CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: Iohannis, ti-ai inghitit demisiile?

6 comentarii / 3824 vizualizări / 20 octombrie 2021

„La vreo două zile după alegerile europarlamentare de acum doi ani, îmi amintesc bine că președintele Iohannis a cerut, nervos și indignat, demisiile miniștrilor Carmen Dan și Teodor Meleșcanu pentru ”modul defectuos în care au organizat alegerile”” scrie, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu.

„După atâtea probleme, este evident că trebuie să existe și urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător sau au organizat intenționat prost trebuie să plătească cu funcția. Atenție, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc și alte probleme este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză” ne spunea locatarul de la Cotroceni.
Azi, tot el ne transmite că ”Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților și cifrele de astăzi confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum”.
În 2019, autoritățile s-ar fi făcut vinovate de aglomerație la vot.
Azi, se fac vinovate de mii și mii de morți, mulți în chinuri groaznice.
Doar că azi, au dispărut din gura președintelui demisiile. Și eventuale anchete.
Pentru că voturile unora bat, în România, viețile altora…” mai scrie deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Psalmul 108 si prin credinta veti fi biruitori…cititi si nu va leneviti, sa stea babuinul asta lafait in Cotroceni…sa ii fie nevasta vaduva …sau el fara ea…Asa o sa se spulbere lacomia si nebunia lui…psalmul 108 si ALELUIA

  2. @ Bă, unde a candidat Ciucă, câte voturi a adunat și ce program electoral a susținut ca să fie propus prim ministru ca urmare a organizării unor alegeri politice, ? Bă, nominalizarea lu’ Ciucă pentru funcția de prim ministru este neconstituțională neavând reprezentativitate politică obținută ca urmare a unor alegeri, ?

  3. Up date: „trebuia sa moara oameni” ca sa-si faca pohta ce-a pohtit si sa-si propteasca ghinaral contzaran sibian sef peste, in sfarsit „guvarnul mau”…In afara lui Caragea, mai stiti vreun intaistatator inconjurat de atatea mortti?! Desi, pare doar o oficializare a dictaturii medico-militare, atata vreme cat seful vaccinarii e milittar, Arafatt are si el o arma in spatte (!!!!),pompierii, iar securiatea (activa si in rezerva) e in toate….Daca ma mai gandesc si la „angajamentul”vaccinal, semnat „de buna voie” prin santaj si amenintare…ne consolam ca „si altii”…numai ca nicaieri nu se inghesuie idiotii utili cu pretentii intelecuale si detinatori ai unicului adevar ca aici… speram ca experienta dictaturii comuniste sa ne faca mai circumspecti…sau, poatte exact astta e explicatia reala a nevaccinarii – neincrederea in „auttoritati”…poate, daca recomandarea venea pe alte cai, medic de familie, gen si fara declaratie pe proprie raspundere…
    P.S. Daca-i aud pe pesedisti, din nou, cu „interesul national” si „miliar decorat” (inttr-un razboi pierdut si controversat!) borasc! Poate, la audieri, il inreaba si cum a trecut in rezerva nevasta din dotare dimineata ca subofiter si s-a reincadrat dupa pranz ca ofiter, „la varsta”…si cine era sef la armata pe vremea aia…ca s-o lamurim si cu probitatea…nu ca, altfel, ar avea ce cauta un caprar in guvern democratic…

  4. & Guvernarea „Ciocolată cu pârțuri”, că nemții ofereau ciocolată localnicilor în cel de-al doilea război mondial, ?
    @ Despre Ceaușescu se zicea că e diabetic, armata primea ciocolată însă nu și populația, ?

  5. & Deci, adevăratul Nicolae Ciucă este senator PNL și a fost desemnat pentru funcția de prim ministru, conform pregătirilor anterioare și înțelegerilor dintre partidele politice, pentru funcția de prim ministru, ?

  6. & Nu i-au zis ăștia și la COVID ce vor să facă, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998