CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputatul Mugurel Surupaceanu, internat si operat de urgenta de catre un robot

1 comentariu / 1625 vizualizări / 9 septembrie 2010

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a fost internat miercuri de urgență în spital și operat de hernie dublă, o afecțiune a cărei recuperare este, în general, de mai lungă durată și nu tocmai lesnicioasă.

Deputatul, în vîrstă de 40 de ani, a fost operat de unul dintre celebrii roboți americani importați cîndva de medicul Șerban Brănișteanu, sub coordonarea medicului Sorin Păun, intervenția, a 500-a făcută cu robotul respectiv, decurgînd impecabil. Demnitarul va mai sta internat cîteva zile, după care timp de șase luni va urma un regim special de recuperare. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Sunt domnul frances Lincon, un legitim și un creditor bani reputație. Ne-am împrumuta fonduri de la persoanele fizice care au nevoie de asistență financiară, dăm împrumut la oameni care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri. Ați fost în căutarea pentru împrumut? tu nu trebuie să vă faceți griji, pentru că vă aflați în locul potrivit i oferim împrumut la rată scăzută a dobânzii de 4%, deci, dacă vă aflați în nevoie de un împrumut vreau să contactati-ma prin acest e-mail Adresa: li***************@ou*****.com

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998