CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputata PSD – declaratia anului in politica

3 comentarii / 4278 vizualizări / 3 mai 2017

Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, îi aparține ceea ce ar putea fi, în opinia nostră, declarația anului în materie de politică, făcută recent, într-o luare de cuvînt în parlament.

”România este, totuşi, o ţară francofonă şi pare că a uitat acest lucru. De aceea, speranţa mea este că, indiferent de rezultatul final al alegerilor prezidenţiale de la Paris, chiar dacă este de dorit o victorie a domnului Macron, se vor face paşi importanţi spre reînnodarea relaţiilor dintre noi şi francezi” a declarat fiica baronului prahovean Mircea Cosma. (B.I.)

 

foto: adevarul.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. bravos Andreea, o fata atat de sexy stie cum se pot reinnoda relatiile reciproce cu frantuzismele de rigoare!! tinuta este una adecvata, monser!!

  2. Domnisoara aceasta avea chiloti pe ea cand a spus asta? Trebuia cautata ca sa se stie sigur.Dl Macrou candidatu la sefia Frantei a fuqut pe profesoara lui,cand era minor, dar acum ca major o sa ii fie usor sa faca asta la o intreaga tara si chiar UE.Dna Marinata cealalta aspiranta la presedintie dupa doua divorturi acuma e in concubinaj cu un ovreu la care i-a mai dat si servici la partidul ei ca sef adjunct. Nici unul nu e de doamne ajuta pentru amaratii de europeni exploatati fara mila de mafia dzjudanista internationala in controlul pe ascuns al lumii.Tot asa a fost si la amercani care acuma au sef devotat legilor inprevizibile ale junglei tzioniste care are si doi nepoti de fiica dzjudani.si le face viitoru pe cadavrele arabimii,amrcanilor si europenilor folositi ca si carne de tun.

  3. Postmodernismu aplicat din frageda pruncie: chiar asa,daca in loc sa inveti de la profesori te gandesti la sub chiloti lor in timp ce ei predau lectia,ba mai si rausesti sa actionezi si sa gasesti locu ala misterios pana la urma,mare invatat si scula de persedinte o sa iasa Dl asta cuceritor de muieri rascoapte si maritate , bun de exemplu la tineretu mondial francofon si nefrancofon.Domnisoara este la tinuta adecvata care sustine in mod corect ipoteza prezentata aici.va multumim domnisoara pentru clarificari

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998