CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD, furibund după rușinea cu Liechtenstein: Demisia urgentă, securiști nevolnici de la vîrful fotbalului

0 comentarii / 1972 vizualizări / 8 iunie 2024

”Iordănescule, Burlene, Iorgulescule, sunteți rușinea României și a sportului românesc. Dacă mîine la prînz mai sunteți la vîrful fotbalului românesc, înseamnă că nu mai aveți niciun strop de bun simț. Băi, Coldiștilor, băi statul-paralel al fotbalului, mai sunt și alte umilințe la care vreți să ne supuneți pe to-do listul vostru? 0-0 cu cea mai proastă echipă a Europei, adică Bulgaria, și acum, ceva fizic imposibil, practic: zero goluri în poarta Liechtenstein. O echipă care nu e slabă, ci e pur și simplu o non-echipă, dintr-un stat cu 37.000 de locuitori, cît un complet rezidențial din Ilfov” a scris pe Facebook, după meciul rușinos al naționalei cu Liechtenstein, cel mai slab cotată echipă a lumii, deputatul PSD Radu Cristescu.

”Băi derbedeilor, vă lăfăiți în tribuna voastră de lux, în costumele voastre de 10.000 de euroi, cu ceasuri de 100.000, fumînd trabucuri cubaneze și sorbind whisky de 30 de ani, în timp ce sub ochii voștri, o gașcă de căzniți adunați pe pile și intervenții, ne fac să căutam un nume pentru ceea ce joacă. Fotbal nu e, cu siguranță.
După umilința din seara asta, nu mai există decît un drum: demisia urgentă a antrenorilor și a cuplului durerii de la vîrful FRF. Numele tătucului nu te face performer, se aude, Edi? România nu poate merge la Euro 2024, în Germania, cu grupul ăsta de securiști ratați și îmbuibați. Oricine ar fi numit în locul lor, începînd cu femeia de serviciu de la FRF, ne va reprezenta mai cu cinste. Plecați, securiștilor, și poate aveți noroc să vă uite lumea. Dacă România merge tot cu impotenții ăștia și se va face de rîs și la EURO, nu vom mai avea nicio scuză: am fost preveniți și ultra-preveniți! Priviți ochii fetiței din imagine, dezolată, în tribună, în seara asta: spun totul!…” a mai scris, supărat, deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998