CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Deputat UDMR, derapaj grav în Parlament: ”România e rușinea Europei!”

44 comentarii / 8368 vizualizări / 26 iunie 2023

Deputatul UDMR Kulcsár Terza György face afirmații grave și insultătoare la adresa României, afirmînd, într-o declarație în parlament, că ”e rușinea Europei” care s-a întors mereu în funcție de cum a bătut vîntul și promițînd că într-o zi Dumnezeu va face dreptate maghiarilor pentru momentul 1918, cînd Transilvania a revenit la țara-mamă. Deputatul UDMR, care citează dintr-un poet ungur considerat de decenii criminal de război, atacă, de asemenea, cu vorbe grele, președintele, premierul, membri ai guvernului și ai parlamentului

””România, ruşinea Europei!”
Ce ruşine ca România să aibă un preşedinte cu numele Iohannis, ce îşi bate joc de maghiari! „Jó napot kívánok, PSD!”.
Ce ruşine pentru România să aibă un preşedinte care să nu aibă cei şapte ani de acasă şi să nu-şi dea mâna cu reprezentanţii legali ai maghiarilor.
Dar ce ruşine pentru România, ca ministrul de interne Predoiu să fie deranjat de o întrebare europeană. Iar o caricatură de deputat cu numele Popescu să ceară excluderea mea din Comisia pentru apărare a Camerei Deputaţilor. Fiindcă, domnule ministru Predoiu, principiul autonomiei teritoriale nu încalcă Constituţia României. Mai puneţi mâna pe carte şi studiaţi! V-ar prinde bine.

Ce ruşine pentru România, ca prim-ministrul Ciolacu să vorbească numai de români, nu şi de toţi cetăţenii României; parcă noi maghiarii şi secuii nu am exista.

Dar ce ruşine, domnule Ciolacu, să aveţi un coleg deputat, Cristescu, cu un limbaj de mahala. Numai o lepră politică poate să vorbească în asemenea stil, cum a făcut-o dânsul. Iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, sunteţi coleg de partid cu el. Există o vorbă românească: „Cei ce se aseamănă, se adună”.

Acest deputat afirmă că, după 1990, maghiarii s-au comportat ca femeile ieftine, dar de fapt ar trebui să ştie că, de-a lungul istoriei, România a fost precum cocoşul de vânt, s-a întors în direcţia din care a bătut vântul.

Şi, domnule Ciolacu, chiar sunteţi prieten cu acest deputat? Să vă fie ruşine!

Noi, maghiarii şi secuii din Ardeal, respectăm legile şi Constituţia României, dar nu suntem ca apa care dispare în pământ. Noi suntem ca piatra care nu dispare niciodată. Citez un scriitor de-al nostru, Wass Albert: „A víz szalad, a kő marad, a kő marad.” (Apa trece, dar pietrele rămîn n.n.)

Şi, în final, vă spun: au trecut 100 de ani de la Rezoluţia de la Alba Iulia şi poate mai trec încă 100, dar să ştiţi că Dumnezeu va face dreptate. Autonomie pentru Ţinutul Secuiesc! Libertate pentru secui!” încheie deputatul UDMR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

44 Comentarii

 1. Dacă niciun politruc roman nu ii da peste bot acestei flegme bipede, inseamna ca este „de bine”… Sictir năpârcă!

  • Ai o atitudine denigratoare Romaniei

 2. Dacă nici când guvernează cei care vor să vândă Ardealul ungurilor nu sunt mulțumiți udemeriștii, ce dracu mai vor? Să-l ia pe gratis?

 3. Păi și ei s-au dat după cum a bătut vântul și în primul, și în al doilea război numai că și asta trebuie făcută cu cap. Unde nu-i cap, aia e.

 4. Ungurul are dreptate !!!

 5. zice bine ca Romania „s-a întors mereu în funcție de cum a bătut vîntul” , dar bai bozgore..stai in judetul meu frumos, in tara pe care mi’a lasat-o-al meu stramos!

 6. Isteria ungurilor denota ca cel de-al treilea razboi mondial se va incheia in scurt timp si Calalistilor le-a dat cu virgura si multe zecimale.
  Altfel ar fi fost calare pe Romania poate chiar ar fi ocupat-o intr-o noapte, asa cum era planul, dar actiunea din Rusia a fost ultimul act. Urmeaza epilogul. La commedia è finita
  Sa le spun niste lucruri si ungurilor pe limba lor ca sa inteleaga ca au luat-o prin guritza definitiv si irevocabil. Cred ca este timpul ca Ungaria si ungurii sa se mute in Ucraina, cat va mai ramene din ea, pentru ca acum dupa ce bozgorii si-au dat arama pe fata, romanii isi vor revendica si teritoriul vechii Dacii unde au ajuns hunii, adica Ungaria va disparea.
  Cand nu ucizi un Urs trebuie sa fugi pentru ca te urmareste pana te ucide el pe tine.
  A magyarok és a kazárok teljesen be akarják foglalni Romániát a Google-ra felkerült térképek szerint: https://www.isdglobal.org/digital_dispatches/an-antisemitic-conspiracy-theory-is-being-shared-on-telegram-to -igazold-oroszországok-ukrán inváziót/, szóval ne egyél kk-t rágatlanul a valósággal dacolva.
  De az igazi hiba nem a bozorokban és a kazárokban van, hanem a román árulókban, akik megengedték neked, hogy azt tedd, amit eddig tettél Romániával, ezért emlékeztetlek arra, hogy tegnap meg kell szüntetni a román CaCademiát és a bűnösöket. Hazaárulásért próbálkoztak, a Bûnügyi Politruciival és Betyárokkal együtt, mert a Román Akadémiának nem volt történelmi bizonyítékokon alapuló reakciója a kazárok és a kazár fõnökök offenzívájának ellensúlyozására, még akkor sem, amikor a magyar történészek vitathatatlan igazságokat mondtak.
  http://adevarul.ro/locale/botosani/o-ipoteza-suprinzatoare-romanii-locuiau-territoriul-actual-hungariei-venirea-maghiarilor-dovezile-istoricilor-romani-1_55cb519bf5eaafab2c7805.html
  http://www.nasul.tv/discovery-senzationala-in-judetul-hunedoara-un-uras-imens-mai-vechi-decat-egyptian-pyramidele-sitt-pe-traseul-autostrazii-sibiu-nadlac/#sthash .ApZYrBA0.dpuf
  „A magyar régészek új felfedezése a Tiszán túlra is kiterjeszti a dákok lakta területeket. A felfedezésre 2016. március 19-én került sor Nyíregyházán, egy körgyűrű építési területén.
  A magyar történészek számára is érdekes megállapítás volt, hogy a dákok a jelenlegi Románia területénél jóval nagyobb területeken éltek.
  A Josa András Múzeum szakemberei megállapították, hogy dák településről van szó, amely a 3. századra nyúlik vissza.
  Az említett felfedezés nyomán minden ahhoz a gondolathoz vezet, hogy az első római tartományon kívülről, Dáciáról származó szabad dákok településével van dolgunk, tekintettel a feltárt leletek valószínűsíthető származási időszakára.
  Ismeretes, hogy a Daco-Geteor törzsek területei legalább a Tiszáig terjedtek, amikor a rómaiak megszállták az egykori Decebalus királyság központi területét.
  https://ro.pinterest.com/pin/288230444907626421/
  ,,Idézetek a középkori vagy újkori magyar dokumentumokból:
  – A románok a geták és a régi római gyarmatok leszármazottai.
  Huszti András, Bécs – 1791, a Régi és új Dacia című könyvben.
  Anonimus közjegyző, a Gesta Hungarorum című mű szerzője a 12. században Pannóniára utalva azt mondta: „Ezt az országot szlávok, bolgárok és blacsiok (románok – n.n.) lakják”.
  Erdélyről szólva, III. Béla magyar király jegyzőjének Gesta Hungarorumának ez a töredéke is tanulságos, amely a magyarság Európába érkezése utáni első évekről szól: „És hosszabb ideig itt maradva, Tuhutum, Horca apja, milyen agyafúrt ember volt, miután a lakosoktól értesült az erdőn túli vidék (Transylvania-n.n.) jóságáról, ahol egy bizonyos Blach Gelou uralkodott, sóhajtozni kezdett, ha valahogy nem tud. szerezze meg Árpád herceg szívességével az erdőn túli országot magának és utódainak. Pontosan ez történt ezután.” Erdély lakosaira hivatkozva A. de Genaro, szenior de Szek, Teleki Emerik magyar gróf veje a következőket írta 1845-ben Párizsban: „Erdély legrégebbi lakosai az oláhok (románok – n.n.). a Földről származó.” (Les Transylvania et ses habitants – Párizs, 1845)
  Egy másik magyar kutató, Paul Schweiger a Studii Ungare (Hungarian Studies 2/2, 1989) című lapban a következőket mondja: „A nyelvi kapcsolatok Erdély egész területére és a jelenlegi magyar terület jelentős részére kiterjednek, ahol azóta is él román lakosság. ősi idők””
  http://www.cunoastelumea.ro/documenteele-maghiare-care-arunca-in-aer-pretentiile-ungurilor-asupra-transilvaniei/

  • nem tudom kretina

   • Xopni fax tudom;)))

    • Se stia, oricum,

  • addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér

   • A román takaró jóval nagyobb a jelenleginél, ezért a zsidó bozgorok és a zsidók által ellopott darabokat elvisszük Ukrajnából.

    • Ai zis, ca boul satanizat:
     „Pătura românească este mult mai mare decât cea actuală, așa că luăm piesele furate de mafioții evrei și de evreii din Ucraina.”
     Caca-s-ar kakhazarii ma-tii in capul tau !

 7. era o bozgoroiaca vanzatoare
  prin ’70, prin Harghita:
  -ii aratai CU DEGETUL PAINEA
  si spune nemtudok,nem tudok!

  (la schimb bunicu a dat cu pumnu in alte bozgoaraoice,
  tot p-acolo,
  in fiefu lor)

  -asa sa va fie!

  • Ok

  • Sa ma pupe binicul pe varful pulii dar senzual poate veni si ma.ta de clocitura

   • esti rupta toata cate ciocane te-au spart

 8. Așa se întâmplă când nationalismul se extinde la toate leprele din partide. Să se aștepte ungurul cu pricina la apucături mai cumplite. Au simtit politicienii că nationalismul a aparut pe radarul României și acum vor profita de subiect. Kulcsár Terza György să-și pună la adăpost felia de cașcaval pe care a mâncat-o și să se pregătească pentru vremuri mai bune când se va refugia în Ungaria urmărit de fortele revolutionare. La români interesul national tine până la următoarea pensie.

 9. Iohannis nu si-a batut joc de nimeni din UDMR. Doar a refuzat sa dea mana.
  Kelemen NU reprezinta toti ungurii. El reprezinta membrii de partid.
  Ce rusine pentru UDMRisti ca nu au bune maniere si nu inteleg codul bunelor maniere. Lipsa strangerii de mana este in sine un gest permis, cine intelege, intelege, cine nu, se numeste György.

  Faptul ca in Comisia de Aparare a Romaniei se afla un cetatean ce neaga existenta statalitatii Romaniei este rusinea.
  Ce rusine si fatarnicie pentru UDMRisti sa vina cu lectiile despre Constitutia Romaniei de la Budapesta si Moscova, dar sa spuna „Bruxelles”.
  Ce rusine pentru UDMRisti ca au mania persecutiei si daca nu sunt mentionati expres constant se judeca a fi umiliti si persecutati, bineinteles, DACA nu se afla la CIOLAN !

  Ce rusine pentru UDMRisti ca ei nu stiu ca Radu Cristescu a invatat sa vorbeasca ca in mahala de la Viktor Orban si de la admiratorii nazistului Miklós Horthy, caruia regimul Fidesz ii ridica statui in Parlament, orase, primarii, institutii publice, institutii academice.

  Daca „Cei ce se aseamănă, se adună”, atunci de ce voi ungurii imigrati constant pe pamant romanesc si vreti sa stati aici si in Ungaria? Ca nu este pamantul vostru, voi sunteti imigranti ilegali din Asia din sec. X, nu sunteti europeni nativi, sunteti alogeni, venetici, vinituri asiatice din stepele Asiei Centrale.
  De ce nu plecati inapoi la voi acasa in Asia? La fratii vostri turcici?

  Aveti dreptate domnule UDMRist, Romania este ca un cocos, multumim.
  Voi maghiarii si secuii din Ardeal sunteti ca pietrele, adevarat, ca pietrele de la rinichi. Rinichii romanilor.

 10. Nu înțeleg de unde atâta supărare. Toți diasporiștii și toți ziariștii ne repetă zilnic că România e rușinea Europei, codașa Europei, corupta Europei, mizeria Europei, groapa din care trebuie să fugim cât mai repede.
  Și când zice la fel un ungur îi săriți în cap?? El săracu de ce n-are voie?

  • Romanii isi pot critica tara. Strainii nu au voie.
   Aceeasi atitudine o au toate popoarele lumii. Acum ca ai aflat, mars.

 11. Buoey Kulcsár Terza György, dar cand UDMR a votat, COT LA COT, langa PNL si PSD aducerea de batalione de sute de mii de pakistanezi, nepalezi, vietnamezi, africani, tuciurii si alte rase diametral opuse rasei maghiare in Ardeal, de ce nu ai zis nimic?

  Cereti autonomie voi ungurii impreuna cu cine? Cu africanii, sirienii, irakienii, pakistanezii, indienii, vietnamezii, turcii etc in Secuime? Asta nu e rusine?
  Sunt mai multi straini in Secuime decat tineret maghiar, bre nazist mic cu suflet de grof care te dai nationalist, dar esti doar o naparca ipocrita dupa parale.

  Ba javra, tu crezi ca romanii si maghiarii vor sa fie invadati si inlocuiti de straini de alta rasa, vorba lui Viktor Orban la Tusnad ?
  Tu crezi ca romanii si maghiarii sunt de acord sa le fie luate locurile de munca, sa fie colonizati cu ciori, sa se forteze fenomene de corcire si coabitare intre ei si straini asa cum se forteaza in Occident doar ca sa profite patronii maghiari, romani, straini de forta de munca ieftina si dezbinata cu profituri astronomice? Mars ma de aici, jet, muie tie si pensionarilor sovini care te asculta.

 12. Mi-e scârbă numai când tastez acest nume în Vancouver.

  • Fi-ti-ar scârbă de tine toata viata cand te uiti in oglinda!

  • Ceea ce face ca Ungaria sa fie teaca Europei.

 13. ,,Forțele Speciale ale Statelor Unite au ucis miercurea trecută patru membri ai unei „echipe de lovituri” internaționale care plănuia să-l asasineze pe președintele Donald J. Trump la prima dezbatere primară republicană din august. La mijlocul lunii iunie, White Hats de la U.S. Army Cyber Command a obținut informații care sugerau că asasini internaționali au sosit pe teritoriul SUA și intenționau să se întâlnească într-un depozit din Monterey, California, pentru a pune la cale asasinarea președintelui Trump.
  Acesti asasini angajati au avut legături cu cel mai slab președinte din istoria Statelor Unite, Barack Hussein Obama, cunoscut și sub numele de Barry Soetoro. Omul ciudat a fost militantul armean Davit Sargsyan, un reputat degenerat și fost „asasin” al președintelui armean Vahagn Khachaturyan. Înainte de aceasta, Sargsyan ar fi ucis 100 de civili azeri „în stilul unui pluton de execuție” în timpul masacrului de la Khojaly din 1992. Human Rights Watch, o organizație neguvernamentală globală cu sediul în New York City, care desfășoară cercetări și promovează drepturile omului, a scris că un Sargsyan brutal de sadic a eviscerat femeile însărcinate. „Sargsyan era un maniac chiar și după standardele Deep State”, a spus sursa noastră. „Interesul pe care îl avea în uciderea lui Trump ne depășește, cu excepția cazului în numerar. El nu este asasinul subtil tipic. Numele lui și alții au apărut în ininformatiile noastre, dar, spre deosebire de alții, Sargsyan nu avea nicio legătură cunoscută cu Hussein Obama.”
  De asemenea, a fost Akbar Larijani de la Ministerul iranian de Informații. A fost un vizitator frecvent la Casei Albe, un invitat al lui Obama, pe care îl văzuse în Biroul Oval de cel puțin șase ori în 2013-2014. Spre deosebire de alți oaspeți proveniți din regimuri ostile, lui Larijani i s-a acordat acces la Casa Albă fără a semna jurnalele vizitatorilor – doar Obama și Biden aveau autoritatea de a înlătura această cerință. „Larijani avea o reședință temporară în D.C. în acel moment, dar s-a întors în Iran când Trump s-a mutat la Casa Albă. Cercetările noastre arată că era foarte prietenos cu Obama. Apoi am primit numele unui alt oficial al serviciilor de informații străine care stătea în jurul lui Obama.” Acea persoană era William Smythe, un agent de informații britanic și admirator de multă vreme al lui Barack Hussein Obama. Istoricul său de angajare arata ca a fost la MI-5 și MI-6 și GCHQ, care a primit o atenție considerabilă a presei atunci când fostul contractant al Agenției Naționale de Securitate Edward Snowden a dezvăluit că agenția colectează toate datele online și telefonice din Marea Britanie prin intermediul programului Tempora. „Acest tip și Obama au fost mai mult decât niște cunoștințe ocazionale”, a spus sursa noastră. „A fost în preajma lui Obama la Casa Albă, a participat la funcții diplomatice și a petrecut cu Obama la complexul lor de 12 milioane de dolari din Martha’s Vineyard.”
  Pălăriile Albe au aflat identitatea celui de-al patrulea bărbat abia în ziua raidului.
  Biroul generalului Smith primeste „zeci” de informatii săptămânal despre scheme pentru a pune capăt vieții lui Trump. Majoritatea covârșitoare, a spus el, sunt lipsite de merit și sunt considerate farse, deși Deep State are o istorie de a furniza detalii false despre asasinate de la White Hats.
  „Ca o tactică de diversiune și pentru a ne face să risipim resursele”, a spus sursa noastră.
  Cu toate acestea, președintele Donald J. Trump a supraviețuit până acum „zecilor” de atacuri la viața sa. Singurul bărbat despre care se spune că a supraviețuit mai multor atentate la viață este Vladimir Putin.
  „Nu este o coincidență faptul că ambii bărbați neînfricoșați se luptă cu Statul Adânc”, a spus sursa noastră. „Bineînțeles că ne uităm la fiecare sfat, chiar și bizar.” El nu a specificat cum Cyber Command a dobândit cunoștințe despre complot recent, doar că informațiile provin dintr-o sursă „de obicei de încredere”. Oricum, generalul Smith a crezut că informația mirosea a pește.
  „Chiar și activele bune primesc informații proaste”, a spus sursa noastră. „Asasinii lucrează independent. Ei nu riscă ca, dacă unul este ciupit, să renunțe la ceilalți. Și de ce să riscăm să ne întâlnim în SUA cu luni înainte de dezbaterea primară, la care Trump nu s-a angajat. Doi plus doi nu au fost egal cu patru, dar totuși am fost obligați să verificăm. Intel a spus că vor fi la Monterey pe 25 iunie, așa că generalul Smith a decis să actioneze cu câteva zile înainte.” Când Forțele Speciale au ajuns la depozitul din Monterey înainte de răsăritul soarelui, pe 21 iunie, l-au găsit deja ocupat: patru mașini cu plăcuțe de închiriat stăteau în parcare și o lumină slabă strălucea prin ferestrele din sticlă mată ale clădirii. Soldații de elită au înconjurat depozitul și au auzit voci înăbușite care emanau din interior. „Nu a existat niciun motiv legitim pentru ca cineva să fie acolo. Forțele Speciale au transmis prin radio și au cerut permisiunea de a intra”, a spus sursa noastră. Echipa de intrare a spart ușa din față și a împușcat un atacator care a tras orbește cu arma în aer. Ceilalți trei au fost prinși cu garda jos și au căutat arme de mână pe șolduri sau puști pe mesele din apropiere. Forțele speciale nu au luat prizonieri. Cadavrele au fost identificate ulterior ca Sargsyan, Larijani și Smythe. Al patrulea cadavru a fost fostul agent al Serviciului Secret și om puternic al lui Obama, Christopher Sanchez, care ar fi început să lucreze ca gardă de corp pentru Prințul Harry și Meghan Markle în aprilie 2022. „Le-am identificat în mod pozitiv”, a spus sursa noastră. „Băieții ăștia s-au dovedit a fi al naibii de inepți la slujba lor. Putem confirma prin intermediul electronicelor luate din corpurile lor și din depozit că plănuiau să-l omoare pe Trump în august. Aveau planuri ale primelor două locații de dezbatere și alte informații pe care nu le pot discuta. Evident, soarta și norocul favorizează în mare măsură viețile noastre – am avut noroc că au fost acolo la momentul nepotrivit. Dacă generalul Smith ar fi așteptat până pe 25 pentru a trimite soldați, s-ar fi putut ca ei să fi plecat de mult. Din păcate, nu-i mau putem întreba.”
  Ne-am întrebat sursa de ce Forțele Speciale consideră necesar să-i ucidă pe toți cei patru oameni.
  „Nu pot discuta despre informarea lor, dar au simțit că au un motiv”, a spus sursa noastră.’’

  • Siktir, oligo !

  • sugi zeama lui Satan, oligofrenule

  • idiotule bolnav

  • tare prost

 14. de acord cu ungurul dar nu pina la capat…,

  Politicienii psd pnl usr sint uriciuni ale pamintului. Vor sa fie razboi intre unguri si romani pentru ca Unguru Orban e de partea Rusiei iar ale noastre gunoaie politicianiste sint slugi la cacamerican si sionisti

  Sa vina istericu bashit Cristescu si sa-si bata joc de onoarea unguroaicelor e I N A C C E P T A B I L !!

  DAR NICI SA NU VISATI LA AUTONOMIE TERITORIALA A SECUILOR SAU A ALTORA !!

  NICIODATA !!

  P U N C T

 15. Mă-ta-i securistă! Bozgorule !

 16. ,, De fapt, rușii sunt mai îngrijorați de un fel de „eveniment climatic”. Ei notează că o organizație numită Consiliul Consultativ Militar Global pentru Schimbările Climatice (GMACCC) solicită un proiect masiv NATO și UE pentru a lupta împotriva „Urgențelor Climatice”. https://www.gmaccc.org/latest-news/gmaccc-to-launch-a-new-project-on-civil-military-cooperation-in-climate-related-emergencies
  În Canada, de exemplu, Ministerul Schimbărilor Climatice construiește o unitate cu săli de interogatori, arme, laboratoare biologice etc. „pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice”.
  Aparent, incendiile de pădure aprinse recent în Canada sunt doar faza inițială a acestei noi încercări a NATO de a atrage sume mari de bani. De asemenea, Organizația Mondială a Sănătății leagă acum bolile cu schimbările climatice. Pentru a face acest lucru, OMS a numit-o pe Vanessa Kerry, fiica fostului secretar de stat american John Kerry și a trimisului special al președintelui SUA pentru climă, drept „Director general pentru schimbări climatice și sănătate. Între timp, Consiliul German de Etică solicită „One Health” pentru a combate „criza climatică” globală. GEC spune că „Numai colectivitățile pot fi „sănătoase”, nu indivizii.” https://tkp.at/2023/06/22/deutscher-ethikrat-klimakrise-als-globaler-notfall-onehealth-als-rettung/
  În Polonia, guvernul sclavagist de acolo a votat „modificări fundamentale ale legii geologice și miniere, care amenință sănătatea și viața oamenilor și animalelor, ne ia drepturile și proprietatea de bază și ne duce țara la un colaps complet”. Informațiile poloneze avertizează. Toate acestea au loc în timp ce Forumul Economic Mondial cere ca scripturile religioase să fie „rescrise” de inteligența artificială pentru a crea o „nouă Biblie” globalizată. Yuval Noah Harari, care este mâna dreaptă a lui Klaus Schwab la WEF, susține că Biblia este „știri false” și plină de discursuri instigatoare la ură, iar elitele pot folosi inteligența artificială pentru a înlocui Biblia și a crea o „religie unificată care este de fapt corect.” Potrivit WEF, Dumnezeu, Isus și creștinismul sunt „știri false” care trebuie respinse de omenire. https://thepeoplesvoice.tv/wef-orders-govts-to-ban-the-bible-and-issue-fact-checked-version-without-god/ Între timp, liderul fascist italian Giorgia Meloni, care a ajuns la putere cu un angajament anti-imigrație, a permis să debarce peste 100.000 de imigranți ilegali în ultimele 9 luni, toți bărbați în vârstă militară. Nu e de mirare că guvernul rus se retrage unilateral dintr-o serie de organisme internaționale, inclusiv Organizația Mondială a Comerțului și Organizația Mondială a Sănătății, a declarat marți vicepreședintele Dumei Ruse, Piotr Tolstoi.
  De asemenea, rușii indică o serie uriașă de cutremure nenaturale din întreaga lume în ultima lună și cred că acesta poate fi un preludiu la un fel de „eveniment climatic” masiv, posibil vulcanic.
  KM încearcă cu disperare să declanșeze ceva destul de dramatic pentru a le obține o zi de plată mare, deoarece rămân fără bani. Masa monetară a SUA a scăzut acum cu 2,6 trilioane de dolari (sau 12,0 la sută) de la vârful din aprilie 2022. Două treimi din banii creați de SUA de la înființarea sa în 1776 au fost creați după ce asiaticii le-au permis să facă acest lucru în 2009, promisiunea unui președinte negru comunist. Acești bani asiatici au fost tăiați în ianuarie 2020, declanșând o operațiune masivă de spălare a banilor de 7,4 trilioane KM de dolari deghizat în pandemie. Acest lucru a fost întrerupt în aprilie 2022, așa cum ilustrează graficul de mai jos. https://mises.org/wire/money-supply-growth-falls-depression-era-levels-second-month-april Întreaga președinție falsă a lui Biden funcționează acum pe vapori, precum și cu banii câștigați din vânzarea de organe, sclavi și droguri ucrainene, împreună cu arme învechite.
  De aceea, secretarul de stat al sclavilor Rockefeller Anthony Blinken, președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, ministrul polonez de externe Zbigniew Rau și ministrul german de externe Annalena Baerbock s-au reunit săptămâna trecută pentru a cere 750 de miliarde de dolari „pentru reconstrucția Ucrainei”. Blinken a fost trimis în China, unde a spus tot ce credea că chinezii vor să audă, inclusiv: „Taiwanul aparține Chinei, SUA nu vor un nou Război Rece sau să schimbe sistemul Chinei” etc. pentru a încerca să-i escrocheze cu mai mulți bani. https://english.news.cn/20230619/bb64247b16b1498f86af3fbd6d9525bc/c.html Aceasta a fost o întoarcere rapidă de la Biden, comparând Taiwan cu Ucraina recent. Aruncă o privire la limbajul corpului lui Blinken lângă Xi Look pentru a confirma că este un băiat comis. Chinezii nu au fost păcăliți:
  „Beijing-ul nu va cumpăra trucul său dublu de a căuta cooperare și comunicare în timp ce va ține China în numele „concurenței”. https://english.news.cn/20230620/292db91f65ea4a83b5d6c2a5298bb63e/c.html
  Acest lucru l-a determinat pe falsul Biden să insulte China de îndată ce Blinken s-a întors cu mâna goală spunând: „Motivul pentru care Xi Jinping s-a supărat foarte tare când am doborât acel balon cu două mașini pline cu echipamente de spionaj este că nu știa că era acolo… vorbesc serios. A fost o mare jenă pentru dictatori când nu știau ce s-a întâmplat…” https://insiderpaper.com/biden-equates-chinas-xi-with-dictators-at-donor-reception/
  Presa de propagandă KM a început apoi să spună povești despre cum „China are dificultăți economice reale”. Adevărul este invers. Directorul executiv al Raytheon, Greg Hayes, a recunoscut că Beijingul are în mod eficient lanțul de aprovizionare al armatei americane la mâna datorită dependenței sale de pământuri rare și alte materiale care provin din sau sunt prelucrate în China. https://www.zerohedge.com/markets/raytheon-ceo-china-has-us-military-balls
  Odată cu mișcarea de a absorbi China s-a încheiat cu un eșec, KM a încercat apoi să-l unte pe primul ministru indian Narendra Modi. Iată ce a avut de spus Modi politicienilor americani: Când am vizitat pentru prima dată SUA ca prim-ministru, India era a 10-a cea mai mare economie din lume. Astăzi, India este a cincea economie ca mărime. India va fi a treia economie în curând. Am devenit singura țară din G20 care și-a îndeplinit angajamentul de la Paris. Am făcut ca sursele regenerabile să reprezinte peste 40% din sursele noastre de energie cu 9 ani înainte de obiectivul din 2030. https://indianexpress.com/article/explained/explained-economics/explainspeaking-making-sense-of-the-size-of-indias-economy-8682740/ Modi i s-au oferit tot felul de bunătăți când a vizitat falsul Biden, dar a refuzat să promită că nu le va împărtăși cu Rusia și China. „Trăim după motto-ul „Vasudhaiva Kutumbakam” – lumea este o singură familie”, a explicat Modi. Deci, încercarea de a-l determina să se alăture KM a eșuat. Rezultatul au fost povestiri de propagandă care îl atacau în locuri precum Reuters.
  https://www.reuters.com/world/india/modis-denial-discrimination-against-minorities-india-is-lie-activists-say-2023-06-23/?utm_source=reddit.com Chiar mai rău pentru președinția falsă a lui Biden decât să nu primească bani din China sau India, ei sunt pe cale să-și piardă cea mai mare vacă de bani existentă: Japonia. Săptămâna trecută, împăratul Naruhito al Japoniei și împărăteasa Masako au vizitat un cimitir dedicat oamenilor, inclusiv militarilor japonezi, care au luptat pentru independența Indoneziei împotriva olandezilor după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20230620_21/ Dreapta japoneza apropiata împăratului spun că stabilimentul japonez a folosit această vizită pentru a-și arăta intenția de a rupe cu KM.
  Această vizită vine imediat după ce membrii regali olandezi au încercat să stocheze resurse din Indonezia, amenințăndu-o cu arme de cutremur, înainte de a fi forțați să dea înapoi de către alianța BRICS, spun surse CIA. Europenii înșiși se pregătesc acum să abandoneze falsa administrație Biden și papușașii ei KM. După cum notează geograful Manlio Dinucci, „Recesiunea care se ridică în Uniunea Europeană a fost cauzată de prețurile ridicate ale energiei rezultate din sabotajul [ordonat de Rockefeller] asupra gazoductelor Nord Stream”. Sclavul Rockefeller, Antony Blinken, a numit blocada Nord Stream „o oportunitate extraordinară” care a făcut din Statele Unite primul furnizor de gaz natural lichefiat al Europei. Drept urmare, Exxon, Chevron și alte companii Rockefeller „au făcut profituri record” sărăcindu-i pe europeni. https://www.voltairenet.org/article219526.html La rândul lor, serviciile de informații poloneze notează că țara a reușit să crească PIB-ul de 2,5 ori între 1971 și 1976, investind 3 trilioane de dolari pentru a construi 557 de noi întreprinderi. Acesta a fost genul de lucru care a fost posibil înainte ca KM să sărăciască poporul polonez, punându-i sub un regim de sclavie a datoriilor. De aceea Polonia se întoarce împotriva KM. Franța, la rândul ei, a cerut deja să se alăture alianței BRICS. Restul Europei urmează în curând, spun sursele francmasonilor P3. În interiorul SUA însuși: Președinția „Joe Biden” se învârte în jurul scurgerii la vedere și, odată cu ea, probabil, globalistul speră și visează să-i facă pe toată lumea să mănânce insecte în timp ce vă iau tot ce aveți. https://allnewspipeline.com/Deadly_Juneteenth_Mass_Shootings_Nationwide.php De exemplu, într-o mișcare care i-a înstrăinat pe mulți „președinte Biden” a ratat un termen-cheie stabilit de o lege bipartizană pe care a semnat-o care a cerut declasificarea și eliberarea informațiilor despre laboratorul din Wuhan și posibilele legături ale acestuia cu originile COVID-19. https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/biden-missed-deadline-declassifying-intel-origins-covid-19 Chiar și mass-media de propagandă corporativă se întoarce împotriva emisiunii false Biden acum, așa cum arată aceste videoclipuri. În prima, Biden se plimbă după ce a fost întrebat dacă fiul său a primit un tratament special. În următorul, coordonatorul Consiliului de Securitate Națională de la Casa Albă IEȘEȘTE după ce a fost întrebat despre mesajele WhatsApp ale lui Hunter Biden cu China care îl implică pe președintele Biden. Acest tip de performanță i-a determinat pe foști susținători ai instituției, precum avocatul și analist juridic Margot Cleveland, să spună: „În urma acordului de pledoarie al iubitului Hunter Biden, a numi D.C. mlaștină este o insultă la adresa mlaștinilor…”
  https://www.zerohedge.com/political/calling-dc-swamp-insult-swamps-what-jim-kunstler-learned-week-durham-doj Chiar și mainstreamul se trezește acum și își dă seama de adevărații controlori ai mlaștinii Biden. Noul proiect media sub acoperire al lui James O’Keefe a făcut ca un director BlackRock să se laude cu el pe bandă: BlackRock este capabil să „conducă lumea”. Nu este vorba despre cine este președintele, ci despre cine controlează portofelul președintelui. Vă puteți cumpăra candidații. Senatorii sunt al naibii de ieftini. Cu 10 mii poți cumpăra un senator. Nu contează cine câștigă, este în buzunarul meu.
  https://www.zerohedge.com/political/blackrock-recruiter-claims-senators-can-be-bought-10k-war-good-business-okeefe a expus comerțul instituțional cu sexul copiilor în noul său film Sound of Freedom. Se bazează pe povestea adevărată a unui fost agent guvernamental însărcinat cu salvarea copiilor de la traficanții sexuali din Columbia. „Toate agențiile cu trei litere sunt implicate…’’

  • sugi organe

  • Zoaie ordinara si proasta ce esti

  • Esti cretin pe viata, nu?

 17. Nici dracu cred ca nu-ti citeste polologhiile de oligofren satanizat

 18. […] pentru Marcel Ciolacu sa vorbeasca numai despre romani nu si de toti cetatenii Romaniei. Potrivit InPolitics, Romania ”e rușinea Europei” care s-a întors mereu în funcție de cum a bătut vîntul și […]

 19. Bă valahi cu minte puțină, nu v-ați întrebat niciodată cum de nu se descoperă pe nicăieri în România vestigii așa-zis “daco-romane“ din secolele 4, 5, 6 etc.? Se găsesc urme dace dinainte de sec. 4, urme romane, vestigii vizigote, sarmatice, hune, vandale… Dar pe daco-romani i-ai de unde nu-s !?
  Vi se aprinde vreun beculeț în dovleacul vostru românesc?

  • Stii ca mananci cacat. Pofta buna.

  • Gyula khazarul nazist, citeste si fugi in stepa de unde au venit khazarii tai:

   ,,RĂSPANDIREA KHAZARILOR UNGURI
   Un trib asemănător războiului (format din triburile Hun, Uigur și Magyar) descendenți ai mongolilor și tătarilor asiatici își au originea în inima Asiei. Tribul a fost atât de beligerant și ostil încât au fost în cele din urmă alungați din Asia și împrăștiați printre cele 25 de națiuni pașnice și agricole din Europa de Est.
   Acest amestec de nomazi asiatici războinici care au devastat Europa în secolele IV-V, cunoscuți sub numele de khazari, aparținea unui grup de turci care au scris într-o scriere runică care își are originea în Mongolia. Având în vedere natura lor foarte ticăloasă și vulgară, nomazii asiatici, „oameni înfricoșători din Gog și Magog” au jefuit și au decimat totul în calea lor. În aceste 25 de națiuni agricole pașnice invadate, care ocupă aproximativ 1.000.000 de mile pătrate în Europa de Est, în Munții Caucaz (acum numiti Kazahstan, Georgia, Ucraina și alte nume) nomazii asiatici au decis să-și înființeze regatul de 800.000 de mile pătrate între Negru și Mările Caspice. Originea cuvântului CAUC-ASIAN își ia rădăcina aici. Contrar credinței populare, caucazienii și albii NU sunt aceiași oameni. Caucazienii, așa cum înseamnă numele, sunt asiaticii care s-au stabilit în Munții Caucaz, în timp ce omul „alb” se referă la liniile de sânge europene pure, albe, care nu au fost amestecate cu asiaticii (care mai târziu au devenit cunoscuți ca khazari, apoi yids (idiș), apoi Ashkenazi/Sefarzi și astăzi toți sunt numiți doar „evrei”, ceea ce este greșit și se referă la cei care practică iudaismul, nimic de-a face cu rasa acestor ticăloși și înșelatori nomazi asiatici)…’’
   http://adevarul.ro/locale/botosani/o-ipoteza-suprinzatoare-romanii-locuiau-teritoriul-actual-ungariei-venirea-maghiarilor-dovezile-istoricilor-romani-1_55cb519bf5eaafab2c78055e/index.html
   http://www.nasul.tv/descoperire-senzationala-in-judetul-hunedoara-un-oras-imens-mai-vechi-decat-piramidele-egiptene-gasit-pe-traseul-autostrazii-sibiu-nadlac/#sthash.ApZYrBA0.dpuf
   ,,O nouă descoperire făcută de arheologii maghiari extinde teritoriile locuite de Daci până după Tisa. Descoperirea a fost făcută pe 19 martie 2016 pe șantierul unui drum de centură al localității maghiare Nyíregyháza. Chiar și pentru istoricii maghiari a fost o constatare interesantă faptul că dacii locuiau pe teritorii mult mai mari decât actualul spațiu al României, Specialiștii muzeului Josa Andras au precizat că este vorba despre o așezare dacică care provine din perioada secolului al-III-lea.
   În urma descoperirii amintite, totul duce cu gândul că avem de a face cu o așezare a dacilor liberi din exteriorul primei provincii Dacia romană dată fiind perioada probabilă a provenienței artefactelor descoperite. Este cunoscut faptul că teritoriile triburilor daco-gețior țineau până cel puțin la Tisa în perioada ocupației romane asupra zonei centrale a fostului regat al lui Decebal.’’
   https://ro.pinterest.com/pin/288230444907626421/
   ,,Citate din documentele maghiare ale Evului Mediu sau ale Epocii Moderne:
   “Românii sunt urmașii geților și a vechilor colonii romane.” Huszti Andras, Viena – 1791, în cartea Vechea și noua Dacie. Notarul Anonimus, autor al lucrării Gesta Hungarorum spunea în secolul XII, făcând trimitere la Panonia că: „Această ţară o locuiesc slavii, bulgarii şi blachii (românii – n.n.)”, Vorbind despre Transilvania, este edificator și acest fragment din Gesta Hungarorum a notarului Regelui Bela al III-lea al Ungariei care vorbește despre primii ani de la sosirea ungurilor în Europa: “Și, rămânând aici mai multă vreme, Tuhutum, tatăl lui Horca, cum era el un om șiret, după ce a prins să afle de la locuitori despre bunătatea țării de dincolo de păduri (Transilvania-n.n.), unde domnia o avea un oarecare Blach Gelou, a început să ofteze, dacă n-ar putea cumva să dobândească printr-o favoare din partea ducelui Arpad țara de dincolo de păduri, pentru sine și pentru urmașii săi. Ceea ce s-a și întâmplat, după aceea, întocmai.” Făcând referire la locuitorii Transilvaniei, A. de Genaro, senior de Szek, ginere al contelui ungur Teleki Emerik, scria la Paris, în anul 1845, următoarele: “Valahii (românii – n.n.) sunt în Transilvania cei mai vechi locuitori ai pământului.” (Les Transylvanie et ses habitants – Paris, 1845)
   Un alt cercetător maghiar, Paul Schveiger ne spune în Studii Ungare (Hungarian Studies 2/2, 1989) următoarele: “Contactele lingvistice acoperă întregul teritoriu al Transilvaniei și o importantă parte a actualului teritoriu ungar, unde din timpuri străvechi a existat o populație românească”’’
   http://www.cunoastelumea.ro/documenteele-maghiare-care-arunca-in-aer-pretentiile-ungurilor-asupra-transilvaniei/

 20. Olahii au venit agățați de coada oilor prin secolul 13 și maghiarii au avut milă de ei și i-au primit în Ardeal să-și vândă brânza. Acum ciobanii s-au înmulțit ca șobolanii și zbiară că ei coboară din daci și că e țara lor încă din epoca de piatră !

  • şi mănânci căcăreze de oaie.
   În epoca de piatră voi eraţi toţi neadertalieni cu nasul ca ciocul, precum Atila.
   „Ungurii“ din Panonia au aceeaşi genă cu modovenii pentru că sunt daco-români asimilaţi forţat ca maghiari.

  • Volohii au venit agatati de spatele unguroaicelor, ca ei mancau branza si carne, in timp ce bozgorii mancau terci de grane si nu aveau puterinta de a ferici o femeie.
   In timp ce olahul se plimba liber, bozgorul trebuia sa mearga la razboiu sa moara, cine sa hraneasca si sa multumeasca unguroaicele? Olahul comunal.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998