CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deutsche Welle a comis-o: DNA și Kovesi, comparate cu evreii in perioada nazista

3 comentarii / 3419 vizualizări / 22 februarie 2018

DNA și a sa șefă, Laura Kovesi, împărtășesc o soartă asemănătoare celei a evreilor în perioada regimului nazist, este de părere analistul Petre M.Iancu, într-un material pentru Deutsche Welle. Asta, deși se grăbește să ne dea asigurări ziaristul, ”România nu e Germania nazistă”.

”România actuală nu e, desigur, Germania nazistă”, scrie ziaristul, dar, în opinia sa, tandemul Dragnea-Tăriceanu ”Funcţionează pe baza unui mecanism similar celor care au sfârşit prin a consolida şi bolşevismul şi nazismul, prin a-i deposeda pe evrei şi opoziţia politică din Reich de drepturi, prin a declanşa cel de-al Doilea Război Mondial şi a provoca, în final, maxima crimă în masă a Holocaustului”.

”În varianta românească, aceşt duşman, în speţă evreul naziştilor, legionarilor şi securiştilor ceauşişti, precum şi mic-burghezul ori kulakul staliniştilor, e şi era, cel puţin până la curajoasa ieşire la rampă a Laurei Codruţa Kövesi, DNA şi oricine-i susţine şefa.
Înlăturarea ei şi a adepţilor justiţiei independente (pasămite „securiste”, pentru propagandiştii de extracţie securistă) e înfăţişată ca şi cum ar ridica pe culmi de fericire nebănuite poporul român, casta oligarhiei feudale, postcomuniste, confundându-se pe sine şi, nu în ultimul rând, pe tiran, cu naţiunea” punctează Iancu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. […] 0 comentarii / 9 vizualizări / 22 februarie 2018 […]

  2. Acest individ are probleme mari si grave la mansarda.

    • Toată propaganda securistă scrie astăzi despre comunism.
      N-au cum să fie sănătoși, riscă toți să ajungă pe străzi, ca Mălin Bot.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998