CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Deputat PSD: ”Nesimtitul de la Cotroceni a facut iar pres din Constitutie”

8 comentarii / 2771 vizualizări / 6 decembrie 2021

Absența președintelui Klaus Iohannis de la ceremonia organizată de Ziua Constituției în parlament e sancționată aspru de deputatul PSD Radu Cristescu, într-o postare pe Facebook.

”Nesimțitul de la Cotroceni face iar preș din Constituție
De Ziua Națională a României, odihnitul nr 1 al țării, Klaus Werner Johannis, a arătat cât dispreț are pentru țara și poporul pe care le conduce, absentând de la ședința solemnă a Parlamentului.
Astăzi, la 30 de ani de la adoptarea Constituției României, același nesimțit cu papion a absentat iar de la ședința Parlamentului, arătând din nou că nu are niciun respect pentru legea fundamentală a țării, cu care s-a șters pe picioare ani la rând, ca un ghiolban plin de noroi, intrat în altarul catedralei naționale.
Dacă de Constituție nu-i pasă acestui mălai-mare cu sacou de chelner, poate o să-i pese de Codul Penal, după ce n-o să mai fie pseudo-președinte” mai scrie deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. O SUGESTIE : Margareta a României (n. 26 martie 1949, Lausanne, Elveția) este prima fiică a fostului suveran Mihai al României și a soției sale, principesa Ana de Bourbon-Parma. În 2017, după moartea tatălui său, a preluat conducerea Casei Regale a României și este pretendentă la tronul desființat al României (cu apelativul „Majestata Sa”). În afară de titlul de „principesă a României”, a folosit și titlul de „principesă de Hohenzollern-Sigmaringen” (de altfel autoritățile elvețiene au impus Hohenzollern-Sigmaringen drept nume de familie în actele oficiale, situație schimbată ulterior). Din 2007 a primit din partea fostului suveran titlurile „Principesă Mostenitoare a României” și „Custode al Coroanei Române”. Prin părinții ei, Margareta este descendentă directă din marile familii imperiale și regale ale Europei, numărând printre strămoși regi ai Franței, Angliei, împărați germani și țari ruși.

  • ce drag ti-e de liptorile trantore, pai ce facem, inlocuim un tranotor neamt cu o dinastie de trantori, dinastie corcita cu dude :)))))

 2. Puneti de o suspendare! N o sa i para rau nimanui dupa el!

 3. Ba mie da.Si nu sunt chiar nimeni.

 4. PS Și nici singur.Din 6500000 au mai rămas destui care încă îl apreciază.

 5. Pe mine nu mă miră absolut nimic din comportamentul lui kwi …
  Asta ar trebui sa ii mire pe cei spălați pe creier care l- au votat…

 6. […] PSD Radu Cristescu, alta a lui Marcel Ciolacu. Una extrem de dură, alta sensibil mai soft.Cristescu a scris pe Facebook că ”nesimţitul de la Cotroceni face iar preş din Constituţie. De Ziua Naţională a […]

 7. Apropo de monarhie…
  Pai oameni buni avem pe cineva demn pt a ocupa Tronul!?
  Monarhia in România și-a a trăit traiul..
  Și- a mâncat mălaiul…
  A fost și s- a dus…
  Sigur că putem pastra vie memoria unui Ferdinand sau Maria …
  Dar cam atât. .
  Nu degeaba i s- a spus Ferdinand cel Loial.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998