CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: ”EBA e mai perlifera decit o scoica, PDL sa o propuna la premiul Nobel”

0 comentarii / 2313 vizualizări / 6 iunie 2013

Fata lu’ tata, cea scălâmbăitoare de strămoşească limbă română. Așa este etichetată fiica președintelui, Elena Băsescu, într-o declarație politică parlamentară a deputatei PSD Natalia Intotero, care se ocupă pe larg de persoana acesteia, la modul cel mai ironic cu putință.

”Este de mirare că nu i-a trecut PDL-ului prin cap să o propună pe juna EBA pentru premiul Nobel, însă ar fi o explicaţie: e greu de decis în ce domeniu să o propună – literatură, fizică, chimie, economie, pentru pace, pentru nepotism, pentru denigrarea ţării peste hotare… Trag speranţe însă că o să vină mişcarea aia, popu… popo… mă rog, cum le-o zice, că nu-şi încarcă nici un om serios mintea cu denumirea lor – cu ideea ca să o propună la toate domeniile, căci aşa cum le zice mititica… mai rar! Şi-ar fi păcat să nu beneficieze şi fata de o aromă de premiu Nobel, că tata lu’ fata a văzut de-aproape cum arată unul, pe la UE…
E de înţeles: când eşti mai „perliferă” decât o scoică, iar „perlele” tale fac deliciul presei, repede te superi ca văcarul pe sat! (…)E bine că fata lu’ tata foloseşte cuvinte ca „libertate” şi „pluralism”, dar n-ar strica să înveţe şi ce-nseamnă. Poate aşa ajunge şi ea să ceară ieşirea serviciilor speciale din infiltrările lor din redacţii. Sau şi mai simplu: poate pune măcar între două avioane mâna pe o carte de gramatică. DEX-ul e tabu, ăla rămâne de răsfoit după vacanţa parlamentară, să nu îşi streseze prea mult neuronul portocalizat, mai ales că în curând va deveni mămică şi nu îi sunt indicate lucrurile grele” mai spune Intotero în declarație. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998