CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Deputat PSD: Ministerul Energiei a scapat haturile din mina, populatiei i-a ajuns cutitul la os

3 comentarii / 1772 vizualizări / 19 ianuarie 2022

”Milioane de români sunt la limita răbdării. Situaţia preţului la utilităţi pare scăpată de sub control, iar populaţiei i-a ajuns cuţitul la os. Ministerul Energiei a scăpat hăţurile din mână, iar în tot acest timp, măsurile întârzie să apară. Nu cred că este cazul să ne cramponăm de funcţii, să căutăm scuze” afirmă deputatul PSD Marius Ostafciuc într-un comunicat de presă.

”Important este că, în aceste momente de criză, în care buzunarele românilor sunt cele mai afectate, să căutăm soluţii. Este absurd acum să se arunce vina de la minister la ANRE. Poate că unii oameni din Guvern nu reuşesc să priceapă că nu stau acolo doar de dragul de a îndeplini ordine de la partid, ci pentru că trebuie să muncească în folosul cetăţenilor. Trebuie ca lucrurile să se îndrepte direct de la vârf, pentru că de acolo au plecat promisiunile către cetăţeni. România are nevoie urgentă de o soluţie, iar Guvernul trebuie să înţeleagă acest lucru” mai afirmă deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Sectorul energetic trebuie renationalizat si reintegrat unitar.
  Romelectrica, Romgaz si atit. Fara separari in si intre productie, transport si distributie.
  Fara concurenta interna, fara consultanta si baieti destepti, fara intermediari speculatori de preturi, stocuri, cerere, oferta, importuri, etc. Fara smecherii !
  Totul pentru consumatorul industrial sau casnic roman, apoi pentru multinationalele din Romania. Fara autonomie energetica nu poate exista dezvoltare in Romania.
  Nu pot dezvolta productia, valorificarea ei si serviciile romaneasti.
  Vom ramine niste sclavi intr-o colonie UE. Mai bine ROEXIT.

 2. Eu vad beneficiile situatiei. Daca pnl-u nu i remaniaza pe ministru energiei si pe Bode, le prevad un viitor luminos. D nul Stoica sa se pregateasca, sa l gaseasca pe urmatorul Stolojan..

 3. Care haturi,bre?Slugile astea executa orbeste ordinele Bruxelles-ului.Asta s-a angajangajat Necuvantatorul prin PNRR si multe altele.Acest PNRR este bomboana de pe coliva Romaniei ,am spus-o de multe ori.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998