CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Deputatul rusilor in Parlament condamna ”agresiunea” din Ucraina, dar uita sa mentioneze Rusia

26 comentarii / 3359 vizualizări / 25 februarie 2022

Deputatul Silviu Feodor, reprezentantul etnicilor ruși în parlamentul României, a transmis azi un comunicat bizar, în care condamnă agresiunea la adresa Ucrainei, dar uită să pomenească numele agresoarei, adică Rusia.

Comunicatul dat azi publicității de deputatul rușilor amintește de celebrul comunicat al regimului Ceaușescu referitor la explozia de la Cernobîl, din 1986: se vorbea de creșterea nivelului radioactivității pe teritoriul țării noastre din cauza vînturilor de nord-est, fără a se sufla o vorbă despre explozie, Cernobîl, Ucraina sau URSS.

”Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România (CRLR), asociaţie etnică reprezentată în Parlamentul României, a luat act, cu adâncă îngrijorare, de evenimentele violente declanşate în ţara vecină, Ucraina, şi cu profundă întristare îşi manifestă deplina solidaritate cu oamenii care azi sunt supuşi unor suferinţe cumplite. CRLR face apel la înţelepciune, toleranţă şi iubire faţă de semeni în aceste momente fără precedent, implicarea responsabilă a factorilor politici şi calea dialogului fiind mijloacele cele mai potrivite pentru rezolvarea disputelor şi conflictelor de orice natură.
Pentru a evita pierderile de vieţi omeneşti, cerem insistent încetarea agresiunii!
Comunitatea îşi exprimă disponibilitatea de a oferi asistenţă umanitară în eventualitatea unui aflux de refugiaţi, punând la dispoziţia autorităţilor române spaţiile din Centrele de Cultură şi Educaţie ale CRLR.
Transmitem condoleanţe familiilor îndurerate şi nădăjduim la imediata încetare a focului!
Ne rugăm Bunului şi Milostivului Dumnezeu, Făcătorul de Pace, şi Maicii Sale Preacurate, să dăruiască înţelepciune conducătorilor politici şi ocrotire semenilor aflaţi azi în această mare suferinţă!” se arată în comunicat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

26 Comentarii

 1. Inițiativa companiei IT Innobyte a fost anunțată vineri, în timpul unei conferințe de presă, de Cătălin Șomfălean, co-fondatorul companiei, care spune că atunci „când vorbim de relocare ne referim la mutarea în România (n.r. a specialiștilor IT din Ucraina) și susținerea lor 100% cu mutarea în România și plata chiriei”.
  -BLESTEME!

  • Sunt niste prosti. Romania este tara de frontiera, noua frontiera a razboiului rece. Ai idee cat va dura acest razboi rece? Relocarea trebuie sa se faca in zone mai calde, in vestul Europei, poate in nordul ei. In UK.
   Ai idee ce se va alege de investitiile intr-o tara (Romania) care este deja punctul terminus al expansiunii UE spre est? Bulgarii sunt mai bine pozitionati pe magistrala de gaze. Ungurii si polonezii au relatii concrete cu centrul Europei sau cu China. Romania nu are nimic. Absolut nimic.
   Romania va intra intr-o iarna economica asa cum prostanatii de tefelisti din IT nascuti in jurul anului 2000 nici nu cunosc.

 2. Absolut monstruoasa propaganda anti-ruseasca de pe media zionista dar si „romaneasca”

  Ma refer aici la activenews care propaga o minciuna inimaginabila:

  O senilata „capturata de rusi” ??? pe strazile din Kyev trece peste un automobil iar, soferul scapa miraculos.

  1. La ora intamplarii, tancurile rusesti NU intrasera inca in Kyev.

  2. Senilata este de tip STRELA10, care NU se afla in dotarea Armatei Russe, ea fiind in dotarea armatei ukrope, ceea ce denota ca ukropul care conducea senileta a trecut voit sau nu ( posibil sa fi fost drogat sau beat ) peste acea masina.

  SURSA ARTICOLULUI:

  https://www.activenews.ro/stiri/VIDEO-Cum-a-supravietuit-miraculos-soferul-facut-terci-de-un-tanc-azi-pe-la-Kiev.-FILMAREA-LUNII-172992

  • Malagamba, aparent senilata este ceea ce spui tu dar exista si in armata rusa.
   Insa sunt de acord cu tine ca nu este ruseasca in imagini. Nu are steag. Si, cel mai important, este singura intr-un oras. Fara intariri de infanterie. Ori asa ceva rusii nu fac. Nu intri cu o senilata putin aparata, cu blindaj redus, intr-un oras ostil. Daca era tanc, poate mai intelegeam, dar nu o senilata antiaeriana.
   Din contra, cei care fugeau cu senilatele antiaeriene si cu rachete prin orase sunt ucrainienii care le ascund printre blocuri pentru a le proteja de focurile aer-sol ale rusilor.
   Atentie mare la propaganda, multe clipuri video sunt false, sunt preluate din antrenamente militare sau chiar jocuri video.

   • Z

    Charlie, NU eu sunt sursa,

    iata ce spune activenews

    „Supraviețuirea miraculoasă a unui șofer bătrân călcat peste cap de un tanc, la propriu, azi, pe la Kiev, poate primi, cu siguranță, titlul de filmarea lunii. Potrivit unor informații de la fața locului este vorba de un tanc capturat de militari ruși, transmite DailyMail. Priviți și vă cruciți!”

    CA RAHATII DE LA ACTIVENEWS SINT NISTE HABARNISTI E UNA.
    dar ca sint si rauvoitori e cu totul altceva.

    CIT POT FI DE CRETINI SA SUSTINA CA UN „TANC” CAPTURAT DE RUSSI, A INTRAT IN KYEV, CIND FORTELE RUSSE SE AFLA LA CITIVA KM DISTANTA DE KYEV ?

    NU EU AM IDENTIFICAT ACEA SENILATA CA FIIND STRELA10.

    STRELA 10 NU SE AFLA IN DOTAREA ARMATEI RUSSE, e doar a ukropilor, e creatia lor.
    Ca si cum am avea un TAB77 modificat, dar care nu e productie URSS, ci ROMANESC>

    • Aha, deci recunosc ca era ucrainian, dar zic ei ca era condus de rusi care tocmai il capturasera. Asta numai in mintea unor prosti se poate intampla. L-au gasit asa, cu motorina in el pe strada? Nu l-a aparat nimeni? Nu s-a tras pentru capturarea lui? Te urci asa, este gata „la cheie”?
     Intrebare…. ce sa faca rusii cu un echipament anti-aerian? Nu mai bine il detonau?

 3. Z

  In Ukropistan vor intra si Luptatorii Ceceni.

  Sint renumiti pentru ferocitatea de care dau dovada in lupta, sint vigurosi si bine antrenati, fiind considerati „ultimii barbari ai lumii”.

  Vor fi folositi pentru luptele de gherilla din interiorul Kyevului.

  REGIMUL CRIMINALULUI ZELENSKY VA SFIRSI IN STREANG, DUPA DREAPTA JUDECATA

  https://twitter.com/200_zoka/status/1497307689407315970

  • Dreapta judecată a cui?

   A pulii lui Putin, desigur!

   P.S. Ultimii barbari ai lumi servesc patria? Rasia? Nu esti prost deloc!!! Glumesc.:)))))))))))))))))

   • Glumesti prostii Cacamitra securistule.

    Milioane de Russi din Ukraina sint terorizati si vor sa scape de regimul mascariciului zelensky.
    Crezi ca aia il vor in Palat de Clestar si inconjurat de lux?

    Neah, il vor MORT. ASA CUM IL VOR ROMANII MORT PE Klaus Ananus

    ceausescu scrie pe fruntea lui zelensky

    • E win- win, dupa 30 de ani de limbă rusă ejectată, noile generații de ucrainieni vor ști pentru sute de ani cine e dușmanul lor cel mai barbar.

     Armata lui Putin e o adunătură de săraci cretini, mercenari ieftini, cu program strict și interese mărunte, lipsită de susținerea populațiilor din Rusia.:))))))))))) Pune asta în oglindă cu ucrainienii supuși la dileala lui Putin.

     Imbecilule, oamenii au munct într-un sistem capitalist sălbatic, corupt, whatever, să facă naibii ceva, NU SĂ LI SE DEA SAU SĂ LI SE FACĂ!!!

     Trebuie s-o ia de la capăt după ce curăță statul de toate jegurile sovietice.

     Actorașul e nimic și mai puțin decât atât. De la atacurile lui Putin, Ucraina a devenit stat național, suveran, independent, unitar și indivizibil. :)))))))))))))))))))))))))))

     • Z

      „Adunatura aia de cretini” ba Cacamitra, momentan tine in sah toata lumea.

      I-au facut praf pe psihopatii isis in Syria, mai au putin si taie Ukropistanul in 2, si tu tot prost si bleg ai ramas cretinule, fara sa intelegi ce si cum

     • Ba Cacamitra, ba cretinule securici, vezi sa nu dai ochii cu vreun Cecen.

      Nu de-alta, o sa ramai la fel de prost, , dar te trimite CECENU in alt loc unde n-o sa ai parte de fecioare ca nu esti musulman
      )))))))))))))))

     • Pare ca te simți lezat

      Pentru o scursură de propagandist sovietic idiot, prostia nu este întotdeauna un avantaj. :))))))))))))))))))))))))

      Ești pușcaș frecaș din Transinistria? Am înțeles, faci labă cu ceceni. Suge-o!!!

     • Z

      „rezistule”.securici Ardei CacaMitra,,

      O SA REZISTI CIND PUN cecenii GHEARA PE TINE?
      )))))))))))

     • Z

      CacaMitra…..

      Cecenilor nu le plac bulangii ca tine si ca stapinii tai securici
      Sugaciule, nu te astepta sa o sugi pentru ultima data sau sa te fericeasca cineva pe la spate
      ))))))))))))))))))

 4. Z

  In timp ce armata regimului criminal zelensky e sublima dar lipseste cu desavirsire si subumanu antena3Cacati Robu Tudor proclama infringerea russilor, mii de soldati ukrainineni se predau fortelor Federatiei Russe:

  https://twitter.com/vicktop55/status/1497470764471275526

 5. Goy să citească poziția rezervată a Israelului în condamnarea Rusiei și a lui Putin.
  Ministrul de externe Yair Lapid și-a asumat sarcina ingrată de a condamna invazia rusă a Ucrainei în această săptămână. Cu o zi mai devreme, pe 22 februarie, Israelul a emis un anunț anemic susținând „integritatea teritorială” a Ucrainei, fără a menționa Rusia. Statele Unite și Occidentul nu au fost mulțumiți, iar rușii au fost iritați. Cam în același timp, ambasadorul Rusiei la ONU a anunțat că țara sa condamnă ocuparea de către Israel a Înălțimilor Golan.
  Citiți mai multe: https://www.al-monitor.com/originals/2022/02/israel-reluctantly-condemns-russia-over-ukraine#ixzz7LzRezA00

 6. Z

  Alta INSELATORIE URIASA DEMASCATA:

  „cei 13 soldati ukrainieni care si-au dat viata pe insula Serpilor, decit sa se predea Russilor…”

  ))))))))))))))))))))))

  De fapt s-au predat In Corpore :

  https://twitter.com/i/status/1497479349146161152

  • Transinistreanule, prin Românica am tot făcut bășcălie de armata eliberatoare.

   Știm și vedem ce face armata eliberatoare în Ucraina. :)))))))))))))))))))

   Încearcă propaganda sovietică la grădinițele din Novosibirsk. :)))))))))))))))))))

   • ba cretinule Cacamitra, vezi mai bine de timpitu de tac;tu Ukrop care a fugit cu coada intre picioare, in timp ce Neinfricatii Ceceni pun stapinire pe Ukropistan, impreuna cu Fratii Russi
    ))))))))))))))))

    https://twitter.com/i/status/1497548863065972737

    • Și ce anume veți stăpâni, labagiilor? :)))))))))))))))))))))))

     • Ba Ardei CacaMitra, esti drogat ?

      Luam inapoi ce ne apartine. Si scoatem Ukropistanul de sub sclavia americancilor.

      Sugaciule ))))))))

     • Z

      securiciule CacaMitra inteleg ca tremura izmenele puturoase pe voi
      VIN RUSSI SI CECENII SI ASTIA NU AU MILA.

      NU TE SPERIA POPONAUTULE CacaMitra.

      n-o sa va faca „fetite”

      O sa ajungi destul de rapid la Judecata Domnului.

      asa ca nu-ti mesteca cravata ca Sugacishvili. Fugi cu roata, ca-n Afghanistan
      )))))))))

     • Rasia armia a rămas aceeași structură de beșiți cretini.

      Boșorogii au pompat PIB-ul Rusiei în armament, iar pe câmpii sunt trimiși puțoi fără destin, de 18-19 ani. Hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      O să luați înapoi muia veșnică!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Au fost stiri false distribuite succesiv. Atentie la „fog of war”. Se minte ingrozitor. Cine comunica mai mult, o face de obicei mintind.
   In cazul insulei Serpilor, s-a spus initial ca toti cei 13 graniceri au luptat vitejeste si au cazut la datorie. Evident, povestea este spusa asa de ucrainieni pentru imbarbatare. Apoi s-a aflat in realitate ca erau aproape 100 de soldati pe insula si in urma luptelor 13 au cazut iar 80 si ceva s-au predat. Evident ca rusii nu pot sa dezumanizeze pe cei care se predau, ca sa demoralizeze inamicul pentru ca ucrainienii nu sunt inamicul, sunt fratii lor. Ucro-nazistii sunt problema. Asa ca avem de fapt o propaganda mincinoasa a regimului de la Kiev la care NU SE POATE OPUNE o contrapropaganda pentru ca asta ar dauna moralului relatiei ruso-ucrainiene la nivelul ierbii, la omul simplu. Rusii trebuie sa trateze cu mare respect pe soldatii care se predau.

   • Mii de soldati ukropi s-au predat. Niciunul nu a fost umilit.

    DAR CU SUBUMANII NEONAZISTI DIN azov SI ALTII ASEMENEA LOR, NU TREBUIE SA EXISTE MILA SI NICI IERTARE.

    DOAR DREAPTA PEDEAPSA.
    La fel cum merita toti tradatorii Romaniei, care ne sacrifica doar ca sa faca pe plac stapinilor de la Hell aviv, Uashington sau Briucsel

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998