CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Deputat REPER face praf Opoziția: E dezastru, nu existăm

7 comentarii / 3492 vizualizări / 6 februarie 2023

Poate cel mai dur rechizitoriu la adresa opoziției din România vine chiar din interiorul ei: deputatul REPER Andrei Lupu spune, într-o analiză publicată azi, că ea stă dezastruos în sondaje și se micșorează pînă spre completa irelevanță.

”Suntem un partid mic, rupt din alt partid mic, într-o permanentă luptă politică despre care nimeni nu e interesat să scrie sau să vorbească. Disputa noastră cu foștii colegi din USR este arbitrată de un alt partid mic, rupt și el dintr-un partid care trăiește cu nostalgia măreției pierdute. Vorbim despre Forța Dreptei, desigur(…)
Am văzut în ultimele zile mai multe sondaje în care stăm cu toții dezastruos. Am citit nenumărate analize despre refacerea USL. Nu facem predicții politice, dar simțim nevoia să recunoaștem situația așa cum e ea. Nu avem opoziție, PNL este într-o situație dramatică, ne îndreptăm spre ultimul an de mandat al președintelui Iohannis, AUR stă pe un procent suficient de consistent pentru a îngrijora pe toată lumea. Și în timpul acesta opoziția se micșorează tot mai mult, mergând rapid spre o completă irelevanță. Ca să înțelegem chiar mai bine, notorietatea liderilor celor două partide mai măricele, USR și Forța Dreptei, este practic irelevantă politic la nivel național. Nici unul nu are șanse de mai mult de locul 5 în primul tur prezidențial, loc pentru care de altfel se vor bate între ei și, cu puțin noroc, poate vor urca pe 4. USR și-a pierdut fieful electoral din București, bazinul cel mai important pe care putea sconta pentru un scor decent. Nici nu mai putem discuta despre creștere către cel mai important partid din România, așa cum anunțam împreună la USR PLUS. Singurul cuvânt care poate descrie situația este dezastru” scrie Lupu.

”Nici unul dintre noi nu are un candidat pentru Primăria Capitalei. Cu un an înainte de alegerile din București. Rușinos e prea puțin spus. Diletanți politici care nu se pot pune de acord asupra unei direcții ar fi mai corect. Și în funcție la primărie e Nicușor Dan, primar inventat de Ludovic Orban ca să strângă USR-ul cu ușa și să potolească PNL-ul acum trei ani. Cred că e suficient cât am spus pentru moment. E timpul să ne trezim” sună alarma deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. nu existati SAU sintei in conspiratie!
  (a.u.r e 80% in conspiratie;
  restu par a fi in constipatie;
  pana si chichirau mai mishca ceva)

 2. Le lipsește un Coposu.

  • Ţie îţi lipseşte căposu de deasupra gâtului.
   Marş, hucraineanule.

   • Măcar știi despre cine vorbesc sau te treziși vorbind așa, ca să-ți justifici rublele?
    Sau hai să-njurăm de dragul înjurăturilor…
    Iar dacă te iei de nickname-uri, e clar că ai argumente zero. Mi-e milă de tine.

    • maimuţa hukraineancă pe sulă la tot batalionul AZOV.
     Slava Muia la Zeglensky

 3. Ne mai miram in ce hal a ajuns presa romaneasca? cu atatia psihopati care stiu sa citeasca si apoi sa jigneasca?

 4. & „Polarizarea de, „împârțonare politică”, ajustată la libidoul intelectual al fiecărui lider politic, dă satisfacții și insatisfacții copulative”, ? Sezon de primăvară cu ritualuri de împerechere la diferite specii, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998