CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deutsche Welle, despre misterul succesului odraslelor de securiști în România

12 comentarii / 3814 vizualizări / 1 noiembrie 2022

”Tîlvăr va fi viitorul ministru al Apărării, dar până acum nu s-a îngrijorat public de Rusia, nu s-a preocupat de război, achiziții, de nevoile armatei sau de capacitățile de care ar avea nevoie țara pentru a face față unui eventual atac. Nu a fost membru în comisiile parlamentare de Apărare și nu s-a ocupat deloc de subiectele care au legătură cu domeniul(…)
Spre deosebire de statele central-europene, în România nu există încă studii care să demonstreze în ce măsură cei proveniți din familiile angrenate în susținerea la vârf a sistemului ceaușist au avut un culoar asigurat spre politica și afacerile tranziției” punctează siteul german Deutsche Welle cu privire la faptul că noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, e fiul unui fost colonel de Securitate. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Cei mai competenti si valorosi oameni conduc Romania. In frunte cu profu’ de la Cotroceni!

  • Sectoristule, tu nu stii nici sa mananci seminte. Le inghiti cu totul.

   • Sectoristii erau cei mai buni politisti. Dar tu nu ai de unde sa stii! dovleac ai, minte ioc.

    • Miliţienii ca tine eraţi nişte boi idioţi, ceea ce tu esti si acum!

 2. Autoarea articolului din Deutsche Welle este un cetățean român și se numește Sabina Fati. Deci articolul nu este scris de un german, așa cum s-ar crede. Această jurnalistă s-a remarcat de-a lungul timpului cu atitudinea sa antiromânească. Doamna Fati ar trebui să explice românilor unde au ajuns și odraslele bolșevicilor alogeni care au instaurat comunismul din România. Ea ar avea dreptate și s-ar dovedi o anticomunistă convinsă, dacă ar acuza toți comuniștii indiferent de etnia din care proveneau aceștia. Altfel cade iar în patima românofobiei.

  • A luptat întotdeauna pentru dreptate şi adevăr de pe baricade precum Grupul pentru Dialog Social sau Freedom House. Voi de ce nu puteţi fii ca ea? Măcar la degetul ei mic dacă v-aţi putea ridica.

   • Tu ești retardule? Ala care o pupai în dos pe Dosia ? Pardon Alinga Pungiu?
    Ai reînviat? Ma bucur! Tot retardat ai rămas și nu știi sa postezi! Bravo!

  • Vreun şorici de securici, preascurtat de puţă-n brici?

 3. MARIAN OPRISAN A FOST NEVOIT SA IL PROMOVEZE PE ANGEL TALVAR, CARE NU ARE NICI O MESERIE, NU A PROFESAT NIMIC LA VIATA LUI, A PIERDUT VREMEA PRIN POLITICA, STIIND DE LA UN TATA SECURIST CA A FI PARAZIT ESTE O CALITATE CARE ADUCE BANI MULTI…VAI DE CAPUL ARMATEI ROMANE! DRACU A FOST PUS IN FRUNTEA EI..NU ANGEL! DEMON, NU INGER! CIUCA SI-A ALES IN FINAL UNUL MAI PROST CA EL SI IMPOSTOR SADEA! PROFESOR DE ENGLEZA???! SUNTETI TAMPITI?! LA VREO SCOALA DE CORECTIE? TOATA VIATA A TRAIT DIN GARGARA…FIUL SOFERULUI GENERALULUI CIOFLINA E PREMIER, IAR FIUL UNUI SECURIST CUNOSCUT CA ABUZIV, AJUNS MINISTRU AL APARARII!! BATU-V-AR DUMNEZEU SI ALEGE-S-AR PRAFUL SI RUINA DE VIETILE SI CARIERELOR ACESTOR IMPOSTORI SI TRADATORI. ODATA CU ANGEL TALVAR, O SA FACA ROST DE BANI GREI PENTRU CAMPANIA ELECTORALA…SA VEZI ACUM ACHIZITII NEBUNESTI…

 4. Nascut in 1962, Angel Talvar, fiul lui Petrica Talvar, ar fi devenit in 1985 profesor de limba engleza pe undeva prin preajma Focsanilor. Cam cum se indeletnicea si Crin Antonescu la Isaccea cu profesoratul, adica odihnindu-se pe undeva si frecventand scoala la f.f. Din toti repetentii Romaniei, iac-ajunge taman alt neterminat si panglicar la APARARE! PROFESOR SUPLINITOR LA REPETENTI TRAGE! BRAVO IOHANNIS, DE HARAM SA ITI FIE SI ACEASTA NUMIRE! S-O GASI SI UN BARBAT ADEVARAT SI IN TARA ASTA SA TE UMPLE DE CERNEALA…

 5. „este cunoscut”
  cheia succesului
  (aliantza cheia,1996,tzapu,zoe petre&cacarua,
  d-astea cunoscute-lea)

 6. Anghel Tâlhar..pui de securist..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998