CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Deputată social-democrată: PSD a intrat la guvernare acum șase luni

5 comentarii / 3277 vizualizări / 4 august 2023

Momente stupefiante azi, în direct la B1TV: invitată în studio la emisiunea ”Bună, România”, și chestionată asupra numărului uriaș de secretari de stat din guvernul actual, deputata PSD Oana Florea a încercat să se scuze spunînd că PSD a intrat la guvernare acum șase luni.

”Trebuie să ne uităm un pic în urmă, pentru că noi am intrat la guvernare acum șase luni”.

Confruntată cu uimirea moderatorilor, Florea a explicat, senină: ”Șase luni a fost dl.Ciucă, 6 luni a fost dl.Ciolacu, nu așa a fost convenția?”
Întrebată din nou de moderatori dacă știe exact de cînd e PSD la guvernare, Oana Florea a răspuns, sigură pe ea: ”Am intrat în primăvara lui 2022 la guvernare”.
Contrată din nou de moderatori că PSD e în guvern din noiembrie 2021, deputata PSD și-a adus aminte brusc că într-adevăr, în ianuarie 2022 erau deja la guvernare, pentru că atunci se pregăteau pachetele de protecție socială.
Din nou, atrăgîndu-i-se atenția că e vorba de noiembrie 2021, deputata a răspuns țîfnoasă: ”Ei,extraordinar, nu a fost ianuarie, a fost noiembrie, ați găsit două luni…”.

Noiembrie/Ianuarie, ”în primăvara lui 2022”, să zicem. (B.T.I.)

foto: Facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Da, dar are trei diplome și doctoratul :))

 2. Oana-Consuela Florea este un deputat român, ales în 2016. Wikipedia
  Născută: 13 iunie 1975 (vârsta 48 de ani),
  aceeasi zi (nefasta, 13) cu Prezidentu

  ha,ha,ha:
  -trattamentu substitutiv i-a dat creierii peste cap!

  • Data formării: 15 iunie 2023 (învestit în urmă cu 1 lună și 20 zile)
   -abuzul de ” anumite ” substante dauneaza grav.

 3. Fără legătură cu d-na in cauză! Uitarea este o binecuvântare! DMT-ul din Ayahuasca este tratamentul perfect. Motivul penteu care este atât de enigmatic, este pentru că are impact asupra capacității, de formare a limbajului. Mașinăria sintetică trece instantaneu printr-un fel de gonflare hiperdimensionala, așa că nu poți să explici ce ai înțeles din ea.Nu cădea pradă fascinației, nu te pierde in vrajă. Tot peisajul trece printr-o implozie, iar elfii încep să se îndepărteze, la propriu, de tine.De obicei, ultimul lucru pe care-l vezi este cum îți fac elfii cu mâna. La un moment dat,toți elfii s-au întors, momentul este adesea foarte erotic. Trăiești extazul întregii experiențe.Nu-ți mai aduci aminte! Nu cădea pradă vrajei, este un fel de a apuca kakatul de partea curată!:)))))Există entități ca „elfii translingvistici, elfii din hiperspatiu „.

 4. Tupeu de PSD-ist.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998