CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: ”Unde erau americanii cind ne calca in picioare Mama Rusie?”

0 comentarii / 1710 vizualizări / 13 februarie 2014

Dacă Dan Voiculescu vrea judecarea lui Băsescu pentru că nu a recuperat Tezaurul de la ruși, un alt guvernant, deputatul PSD Cornel Itu, îi ia la bani mărunți pe americani tot pe seama rușilor, întrebîndu-se retoric, într-o declarație politică parlamentară, unde erau aceștia cînd URSS ne călca în picioare.

”Nu cred că România este o ţară bananieră în care un subsecretar de stat, fie el şi al SUA, vine să-l ia de guler pe premier cu privire la respectarea statului de drept” spune deputatul de Cluj, în declarație.

”Nu cred că se poate discuta despre un raport de subordonare între Parlamentul României şi vreun stat străin, fie şi marea putere SUA. Totodată, îmi pun o întrebare, cred eu, legitimă: dacă SUA nu şi-a trimis emisarul la Budapesta pentru a-l chestiona pe premierul maghiar cu privire la planurile colonialiste ale statului ungar cu privire la Transilvania, exprimate public, ce motiv ar avea aceeaşi superputere să verifice deciziile Parlamentului României, puterea legislativă, prin excelenţă, a statului român? Închei (cu întreaga consideraţie pentru politica NATO în care este angrenată România în prezent) întrebându-mă şi întrebându-vă: unde erau americanii când ne călca Rusia în al Doilea Război Mondial şi după aceea, ani la rând, până în 1958? În aşteptarea zadarnică a americanilor au murit zeci de mii de români în ceea ce s-a numit coşmarul sovietic. Atunci nu a interesat pe nimeni” conchide pedesistul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998