsabila, nu de zeflemea ieftina.. Vad ca stie sa scrie in limba rusă.
  SUA sunt invadatorii Terrei, ei precipita lucrurile ca sa invadeze Rusia, boșorogul lor a facut anul trecut declaratii ca va folosi si armele nucleare impotriva Rusiei, daca se supără, si nimeni, dar nimeni, nu ia in seama declaratiile unui iresponsabil. Din contra, nu stim cum sa facem sa translatăm toata armata SUA pe teritoriul nostru. Noi nu vedem ca ăstia nu numai ca ne spoliază, dar ne aruncă si intr-un razboi care va fi declansat de ei si pentru interesele lor? Vin aici ca sa atace Rusia si sa reconfigureze Europa de Est.

 8. Redau un articol care a trecut ”neobservat”. Sa vedem ce vrea de fapt Ukraine, careia RO, din prostie, ii plange de mila. Aliatii, care tot vin peste noi ca sa cotropeasca Rusia, vor ajunge sa se certe intre ei. Ar fi comic, daca nu este deja tragic. Europa de Est va fi innecata in fum si ciopârțită de niste demenți..Inteleg ca harta a fost postata pe pagina de fb a lui A. Blinken, alt prostălău plin de ifose.
  UITE PE CINE APĂRĂ ROMÂNIA!
  Hartă etnografică a Ucrainei, arătată lui Antony Blinken: „plus” Kubani și sudul Bucovinei, „minus” Herța și o parte din sudul Basarabiei.
  Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, i-a arătat secretarului de stat al SUA Antony Blinken, când acesta a efectuat o vizită la Kiev, în data de 20 ianuarie 2022, o hartă a Ucrainei cu frontiere istorico-etnografice, și nu cu cele politice actuale. Aceasta a fost postata pe pagina de fb a lui A. Blinken.
  Potrivit postului ucrainean de televiziune Kanal 24, pe hartă sunt reprezentate și unele regiuni, care nu aparțin Ucrainei, dar care erau populate în trecut de ucraineni.
  Pe harta istorico-etnografică a Ucrainei sunt incluse regiunile Kuban, Taganrog și Starobușcina și altele din componența Rusiei, unde potrivit sursei „puterea rusă a avut o politică de asimilare”.
  Harta include o parte din Polesia și Beresteișcina, care acum sunt teritorii ale Belarusului. De asemenea, Ucraina istorico-etnografică include pământuri poloneze ca Lemkivșcina, Holm și Nadsiannia.
  Pe harta demonstrată de Dmytro Kuleba lui Antony Blinken a mai intrat sudul Bucovinei, cu o importantă comunitate ucraineană, din componența României.
  PRESA RUSĂ ACUZĂ KIEVUL CĂ AR AVEA PRETENȚII TERITORIALE
  Un senator rus a ridicat întrebarea dacă „Ucraina are pretenții teritoriale față de Rusia”?
  Potrivit sursei citate, senatorul rus Aleksei Pușkov constată că Ucraina a înaintat pretenții teritoriale față de Federația Rusă și anume asupra regiunii Kubani.
  Senatorul rus a criticat pe pagina sa de Telegram harta Ucrainei care include actuale teritorii ale Federației Ruse care este atârnată în biroul ministerului Afacerilor Externe a Ucrainei.
  Pușkov consideră că acest gest developează pretențiile teritoriale ale Kievului față de Moscova. „În această fotografie, Kuleba îi prezintă secretatului de stat al SUA, Antony Blinken, anunțând în acest fel pretențiile teritoriale ale Kievului”, a declarat Pușkov.
  HERȚA POPULATĂ DE ROMÂNI ȘI SUDUL BASARABIEI
  În realitate, potrivit explicațiilor presei de la Kiev, Ucraina ar fi arătat oficialului SUA că trecutul etnic nu trebuie să fie un prilej pentru conflicte politice.
  Postul ucrainean de televiziune TSN, l-a citat pe Antony Blinken, care a scris pe Twitter despre întâlnirea cu Kuleba. Potrivit jurnaliștilor de la Kiev, spre deosebire de harta politică a Ucrainei actuale, harta istorico-etnografică nu include Ținutul Herța, pentru că este locuit de români.
  „Cu mult mai mic, în comparație cu teritoriul actual al Ucrainei este Sudul Basarabiei din Ucraina (sudul regiunii Odesa)”. Presa de la Kiev adaugă că în cadrul unui briefing comun Kuleba și Blinken au chemat liderii Ucrainei să lase la o parte divergențele și să pună pe primul loc interesele naționale.
  DE LA HARTA UCRAINEI MARI LA HARTA ROMÂNIEI MARI
  De precizat că, din cauza unei hărți a României interbelice, la Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuți a fost realizată o percheziție în anul 2018. Centrul a fost acuzat de organizarea unei propagande, în timpul „omagierii pe teritoriul Ucrainei a 100 de ani de la formarea României Mari”.
  După ce dosarul a fost clasat și toate pretențiile față de centru au fost retrase, Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuți a menționat într-un comunicat de presă că „diversele hărți cu Ucraina Mare, care cuprind vaste teritorii actuale ale statelor vecine Ucrainei și care sunt tipărite liber în manuale, ziare sau alte publicații, fiind difuzate deschis, sub diferite forme” nu sunt observate de organele vigilente, „iar dacă le văd nu le iau în seamă”.
  Conducerea acestei societăți culturale a solicitat Serviciului de Securitate al Ucrainei să-și aducă public scuzele de rigoare pentru imensul prejudiciu moral adus Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi”, atât în țară cât și în afara țării, prin difuzarea știrilor false și „etichetarea noastră, pe nedrept, ca separatiști, autonomiști, dușmani ai Ucrainei”.

 9. George Simion a scris pe Facebook: ”NU mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei.”. Simion nu a explicat pe cine ar putea da afară din AUR, dar postarea lui vine la o zi după ce în publicația Flux24 a apărut informația că Sorin Lavric și Claudiu Târziu ar vrea să îi ia lui Simion funcția de copreședinte al partidului din cauza promovării lui Călin Georgescu. Informația nu a fost confirmată de nici unul dintre personajele vizate.

  • Este caraghios sa vezi cum un terchea berchea ,tuciuriu,m fara nici o educatie cum este Gheorghe Simion se agita in paranoia lui ereditara ca ar fi si el cineva.Mi-e scarba.tarziu e adept al berstialtatii legionare, iar celalat nu a auzit nimeni de el , dar fiti siguri ca sunt leiti Simion.

   • Ba Pancurule la voi la Sereimuijdi nu se gaseste vreunu mai citit care sa scrie si el ceva inteligibil si corect ?

    • TIGANISMELE TALE AR CONFIRMA CA TU ESTI DOAR UN MILITIAN DE DOI BANI, TOVARAS IN POST CU sIMION gHEORGHE. CE AI MALAGAMBO IN COMUN CU HULIGANII LEGIONARI DE LA AUR.intreb pentru ca pari baiat ”dastept”.

 10. Georgescu Calin si Eugen Tomac sunt doi indivizi rebuturi inumane care fac atat de muklt rau Romaniei.Gerogescu Calin nu ar fi ajuns sa ocupe functii in cadrul ONU daca nu era fiul criminalului comuniSt tOHARIE gEORGESCU,IAR eUGEN tOMAC ESTE UN INS NASCUT INTR-O FAMILIE CRIMINAL UCRAINIANA, mai precis in satul General Alexandru Averescu,(Ozerne, din raionul Ismail din regiunea Odesa RSS Ucraineană, Tomac a primit cetatenie romana in regimul mafiot Basescu si aceasta pentru ca era intovarasit cu Baseswcu in traficul de fiinte umane.

  • Porcule , tu esti istericu Robu Cristescu dupa cum vomiti
   Anal-fabetule, sereimuijdii ti-au dat CACAT mult si alterat ca sa aberezi pe-aici despre Calin Georgescu

   • Malagamba tot asa cum te exprimi tu se exprima si criminalul Teoharie Georgescu ,tatal impostorului Calin atunci cand schingiuia si omora oameni. Tu esti chiar impoistorul Calin Georgescu, ori esti vreun neam de al lui taica-sau criminal comunist? Tu de ce nu ai ajuns salariat la ONU?PENTRU CA TATAL NU NU ESTE, NU A FOST CRIMIANL COMUNSIT?tREZESTE-TE BAIETE , HULIGANISMELE NU TE REPREZINTA.

 11. Atacurile subumane de pe stiripesursedeCacat vin prin intermediul lui Ioska Bubele om acoperit al Sts strins cu usa de Servicii cu poze compromitatoare despre curva de nevasta-sa fosta liberala Diana Tusa si parasutata la pezedeu pe post de sugatoare si suflatoare

 12. Cititi aici despre familia lui Calin Georgescu; tatal lui se numeste Scarlat Georgescu si a fost inginer agronom, fondatorul cadastrului funciar: https://www.cadranpolitic.ro/calin-georgescu-fisa-de-cadre/

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998