CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: S-a dus Alinuța în Albania să șteargă urmele lui Coldea?

0 comentarii / 2580 vizualizări / 7 iulie 2024

”Ce am aflat noi azi de la procurorul general Alex Florenţa, de Ziua Justiţiei: că ”statul de drept presupune că toată lumea este egală în faţa legii şi se supune aceloraşi rigori, indiferent de statut. Statul de drept este garanţia că oricine, indiferent de statutul sau poziţia sa, este tras la răspundere pentru încălcarea legii după aceleaşi standarde legale, fără nicio discriminare sau favorizare”. Etc.” scrie, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu.

”Doar că, la noi, ”oricine” nu e chiar oricine. Dacă are bani sau culoarea politică potrivită, scapă neatins. Că de asta escroci și șnapani care au prăduit bugetul cu șapte mîini, gen Orban, Cîțu, Virgil Popescu stau liniștiți și își toacă milioanele. Nu, Florențo, în România nu sunt toți egali în fața legii, iar tu și Voineag ați cam stins demult motoarele anchetelor. Bine că s-a dus zeița Justiției, Alinuța, să combată drogurile la albanezi, că la noi a rezolvat problema, deși aș paria că au trimis-o unii să șteargă din urmele lăsate de Coldea pe acolo. Mă înșel cumva, dna ministră care vă vedeți cu omologul lui Predoiu și nu cu al dvs? Putea să vină, eventual, și Predoiu, dar el era ocupat cu drugteste și alte mărețe probleme.
Vă spun eu adevărul trist: încet, dar sigur, Băsescu a transformat-o pe zeița Themis într-o curvă care își selecta clienții la comanda ” peștilor” Coldea și Dumbravă! Iar voi, Iohannis, Gorghiu, Predoiu, Florența și Voineag nu faceti altceva decât să mențineți bordelul deschis! Oare cine o fi acum „peștele”?…” mai scrie deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998