CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9265 RON UP | 1 USD = 4.0823 RON UP | 1 GBP = 5.7278 RON DOWN

Detonează Donald Trump „bomba România”?

8 comentarii / 1969 vizualizări / 22 octombrie 2020

Momentul potrivit ar fi peste doar câteva ore. Când e programată marea confruntare între Donald Trump și Joe Biden. Va fi urmărită în direct de sute de milioane de oameni din lumea întreagă. Înfruntarea ar putea aduce în prim plan o bombă referitoare la România, pe care o anunț de câțiva ani. Din vremea în care Elena Udrea dădea cu subsemnata în Costa Rica, în fața agenților FBI. Ar fi vorba despre corupția lui Biden, cu complicitarea unor înalți demnitari români.
Zilele trecute, Mark Meadows, șeful de campanie al lui Donald Trump, răspunzând întrebărilor unor jurnaliști, a precizat că o parte a averi ilicite a familiei Biden provine din România. El a mai spus că, în curând, acest fapt va fi devoalat public. Unul dintre participanți la briefing l-a întrebat dacă nu care cumva greșește. Nu cumva a vrut să se refere la Rusia? „Nu”, a spus Meadows. „M-am referit la România”. Acum, peste câteva ore, ar fi momentul potrivit pentru ca Trump să atace această temă. Dar dacă nu se va petrece azi, spectacolul va avea cu siguranță loc în perioada imediat următoare. Care este subiectul la care s-ar putea referi Donald Trump?
Am făcut la timpul cuvenit dezvăluirea conform căreia Elena Udrea, încarcerată în penitenciarul din Costa Rica, a fost vizitată insistent de agenți FBI. În paranteză fie spus, aceștia se simt ca casă în Costa Rica. Un stat aliat al Washingtonului. Mai lansasem pe piață detaliul conform căruia era inevitabil ca Elena Udrea, supusă unui debrefieng, în schimbul eliberării sale, care s-a și produs de altfel, să facă precizări care interesau în cel mai înalt grad partea americană. Și, logic, ce precizări ar fi putut face fostul înalt demnitar român? Erau detalii explozive, referitoare la combinațiile necurate ale lui Traian Băsescu, a cărui confidentă apropiată – cel puțin – a fost Elena Udrea, și Mark Gitenstein, ambasadorul de atunci al Statelor Unite la București. Acesta din urmă a jucat un rol cheie în salvarea lui Traian Băsescu din fața mâniei propriului popor. Să ne amintm că acesta a fost demis în urma unui referendum, dar, în mare viteză, voința cetățenilor României a fost înfrântă prin intervenția ocultă a lui Mark Gitenstein. La schimb, acesta a primit cea mai consistentă prăjitură produsă de România. A pus mâna pe conducerea Fondului Proprietatea, estimat la o valoare de miliarde de dolari. Dar, pentru a-l salva pe Traian Băsescu, Gitenstein a trebuit să coopereze și să influențeze, utilizând autoritatea Statelor Unite, nu numai autorități de la București, gen Maior, Coldea și, prin intermediul acestora, Curtea Constituțională – amintiți-vă cum a fost ținută evidența dosarelor judecătorilor de către Florian Coldea – ci și autorități de la Washington. În frunte cu Joe Biden. Acesta de altfel a și dat o serie de telefoane, inclusiv la București, pentru a trage sforile în favoarea lui Traian Băsescu. Joe Biden este cel care l-a numit în post pe Mark Gitenstein și apoi a manevrat în așa fel încât George Maior să fie numit ambasador al României în Statele Unite. Același Joe Biden însă este într-o relație extrem de apropiată de familie și nu doar instituțională cu Mark Gitenstein. Copiii lui Joe Biden chiar au trăit o vreme în casa lui Gitenstein. Ar fi absurd să ne imaginăm că acesta din urmă, odată ajuns președinte al Fondului proprietatea, nu s-a revanșat față de prietenul și protectorul lui. Astfel membrii staff-ului de campanie al lui Donald Trump au obținut informații și au ajuns la concluzia că o parte din averea ilegală a lui Joe Biden provine nu numai din Ucraina, ci și din România. Dezvăluirea despre legăturile acestuia cu România a fost lăsată pentru mai târziu. Pentru a fi plasată ca o bomboană pe colivă.
Astfel încât chiar azi s-ar putea să aflăm din însuși mesajul președintelui Statelor Unite infomații extrem de interesante despre acte și fapte de mare corupție săvârșite de înalți demnitari ai României, din perioada în care Traian Băsescu a fost președinte, dar și ulterior. Un detaliu nu lipsit de importantă în acest sens, care nu știu dacă va fi evocat sau nu de Donald Trump, este și legătura pe care Victor Ponta, în vremea cât a fost premier și se pregătea să ajungă președinte al României, a avut-o cu parteneri apropiați ai lui Joe Biden. Ca să nu mai vorbim de miuța pusă la cale de acesta în combinație cu Traian Băsescu, legată de Roșia Montana și care a stat la baza unor oscilații spectaculoase și extrem de suspecte ale prețului metalului prețios pe bursa aurului.
Aștept cu sufletul la gură marea confruntare de astăzi dintre Joe Biden și Donald Trump. O confruntare unică în istore. În care, rând pe rând, microfoanele vor fi tăiate. Și lăsate pe verde doar pentru cel care primește cuvântul. Este extrem de probabil ca astăzi, după ce a recuperat o parte importantă din handicapul electoral, Donald Trump să se dezlănțuie și să pună totul pe masă. Deși, în funcție de strategia stabilită, nu ar fi deloc exclus ca președintele Statelor Unite să devoaleze pentru moment doar vârful icebergului, lăsând cele mai scandaloase dezvăluiri despre corupția de la București versus Joe Biden pentru scurtul interval de timp care îl mai desparte de finalul alegerilor. Atunci însă când se va confirma de la Washington întreaga tărășenie, vom afla cât de implicată este fosta echipă de șoc a lui Traian Băsescu, alcătuită din George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. În fundal existând Geoge Soros și puternica fundație pe care acesta a creat-o și care-i poartă numele. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Dl. Rosca Stanescu e jurnalist pursange.
  Senzationalul bate realitatea. Dupa aia mai vedem.
  Chiar crede cineva ca niste cotcarii facute( sau nu) in Romanika, vor influenta alegerile din SUA ?In primul rand, cei interesati ar trebui sa afle unde e tara noastra.

  • Americanii află ce frumoasă-i viața lui Biden și cum fura pe numele lui fii-su prin Estul Europei cu ajutorul mafiei securiste.

   Nu te îngrijora, știm noi unde e România.

 2. Vad ca Biden are vreo 10 procente in fata lui Trump insa…ma cam indoiesc d e faptul ca-i va scoate Trump ochii cu asta. Are si el bubele lui . Vorba ” Agricultorului fericit : intai sa afle americanii unde-i Romania si dupa aia…mai vorbim . La cat de superficiali sant yankeii , tare ma-ndoiesc ca-i va interesa faptul ca unul de la ei s-a pricopsit facand LOBBY pe langa alti escroci care s e credea mai destepti , care se credeau tatii tuturor escrocilor lumii asa cum sant politicienii romani . Vor spune si vor gandii cu totii : Le-a tras-o insa , spusa in engleza …parca suna altfel !

  • Așa-zisele procente în plus nu-i folosesc la nimic lui Biden. În SUA votul popular poate fi diferit de votul colegiului electoral. Degeaba câștigi într-un stat cu 90%, dacă pierzi în alte două state cu 49,9%.

   Electoratul democrat e acea clasă medie care are nevoie de overdraft și pentru hârtie igienică. Absolut natural acești bolșevici cretini pot vota chiar și un hoț senil care să le readucă prosperitatea. :))))))))))

 3. uite ca Trump n-a detonat nicio bomba
  ati dat degeaba in bobi, d-le SRS
  si d-voastra si Ion Cristoiu
  ati facut din Elena Udrea o Mata Hari care va schimba istoria lumii
  ca de obicei, au contrat Rusia si China, nu Romania
  o sa ne spalam pe mai departe rufele in familie
  avem destule de spalat
  dupa alegeri, America va ramane dincolo de Ocean, Romania va fi perceputa tot ca o tara corupta, Udrea va face puscarie, iar Fondul Proprietatea, de 4 miliarde euro, va fi administrat pe mai departe de americani, contra unie taxe anuale de 15 milioane de euro

  • Informația este publică, paravanul securist protejat de Kovesi, Maior și Coldea este Puiu Popoviciu.

 4. @ Probabil v-ați fi putut închipui că după pensionare Roșca-Stănescu o să își mai revină, însă dacă s-a format la securitate, speriat de bombe și de teroriști arabi, ?

  • „Avocatul Hunter Biden l-a consiliat pe Gabriel Puiu Popoviciu în anul 2015, pentru a-l ajuta să scape de acuzațiile de corupție din România.”

   Vestea bună ar fi că devine evident cum sifonează deep-state-ul american bani din colonii precare precum România.

   Din fericire întreaga rețea protejată de mafia securistă din România funcționează la turație maximă procesul de export de capital, lăsându-i pe bolșevicii proști și săraci mai proști și mai săraci! :))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *