CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Deputat USR denunta increngaturi mafiote: Premierul Orban trebuie audiat de procurori

1 comentariu / 2036 vizualizări / 6 iulie 2020

Premierul Ludovic Orban ar trebui audiat de procurori în cazul Unifarm și al măștilor de protecție, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu. El spune că va prezenta DNA noi probe în dosarul Unifarm.

„Românii au înțeles foarte bine că, din păcate, unii au făcut bani în pandemie. Mâine o să merg la DNA cu noi probe în cazul Unifarm și în cazul altor încrengături politico-interlopo-mafiote, care duc din păcate chiar în anturajul premierului”, a declarat la RFI Ungureanu, citat de Mediafax.

El a menționat că va prezenta procurorilor indicii foarte clare și o să ceară audierea unor martori.

„Sunt dovezi care duc foarte aproape de domnul Orban. Vor trebui să-l audieze procurorii și să stabilească în ce măsură intervențiile pe care le-a făcut el pentru acel transport de măști din Turcia la vicepreședintele turc au fost, cum să spun, știind că acele firme au înțelegeri oculte și a fost o înțelegere de tip consorțiu, ca anumită firmă să câștige licitația sau a fost atras el într-o capcană de oameni în care a avut încredere”, a mai spus deputatul USR.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. intr-o tara democratica rolul unui cetatean responsabil, care respecta legea si care afla despre fapte posibil de natura a incalca legea penala, se termina in momentul in care a sesizat autoritatile competente in aceasta materie si cand a depus la acestea toate dovezile, probele, indiciile, s.a.m.d. in sustinerea propriilor sale afirmatii…

    ulterior, ce fac si cum procedeaza autoritatile sesizate este strict problema acestor autoritati.

    in Romania, apetenta pentru tele-jusititie si/sau pentru dezvaluiri in mass-media a inflorit (mai ales) in ultimii 15 ani pe fondul unei democratii „originale” (cum spunea un fost presedinte) lipsita de rigoare si incalcata tocmai de cei care au datoria sa o respecte primii (asa-numitii „barbati de stat”) astfel incat orice comentarii sunt de prisos…
    nemaivorbind despre „autoritati”, campioanele absolute la incalcarea, violarea si batjocorirea normelor fundamentale de drept!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998