CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: UDMR – prostituata de pe centura politicii cu ”pestii” la Budapesta

5 comentarii / 3635 vizualizări / 10 martie 2022

Scandalul carburanților provoacă tensiuni politice: UDMR este atacată extrem de sever dinspre PSD, sub acuzația că e protector al patronilor unguri ai MOL, compania suspectată că a mărit artificial prețurile. UDMR e o prostituată de pe centura politicii, scrie pe Facebook deputatul Radu Cristescu.

”Hoții la drumul mare de la MOL, cu protecție UDMR-istă, își bat joc de români
Când am spus că organizația cu 5%, prezentă în mai toate guvernele postdecembriste, este o prostituată , mulți au zis că am ceva cu respectivul „partid” , iar căpeteniile lor m-au și reclamat la CNCD, ca șovin.
Nu, nu sunt șovin, văd doar lucrurile așa cum sunt, iar adevaratii șovini sunt chiar ei, șefii parșivi ai UDMR!
La începutul anilor ‘90, UDMR era ca o fată frumoasă care a început să se implice în politică, exact ca o iubită timidă la început de relație. Mai apoi, văzând că dragostea nu ține de foame, a ieșit pe centură, ca să facă bani, urcându-se în orice TIR care putea să ofere un pic mai mult. Mai apoi și-a mai luat câteva “colege” și a început să se organizeze mult mai serios. Încet, încet, in timp ce anii au trecut, a devenit o prostituată de lux cu pretenții, schimbând TIR-urile cu limuzine de lux. Iar după consumarea actului s-a obișnuit să fure și portofele, când clientul era la duș. Toate aceste fapte de moravuri ușoare au avut loc sub ochii autorităților, dar nimeni, niciodată nu a amendat „profesioniștii” politici din UDMR pentru practicarea celei mai vechi “meserii” din lume. N-a fost amendată nici „profesionista” politică, nici „peștii” de la Budapesta.
Cam acesta e „fata mare” UDMR-istă, prezentă în mai fiecare guvern, de la începutul anilor ’90 și până acum, deși demult nu mai are cele 5% necesare intrării in parlament.
Ieri, compania lor națională, MOL, pe fondul plafonării prețului la benzină și motorină în țara de origine , s-a gândit cum să-și acopere pierderile și a găsit soluția – scumpim benzina și motorina în România, de la 8 lei la 12 lei! Au făcut asta pentru că pot – UDMR e în coaliția de guvernare și nimeni nu-și permite să se apropie de protejații găștii udemeriste. Culmea, se pare că le merge și nimeni nu-i deranjează, pentru că românii permit … iar râma kaki de la conducerea guvernului se preface doar că face controale și caută vinovați.
Această hoție la drumul mare, cu steag unguresc și protecție UDMR-istă, nici măcar nu e de competența DNA, fiindcă ar fi de ajuns un ofițer de poliție economică, unul care să vrea să-și facă treaba pentru care e plătit. Dar, cât timp mafia cu steag unguresc are protecție chiar în guvernul presupus românesc, e clar că nici un polițist și nici un procuror nu vor îndrăzni să se atingă de caracatița cu protecție UDMR-istă. Până când?!
Deșteaptă-te, române!” îndeamnă deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. La limita, as putea fi de acord cu dl. Cristescu doar in situatia in care, in continuarea rolului de „analist” pe care constatam ca il practica de ceva timp, ar face o la fel de drastica inventariere a sovaielilor/coniventelor/complicitatilor PSD in exercitarea actului guvernarii doar in ultimii 10 ani, sa zicem. Sau, poate, niciun procuror nu indrazneste nimic nici fata de „caracatita PSD-ista”?!?

  Or, atat timp cat astfel de analize lipsesc cu desavarsire, ar fi probabil mult mai util sa abandoneze rolul de analist (oricum e inflatie de asa ceva in Romania) si sa isi ia in serios rolul de activist partizan al PSD si sa incerce sa il exerseze in folosul cetatenilor. Macar al celor care l-au facut deputat prin votul lor.

 2. Cine schimba partidele ca pe ciorapi tot curva se numeste ,nu-i asa ,Cristescule?,Din moment ce PSD se afla la guvernare cu acelasi UDMR se cheama ca fac parte din acelas bordel fiecare cu pestii lui ,unii la Budapesta,unii la Berlin,unii la Whashington mai nouu altii la Paris.

 3. Bai pulelor blegi de la PSD, de ce nu scoateti inafara legii UDMR ?
  Aveti toate argumentele in statutul acestei gasti iredentiste.

 4. Cineva trebuie sa stea și de 6 cât se fura

 5. si cine i de vina?
  cine are 34%, 27% etc in parlament?
  de ce se uita ai nostri in gura lor?
  cand ii prind cu ocaua mica, pac la geoale! Da trebe sa aiba sange in ei!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998