CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: Romania a pierdut 40.000 de medici in ultimul deceniu

2 comentarii / 1993 vizualizări / 26 ianuarie 2022

”Citesc în presa momentului că România a pierdut cel puțin 40.000 de doctori în ultimii 10 ani. Atîția medici avea țara cu totul în 1990, la o populație mai mare decît în prezent. Asta, ca să ne dăm seama de dimensiunea catastrofei” scrie, pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu.

”Aceeași presă dă, însă, și vești bune: de vreo 2-3 ani, exodul s-a încetinit foarte mult, ba chiar se vorbește de revenirea unor medici în țară. S-a întîmplat pentru că hulitul PSD a avut curajul să rupă pisica și să mărească salariile doctorilor, după 2016. Răstimp, alții nu mai prididesc să ne țină discursuri sforăitoare despre readucerea diasporei în țară bla-bla-bla. Dar numai vorbe goale. Domnu’ Iohannis, ne mișcăm și noi mai cu talent pe partea asta, că v-am arătat noi, ”ciuma roșie”, că se poate? Și, apropo, dvs cînd aveți de gînd să vă repatriați familia din diaspora, doar așa, ca să dați un glorios exemplu nației?” mai scrie, ironic, deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. Intrebarile astea trebuiau puse atunci cand „dulapu” a fost parasutat in functtile de conducere ale statului roman. V a trebuit inca un hohenzoler la butoane. N o ajuns aia dinainte. Voi, aia care l ati pus acolo cu mana, pe „bolovan”, voi sa dregeti acuma busuiocul.

 2. e si o parte buna
  (aia proasta lipsa):
  -mai putine „malpraxisese”…….
  (pe marchiza statiei de metrou „eroii revolutiei” era un banner uriash,
  reclama la spitalele regina maria(nume ciordelles):
  „noi am devenit EROII REVOLUTIEI”
  scris aparte cu roshu,
  la 50 de metri de cimitirul Eroii Revolutiei
  in care 300 de insi zac de 32 de ani…..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998