CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: Romania a ajuns Afganistanul politic al Europei

0 comentarii / 2260 vizualizări / 4 septembrie 2021

”Talibanii tolerați de Iohannis al Ghani bin Nazi, adică pedeliștii din PNL, au făcut din România un fel de Afganistan al UE” scrie deputatul PSD Radu Cristescu, pe Facebook.

”Împreună cu mini-ISIS-ul celor de la USR-PLUS și cu eternii parșivi profitori de la UDMR, liberalii cu turban și sacou au întors pe dos o țară întreagă, transformând-o într-un teritoriu neguvernat, răscolit și pustiit de luptele politice dintre bandele mafiotice care au pus mâna pe bugetul statului.
Iar acum se încaieră și se sfâșie între ele, călcând în picioare lor jegoase toată România, aidoma celor două triburi teroriste din Afganistan, talibanii și ISIS . Președintele afgan a fugit acum, cel de la Cotroceni e fugit de 6 ani. În rest, e cam la fel.
Așa că … mâna pe par! Asta e singura soluție ca să scăpăm de aceste haite care se sfâșie între ele, ca maidanezii din Kabul, și calcă în picioare toată România, aidoma triburilor primitive și năvălitoare.
De evacuat, să-i evacueze cei care i-au inventat și susținut. Dar nu cred că or să ajungă până la aeroport” conchide deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998