CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: ”EBA, un Giga politic, s-a lins pe botox de alt mandat european”

0 comentarii / 1797 vizualizări / 30 aprilie 2013

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a primit un cadou neașteptat din partea noii puteri, exact în ajunul zilei de naștere, ea fiind atacată dur în parlament și etichetată, într-o declarație politică a deputatului PSD Vasile Popeangă drept ”Gîgă politic” cu IQ redus și a cărei dispariție din PE va fi un mare pas înainte pentru politica externă românească.

În declarația intitulată „EBa şi cultura democratică, baba şi mitraliera!” , fiica președintelui e criticată aspru pentru pozițiile sale politice, deși anumite ”circumstanțe” atenuante ar exista: ”Ar fi fost culmea ca să ne aşteptăm la ceva mai bun decât atât din partea celei mai cunoscute cu apelativ de număr de maşină sau ca nevasta lui Syda. Iniţial a fost ştiută de toţi ca „fata lu’ tata”, dar timpul a trecut, şi acum e cunoscută, nu-i aşa?, prin propriile vorbe şi fapte, care trimit cu gândul la vechea vorbă românească „Dacă tăceai, filosof rămâneai”… Căci cam cât să fie oare IQ-ul unei persoane, ca să se trezească vorbind despre „dictatura parlamentară”? Şi ce vrea juna fostă Băsescu să înţelegem, că dictatura lui tăticu’ era mai bună?(…) Dar de unde să ştie doamna europarlamentar antepomenită toate astea, că doar n-are vreo tangenţă cu ele…? Dar, a pârât-o cineva pe fosta topmodelă că e specialistă în aritmetică?

De observat că în familia Băsescu există o mare problemă cu înţelegerea democraţiei şi, cu toate acestea, se încăpăţânează să ne reprezinte pe noi toţi: ba marinelu’ la Cotroceni, ba topmodelă în Parlamentul European. Din fericire, tăticu-şi termină mandatul, căci, dacă e să-i dăm dreptate lui Einstein, în afară de prostie, nimic nu este veşnic în acest Univers, ocazie cu care nici metoda „tablei lui Manţog” nu mai merge în favoarea mezinei familiei Băsescu, aşadar se poate spune că a mică s-a lins pe botox de alt mandat, lăsând, în sfârşit, locul liber pentru un român cu un IQ mai voluminos, ceea ce va fi un uriaş pas înainte în politica externă românească. Pentru că s-au săturat până şi cei din PE de discursurile şi atitudinea aceasta de Gâgă politic” mai spune deputatul PSD. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998