CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Deputat USR: Iliescu, Nastase si Dancila au fost mai decenti decit Florin Citu

4 comentarii / 3048 vizualizări / 16 octombrie 2021

Bătălia dintre USR și premierul Florin Cîțu nu dă semne de osteneală: ”A luptat și a dat din picioare ceva vreme până când a ajuns premier și probabil că asta îl face să se creadă un politician de valoare. Aș vrea să îi amintesc însă că în postura de premier a fost și doamna Dăncilă și pe ea nu o bănuiesc de mari calități, chiar dacă a ajuns la BNR, unde și-ar dori să ajungă și domnul Cîțu. Uimitor, Viorica Dăncilă a știut măcar să se retragă” scrie deputatul USR Andrei Lupu într-un material difuzat de Digi24.ro.

”Dacă oamenii politici ar avea puterea de a accepta înfrângerea nu ar trage de Florin Cîțu în halul acesta și l-ar încuraja să se retragă într-o încercare de a mai salva un minim de onoare. Știu că râde lumea la noi când punem în discuție onoarea, dar mi se pare că Ion Iliescu a plecat mai onorant din politică decât Florin Cîțu, Adrian Năstase a ales o cale mai decentă de a pleca spre penitenciar decât modul în care alege Florin Cîțu să iasă din scenă, iar Liviu Dragnea spunea minciuni mai distractive când povestea despre cei patru asasini față de Florin Cîțu când e întrebat de pandemie și vaccinare. Și mie nu îmi vine să cred că am ajuns să mi se pară Ion Iliescu mai decent decât președintele PNL” susține deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Bai panarama usr-ist, tu ii compari pe Iliescu, Năstase, Dragnea cu drogangiul
    asta caricatural, la care îți trebuie translator ca să înțelegi ce scoate pe organul vocal…

  2. Nu. Nu se pot face comparatii intre retardatul,, rebut inuman Catu Florin si politicieni din PSD , Nici macar cu kgb-ul iliescu ion, acesta a fost si ramane comunist, raul facut de el are radacini in stalinism, pe cand Catu Florin este un taranoi care si-a tradat satul natal, si-a batjorit tara acolo unde politia politica securista l-a trimis sa devina asasin socio economic impotriva romanilor, SUA.

  3. Mai imbecili decat Florin Vasile Catu sunt creatorii lui .Securici de 2 parale..

  4. Gasca masonica imatura si lipsita de jucarii in copilarie impreuna cu cretinul si vamesul Vasile Sebastian Dancu vor sa impinga alt neterminat in foale, tradator si el si atarnator la oalele altora..Siegfried Vasile Muresan…UN IDIOT CA SI CATU

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998